Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
UUUUUUuuuuuuuuuuUUUUUuuuuuuuuUAaaaaaaaaaaaa ca u beka ketuuuuuuuuuu!!!!!!!!!:p:p:p
.........mire mire..po si jeni mo njerez?? a ju kishte marra ndo pak madhi per mua, se mua per ju....shuuuuuuuume shuuuuuume
uaaaa ju perqafoj me mall dhe ju kerkoj falje qe nuk ju kam shkruar
...he ca keni ne mendie ndonje plan tjeter????
...po s'pertuat na beni ndonje ze
.roke flm per pershendetjet.
....ne pritje te mes. tuaj po iki
pacim
puc-puc Ela
E kemi ndjere shume mungesen tende lal.Si po ja kalon ti?
Subaqueo(cdo te thote)!!je i mirepritur.Hajde.vetem goca na sill se na duhen ca per te plotesuar ata djem qe kemi bosh.(une jam mysliman,ups:p)
Pershendetje te gjitheve.Keni ku e ke Erviseeeeeeeeeeeeeeen??
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Keni ku e ke Erviseeeeeeeeeeeeeeen??![]()
Roke,
po na thave syte mor djale.Shpresoj problemet qe kishe te mos ekzistojne me.
Bela party????? Brad Pitt???Mos harroni te na lajmeroni eee !
Ptu , ptu ptu, Keni c'eshte ajo fjale , o derebardhe si te vete mendja ...!!
More Keni cu be Ervisa mo....?
Po ku je moj shoqe se na bere merak te tereve ,mire qe nuk shkruan po as telefon nuk na ben me ...??Po me bere merak me , se po serdhe ti e anulloj party une Jemi bere te tere merak me ne krye Kenin
Hajd e, luaj vendit e na shkruaj nje dy rreshta se pushim ke qene kete jave (bela fillon e jep urdhera
)apo rrezik te jesh ne cancun ti ne keto momente duke shijuar ,spring break >mire qe po ben qejf po na more dhe pakon e Rokes me vete ..:p:p
eh mire de mire , ska problem ta falim po e di cke ti na rezervo pak hotelin neve se erdhem me . ..dhe degjo ate me te mirin , ate me 5 yje qe kane 7 cepa (
:p) dhe merre Kenin ne telefon se gati po fillon e qan i shkreti per ty se eshet shume i ndjeshem , nuk duron dot ai ..:p
hahahahahhahahahah Keni ...lol Bela !
ps ...ELIZ e me , prandaj e ftova Brad Pitt une se e dija qe te pelqen ty , ta gezosh shoqe ...!!!
Roku , jo se harrova por e humba ftesen (kastile ) oops , pasi e di une qe kur jane ato ne party vetem ty te shohin dhe mua nuk me pelqen kjo gje ,plus jane bjonde :p keshtu qe po i them vetem J_lo per hatrin tend :p
Rrofteeeeeeee Roke dhe Bela e Bukur:D:D
Roke mire se erdhe perseri , se vertet mungesa jote qe shume e ndjeshme.
Na qenke kthyer , biles me nje mision te madh . Po ti c'bere gjithe keto kohe se na humbe.....jo se te harruam ne jo...sepse mungesa ime ketu eshte e justifikueshme se po pergatisja dhuraten tuaj bashke me Keni-n jashte Usa-s:p
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Roke nuk e di. Nuk me ka telefonuar dhe nuk me ka derguar asnje mesazh.
Me ka ber shume merak.
Ca ti ket ndodhur valle. Eh sa merak me ka ber
Mos i ka ndodhur ndonje aksident, larg qoft,
O zot te jet mire se me ka ber merak, aty me ka mbetur mendja dhe nuk me ze gjumi naten.
Roke nese merni ndonje lajme nga ervisa me lajmeroni mor aman se mu be zemra kup.![]()
Po shyqyr qe u ktheve moj Ervisa se u bera nje dore. Fillova dhe te ndiej shqetesime ne zemer dhe me merej fryma nga merakuper ty
. Po gjene shyqyre qe je mir me shendet se po te kishte ndodhur gje ku do futesha une i ziu.
Po nejse kaloj tani dhe une u qetesova. Tani na sill peshqeshin e rokes dhe beles se mezi po e presin dhe ajde te shkojme ne party.
Kur te kthehemi nga party do te meremi me organizimin e filmit "Stola ne Park"
ahhahahaha Keni;)
Mirmengjesi shoke dhe shoqe te partise:p
lool se une sa u ngrita nga gjumi.......mos me thoni se si ke lare syte se gaboheni
jo per gje po jam vajze e rregullt ne ate drejtim:p
Tani une gati jam Keni ja te marr pak fryme njehere dhe pas pak do merrem me paketimin e dhurates derisa te vish e t'me marresh ti , po thuaj ishalla nuk te ze zemafori ne te kuqe se te shkoi dita ne rruge:p
Pershendetje te gjithve!
Ok u nisa uen. Ajde se po te pres me dyer hapur
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.