Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga cecilia datë 08 Shkurt 2010 - 03:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Son content, aujourd'hui e un jourdi speciale verament, merci beaque madmaselle.

Me pak veshtiresi por te kuptova.

Pour moi aussi! Vous etes vrement tous adorable!

P.s: Po mendoja ishalla korcari-usa e kupton qe jetoj ketej...se me vdiq duke me pyetur dhe akoma se ka gjet.

Postuar nga Glaukus datë 08 Shkurt 2010 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ket e kuptova e une qe jam ne leksionet e para te frengjishtes .. doet piktoro hahhaaaa

ik fli gjum ti ooooooooooo degjoje me drita fik at kongen eeeeeeee dhe mos u anko qe nuk ti di gustot

Postuar nga BIONDIA datë 08 Shkurt 2010 - 03:31:

gezuar mejhone al e piktor une nuk flas italisht flas kshu ne dialekt

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/x4vYhuEOjA8&hl=it_IT&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/x4vYhuEOjA8&hl=it_IT&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Postuar nga AngelDevil datë 08 Shkurt 2010 - 03:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ik fli gjum ti ooooooooooo degjoje me drita fik at kongen eeeeeeee dhe mos u anko qe nuk ti di gustot

hahahaaaa ika ika vallai ne qender godite me kengen

ika te fle dhe une gjumin e embel te gjitheve

Postuar nga Piktor datë 08 Shkurt 2010 - 03:32:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ket e kuptova e une qe jam ne leksionet e para te frengjishtes .. doet piktoro hahhaaaa
Po moj po, e mesoj une njeher pastaj behem une pedagogu yt.

Postuar nga Piktor datë 08 Shkurt 2010 - 03:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Me pak veshtiresi por te kuptova.

Pour moi aussi! Vous etes vrement tous adorable!

Merci, maintenant son jolly.

Postuar nga al74 datë 08 Shkurt 2010 - 03:37:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
gezuar mejhone al e piktor une nuk flas italisht flas kshu ne dialekt

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/x4vYhuEOjA8&hl=it_IT&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/x4vYhuEOjA8&hl=it_IT&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ahahahahahaha....po une di qe "belin" o....
qyqja ri pershtypje imja apo o i cik "spinta" ...imen

Postuar nga BIONDIA datë 08 Shkurt 2010 - 03:43:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ahahahahahaha....po une di qe "belin" o....
qyqja ri pershtypje imja apo o i cik "spinta" ...imen

Duan te integrohemi ja kenge tipike genovese e dine niperit e mi permendesh ne babit ja kan mesuar ma di aq mire sa kengen e vellezerve Zena ...kshu ti jam e integruar ika mejhone te fle une se e qella naten e mire e gjume te embel

Postuar nga Glaukus datë 08 Shkurt 2010 - 03:46:

naten e mire Biondia ...

a Al e piktor ......... do ta pim edhe nga nji dopio re

Postuar nga Piktor datë 08 Shkurt 2010 - 03:47:

Natene mire Bionde, e trilli trilli.
Po re Glak, pime sa te dush, do qe ta gdhijme ketu na ke, derisa te dali hena.

Postuar nga Deb* datë 09 Shkurt 2010 - 05:29:

Piktoro, se paske hap mejhonen sonte?
Dhe njehere qe desha te behesha tap. S'ishte e thene. Dite tersi nga te tera anet.

Postuar nga ~Enigme~ datë 09 Shkurt 2010 - 08:47:

Re: Re: KOMEDIA HYJNORE

Citim:

Ke marre ndonje rekomandim nga Peshto keshtu logon thuaj.
Raki mani e raki mretash çfare te dush ti kemi, po partnere kur u beme njehere
une kam vetem nje partner qe ka humbur pa nam e nishan.
Mos e kane deklasuar dhe nuk di gje une .

S'te pelqeu pagezimi Piktor , ka nevoje per nje rilindje mendoj. Hajde dhe si artist qe te kemi jepi dhe nje ngjyrosje dhe i jep klientele, mgjs me sa shoh biznesi s'i ka munguar hic lokalit , hapet dhe mbyllet dera, te gjithe kane celsa te gjithe? Se mos kemi lene ndonjerin jashte?

Aleati i krimit mqs pyete eshte cedrusa po ka ik me pushime me duket.

ps ehua mos e vrit shume trunin po kthehe nje gote dhe te iken inati. Ti plas po Irena mos pelcase!!!!

IRENAAAA !

