| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
hej hej
ca jane keto dallavere mo amani?
po si ju kam njehere mire jeni?
o shenjtor po blediumit sja kam degjuar zerin nga behet ai?
ore ne krize zgjedhiet keshtu, ska lezet
shenjtoro hajde byrazer dalim blem ata tv se tani per vite te ri jane edhe nje cik me ulje
mos e caj koken per lek se sa te kesh byrazerken gjalle je mire ti :p
hej o forumista kini durim i duruari i fituari i thone nje fjale. 
okkkkk, meqe erdha me vones un dhe s'me vjen per ta lexuar gjith temen kush me thot cili esht Shenjtori e kush esht Blediumi??
Shi Shi kjo kot fare. Te tjeret kane nga 1 muaj e gjysem ketu dhe nuk kane marr pergjigje, kurse ti e do kaq shpejt. Prit prit icik se sa erdhe. Voto dhe ti se ke shansin te fitosh. 
Motra Bledumi eshte shume i zene me pune, e ke parasysh vete ti ca punesh ka ai. ( e mbyten femrat por mos i thuaj njeriu). Jo per gje po mund te coj ndonjeren ne vetvrasje ketu ne forum 
O Amor nuk merzitem une mi lal se e di qe jane shaka. Edhe une shaka po beja, mgjs 'Shakaj gjysma e te vertetes' thote populli. :p
UPSSSSSSSSSSS
SHENJTOR PO KU DUHET TE VOTOJME MO??????????????NA THUJ SE PO E ZJASIM DHE NE DOREN VELLA SE NUK NA KUSHTON GJE.OK GRUPI.HEY ME VERTET KUSH JE TI SHENJTORO
ini mire ini...
si ja kaloni njehere..shtyhet apo ju shtyjne...
bobobobo paska plas dallaverja keq ketej....
Amor si te kam ty njehere,se keta te dy te tjeret(shenjtorin dhe Adelen ketu i kam)...
ca thote puna e re,e veshtire apo mire,si te duket.????..me rrogen je e kenaqur apo do qe te ta rrisim..???
P.S White_angel,voto ketu ne forum..thuaj kush eshte Shenjtori dhe kush jam une,dhe pastaj te shofim fiton apo jo..>>...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Shenjtori
[B]Shi Shi kjo kot fare. Te tjeret kane nga 1 muaj e gjysem ketu dhe nuk kane marr pergjigje, kurse ti e do kaq shpejt. Prit prit icik se sa erdhe. Voto dhe ti se ke shansin te fitosh. 
QUOTE]
ooo, pse s'thua ti mo un kujtova se mos e kishte gjetur njeri me koh, :p
hahahaha Bledumi
Komplimente per ikonen.
(Me shtiri hatane) 
ciao
p.s. shpresojme qe i ke veshet e lare,ndryshe me nje zmadhim te vogel te doli boja :p
HAHAHAHAAH
AHAHAHAHAHAHAHAAH
sa e keqe kjo mer.....
po ste pelqeu ty po e ndryshoj prape une.....
ma thuaj......
P.S..ta garantoj une qe veshet jane xix fare...pastaj,per floket ke vrejtje..
:p
Ke noj dyqan me bojera flokesh afer ti gje? :p
E shpresoj per ti qe ti kish xham,ndryshe ta nxorrem faqen e zeze ne forum :p
Re: hahahaha Bledumi
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Komplimente per ikonen.
(Me shtiri hatane)
ciao
p.s. shpresojme qe i ke veshet e lare,ndryshe me nje zmadhim te vogel te doli boja :p
amor ku te skon mendja moj, se mer me mend sa kam qesh lol .................
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.