Postuar nga Piktor datë 09 Shkurt 2010 - 23:33:

Re: Re: Re: KOMEDIA HYJNORE

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

S'te pelqeu pagezimi Piktor , ka nevoje per nje rilindje mendoj. Hajde dhe si artist qe te kemi jepi dhe nje ngjyrosje dhe i jep klientele, mgjs me sa shoh biznesi s'i ka munguar hic lokalit , hapet dhe mbyllet dera, te gjithe kane celsa te gjithe? Se mos kemi lene ndonjerin jashte?

Aleati i krimit mqs pyete eshte cedrusa po ka ik me pushime me duket.

ps ehua mos e vrit shume trunin po kthehe nje gote dhe te iken inati. Ti plas po Irena mos pelcase!!!!

IRENAAAA !

E ke gabim,njerzit preferojne mejhonen se aty gjejne vend e ja kerrsasin sherrit, e pe si perfundoi Shamata.
Eshte si puna e atij trimit qe zbret nga mali dhe kur degjon ne qytet per historite e trimave, thote- Eh çfare trimash qe jane.
Tani ktij trimi nuk ja ka qejfi per shamate dhe shkon tek mejhonja dhe sipas atij postulatit te famshem, ujku qimen njimen e ndrron por zakonin se harron... vazhdimin ta them heres tjeter
hajde gezuar se u hap dhe mejhonja per sonte.
Cedrus the, epo keshtu e mbaj mend edhe ne shkolle,mesonte me hope

Postuar nga Piktor datë 11 Shkurt 2010 - 03:04:

Re: Mejhone "REHATI"

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

PS.Ndalohet Enigma te beje kembe ne kete lokal.Vjet me vajti ters!

keshtu ndodhi edhe sivjet me duket Po hyri ajo ne lokal, aha i ka ditet e numeruara.

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 04:31:

Po vjen pranvera ............ dhe gocat e forumit po zhvishen cik ka i cik .................. Nji long molle per shendetin e vajzave ................. .

Postuar nga Glaukus datë 11 Shkurt 2010 - 04:34:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po vjen pranvera ............ dhe gocat e forumit po zhvishen cik ka i cik .................. Nji long molle per shendetin e vajzave ................. .

- shyqyr qe e ke kap me long molle .... se ti ke edhe pije te keqe ( Amilika me gjith Ruzhen kshu ka than per ty ) ka dor Turll thoshin

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 04:50:

Cfare pranvere thote turlli. Ketu te ne bore dynjaja.
Cfare ofron mejhona ndonje gje do ngrojme cik fytin?

Postuar nga Glaukus datë 11 Shkurt 2010 - 04:59:

do shkonte nji krem çokollate ne kete ore aty apo nji kakao ma mire ?

e ka per kto t'europs ai o Debora

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 05:05:

Epo ta percaktoj cik se jemi dhe ne te Amerikes ne Mejhone.
Vetem ato ke pije te ngrohta? Shume te embla me velin?

Postuar nga Glaukus datë 11 Shkurt 2010 - 05:12:

çaj mali , çaj fushe , çaj kinez ; salep , qumesht .....

kto jan

apo do marresh noj dopio xhek ?

p.s. - se harrova ............. e punove bahçen ti ? ... te farmville flas

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 05:15:

Citim:

- shyqyr qe e ke kap me long molle .... se ti ke edhe pije te keqe ( Amilika me gjith Ruzhen kshu ka than per ty ) ka dor Turll thoshin

E po cdo benin gjithe diten ato te dhoma Vasillaqit ............... .
Aiden e Italishtes ma ke pa gjo anej?????? Vazhdon te jete ne forme????? Engjell ishte kur filloi te ne ........ .

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 05:21:

Citim:
çaj mali , çaj fushe , çaj kinez ; salep , qumesht .....

kto jan

apo do marresh noj dopio xhek ?

p.s. - se harrova ............. e punove bahçen ti ? ... te farmville flas

Po marr me mire nje gote qumesht.
Bahcja ime rritet e lulezon perdite. Gjithe trendafila e kam mbush. Po me mundon kasollja e kuajve. Miqte e mi s'kane gozhda. Une i pajisa te tere, po mua kush do me japi? Kam blere ca godina te vogla dhe e kam bo si fshat te vogel ku ke qejf te jetosh.

Postuar nga Glaukus datë 11 Shkurt 2010 - 05:29:

Citim:

E po cdo benin gjithe diten ato te dhoma Vasillaqit ............... .
Aiden e Italishtes ma ke pa gjo anej?????? Vazhdon te jete ne forme????? Engjell ishte kur filloi te ne ........ .

shikonin filxhan ....

kte se kujtoj , se kam pas bo anglisht per vete .

sa mire e ke bo me ato godinat o Debora ... na rezervo dy cop per javen e pare te gushtit , nji per mua e nji per Turll

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 05:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

po mua kush do me japi?

Ta jap une ............. :aha :aha :aha

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 05:37:

Sa mire e ke Glak. Do krijoj nje kompleks turistik. Ne vere eshte cmimi i larte, sidomos ne Gusht kur rriten kerkesat.
Po per ju te forumit do bej ulje ne cmim.
Dhe ti turll na je bere katnar? Kisha pershtypjen se i urreje katnaret.
Beju nje picture dhe postoi gozhdet ketu ne forum ti shikoj njehere se mos ma ben me hile e mi jep te ndryshkura.

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 06:21:

Citim:
Kisha pershtypjen se i urreje katnaret.

Ti je rast i vecante ..............

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 21:06:

Mua me pelqen me shume fjala fshatare se katnare. Katnare duket me e rende.
Megjithese dhe per fshatare se njoh veten. Per provinciale mbase. Apo per ju Tironsit nuk ka dallim midis ketyre dy termave?

Nje kafe po me pihet mua. Do ndonjeri/a?

Postuar nga Glaukus datë 11 Shkurt 2010 - 21:51:

apo nuk eshte orari tamom tani , un e doja nji tani megjithmen o Debora

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 22:30:

Citim:

Megjithese dhe per fshatare se njoh veten. Per provinciale mbase. Apo per ju Tironsit nuk ka dallim midis ketyre dy termave?

Megjithate ajo shoqja ime nga Gramshi eshte si shpirt ........... :aha :aha :aha

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 22:39:

Edhe pse nuk ka shume qe e piva nje coffe, perseri do e pija nje gjermaneeeee...do jete nate e gjate sonte.....

Glak, Bionde dhe turll si ju kam?

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 22:42:

Epo kafja pihet diten Glak dhe jo naten. Naten pihet alkool.
Pershendetje Kati si ja ke kaluar ti?

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 22:45:

Mire Deb* te ngarkuar me lexime dhe provime, ja hyra sa per t'u shplodhur pak ketu te Mejhonia..:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Edhe pse nuk ka shume qe e piva nje coffe, perseri do e pija nje gjermaneeeee...do jete nate e gjate sonte.....

Very busy very busy .......... po shyqyr qe o Deb verdalle ........... :aha :aha :aha

Ca lloj kafe pi????? Kush eshte kafe gjermane ........ kjo qe pime ne ketej nga amerika ....... me litra ?????????

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 23:03:

Citim:

Very busy very busy .......... po shyqyr qe o Deb verdalle ........... :aha :aha :aha

Ca lloj kafe pi????? Kush eshte kafe gjermane ........ kjo qe pime ne ketej nga amerika ....... me litra ?????????

:aha :aha :aha

Turll m'i bej te fala Glakut kur ta shohesh verdalle.

Ika une po vazhdoj leximet....

Postuar nga Katilesha datë 11 Shkurt 2010 - 23:05:

Citim:

Tani e vura re kete, ne vend qe t'i drejtohem Debit, kam shkurar Bionde...Eh mendja mendja....

Qenkam me rende sec e mendoja,,, Imagjino te vazhdoj akoma me keshillimin une...

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Shkurt 2010 - 23:09:

Citim:
Turll m'i bej te fala Glakut kur ta shohesh verdalle.

Ika une po vazhdoj leximet....

Vrej punen tina ............ :aha :aha

Postuar nga elissa datë 11 Shkurt 2010 - 23:17:

beni qef ju beni

Pini dhe ndonje gje per mua

Postuar nga Deb* datë 11 Shkurt 2010 - 23:21:

Citim:

Tani e vura re kete, ne vend qe t'i drejtohem Debit, kam shkurar Bionde...Eh mendja mendja....

Qenkam me rende sec e mendoja,,, Imagjino te vazhdoj akoma me keshillimin une...

S'ka problem kat, se dhe une te biondet futem. :p

Postuar nga al74 datë 11 Shkurt 2010 - 23:27:

Glak kur je per i dore muhabet ?!

Postuar nga ~Enigme~ datë 12 Shkurt 2010 - 00:34:

Al nga oret e vona e ke glakun te lire. Tashi eshte i zene me koishiet

Citim:

E ke gabim,njerzit preferojne mejhonen se aty gjejne vend e ja kerrsasin sherrit, e pe si perfundoi Shamata. Eshte si puna e atij trimit qe zbret nga mali dhe kur degjon ne qytet per historite e trimave, thote- Eh çfare trimash qe jane.

Tani ktij trimi nuk ja ka qejfi per shamate dhe shkon tek mejhonja dhe sipas atij postulatit te famshem, ujku qimen njimen e ndrron por zakonin se harron... vazhdimin ta them heres tjeter
hajde gezuar se u hap dhe mejhonja per sonte.

Cedrus the, epo keshtu e mbaj mend edhe ne shkolle,mesonte me hope

keshtu ndodhi edhe sivjet me duket Po hyri ajo ne lokal, aha i ka ditet e numeruara.

Gezuar o piktor gezuar hahaah, degjo mbahem si per kembe te mbare dhe zemer te mire keshtu qe mos u merakos hic se vaj do te shkojne punet (ja dhe elisa dhe al qe spara shkellin bene kembe ). Une ne xhep gjithmone mbaj shamine e bardhe, ajo qe me trazon eshte prirja ndaj kompleksit te Rozafes.

ps leri keto legjendat me trima dhe 9 male larg nga qyteti se po me duket sikur po degjoj baladen e te ringjalljes

Cheers!

Postuar nga comja datë 12 Shkurt 2010 - 01:08:

mirmbrema si i behet me pat nje kapucino nga kjo mejhonja?

Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2010 - 02:17:

Napoloni

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gHW1h6JRXRw&hl=de_DE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gHW1h6JRXRw&hl=de_DE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Postuar nga Piktor datë 12 Shkurt 2010 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Al nga oret e vona e ke glakun te lire. Tashi eshte i zene me koishiet

Gezuar o piktor gezuar hahaah, degjo mbahem si per kembe te mbare dhe zemer te mire keshtu qe mos u merakos hic se vaj do te shkojne punet (ja dhe elisa dhe al qe spara shkellin bene kembe ). Une ne xhep gjithmone mbaj shamine e bardhe, ajo qe me trazon eshte prirja ndaj kompleksit te Rozafes.

ps leri keto legjendat me trima dhe 9 male larg nga qyteti se po me duket sikur po degjoj baladen e te ringjalljes

Cheers!

Ajde gezuar
Kete thashe dhe une , ja duhej te vije ti , biles me kembe te mbare qe te ringjallej Mejhonja se ne Rozafa nuk shkon as trimi jo, jo se ringjallet , e kunderta , atje nuk ndihet aspak trim por i barabarte, trim mbi trimat aha do te thote se nuk je me i gjalle...
ajde edhe njeher gezuar dhe me kete rast i urdherojme mirseardhjen myshterijve te rinj.

Postuar nga Piktor datë 12 Shkurt 2010 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
beni qef ju beni

Pini dhe ndonje gje per mua

Patjeter me qejf, ti degjo muziken se kena dhe dj te mire sonte, e ka fillu me napolon.
Citim:
Po citoj ato që tha comja
mirmbrema si i behet me pat nje kapucino nga kjo mejhonja?
Kapucino ma vone, meqe je dhe e re ne mejhone duhet te zbatosh rregulloren e lokalit.

Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2010 - 02:45:

Citim:
Patjeter me qejf, ti degjo muziken se kena dhe dj te mire sonte, e ka fillu me napolon.

Hi... Piktor

E vuna musiken une por, s'po cohet njeri me kercy!!!

Postuar nga comja datë 12 Shkurt 2010 - 02:47:

faleminderit per mikpritjen.po kapucino akoma ska ardhe.

Postuar nga Glaukus datë 12 Shkurt 2010 - 02:52:

.

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Hi... Piktor

ja o Vizion te mushim gotat iher .... pastaj ( un me tre dopi gdhihem qe ne sabah ) imagjino ne kete ore ti ? eci tu kercy

o Al ... kam dal person ne kerkim deri pas dates 14 plako , nuk ja dal dot osht e drejt ajo qe thot Enigma

Kat , me erdhen te falat e tua

ja mirseerdhe o Comja , u bo kohe qe nuk shihesh ne forum ...

Postuar nga An_Al datë 12 Shkurt 2010 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Hi... Piktor

Vizioner j'a e bejme bismilah bashke e me kembe te djathte

Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2010 - 02:56:

hooooopaaaa Glak und Piktor kape Comja dore per dore!!! hooopaaaa und po kap An_al ti

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uPhj2oP5lPU&hl=de_DE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uPhj2oP5lPU&hl=de_DE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2010 - 02:58:

Citim:
Po citoj ato që tha An_Al

Vizioner j'a e bejme bismilah bashke e me kembe te djathte

An_al hoooopaaaaaa hec, kape shamine!

puc per ty!

Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.