| Forumi Horizont | Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 2553 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18068)
per qef
si i kalove krishtlindjet ?
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
per qef
si i kalove krishtlindjet ?

Citim:Me Sadeten...(shitesen poshte pallatit)
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Super
Ti me ke e tunde?
Ne forum apo real?
Citim:Ne real...
Ne forum apo real?
Citim:
Po citoj ato që tha Erald Gibbs
Ne real...
Citim:Sdo men qe nga emri perfytyrohet...
Isha e ftuar nga shoqeria ...
Sexy komshia e?
Citim:
Sdo men qe nga emri perfytyrohet...
..pive mire mbreme?

Citim:nah..nuk e besoj se mund te kete nje djale aq driteshkurter sa ta mendoj kete..
sa erdha nforme
Mendo se arrin kush tme bej tap?![]()
Citim:
nah..nuk e besoj se mund te kete nje djale aq driteshkurter sa ta mendoj kete..
..ti si thua??
Citim:Verdalle..me nje shok...neper Tirane...
Askush ska chance ta bej ( tpakten deri tani )
Ku ishe mbrem?

Citim:
Verdalle..me nje shok...neper Tirane...
...Ca te pelqen me se shumti te pish?

Citim:Varet se cfare ndikimi ka pergjigja...
Vere sipas tradites
Sa mendohesh per nje pergjigje?
Citim:
Varet se cfare ndikimi ka pergjigja...
..Cfare kerkon te zbulosh me kete pyetje?
Citim:Nje falenderim do te thoja!Por mesaduket do te jete nje falenderim i gjate...
sa rendesi i kushton nje pergjigje
Rikthimi jot ne FH ishte nje dedikim?

Citim:
Nje falenderim do te thoja!Por mesaduket do te jete nje falenderim i gjate...
Nga te buroi ideja e nje dedikimi?

Citim:megjithmend eshte e pamundur nje goce me emer sadete te jet alamet derr goce diku ne bote? dhe nese eshte alamet derr goce ti me trendi name do i thoje jo?
Sdo men qe nga emri perfytyrohet...

Citim:jo aspak...por mua me duhej te te thoja qe e ke gabim...po iku ajo tani...
Se kur ndiehesh mire..mund tket nje arsye e domosdo pas vjen nje Dedikim
E kam gabim?

Citim:
jo aspak...por mua me duhej te te thoja qe e ke gabim...po iku ajo tani...
Gjithmone e ke kete hobi ti vesh te tjeret ne siklet?![]()
Citim:Ndonjehere po ndonjehere jo nese ke gjetur njeriun e duhur per te vene ne siklete ja vlen nese jo doe e kuptosh e para qe sja vlejti..
Vdes![]()
Mendon qe ja vlen ?
ahahhahahahhahahhaha kurt tmart e mira

Citim:
Ndonjehere po ndonjehere jo nese ke gjetur njeriun e duhur per te vene ne siklete ja vlen nese jo doe e kuptosh e para qe sja vlejti..
Si i ke marrdheniet me privatesine?E ruan ndopak?

Citim:Jo jam dakort edhe une ashtu bej...se ndryshe me duket sikur jam lakuriq pastaj
Eshte Prioriteti im
Mendo qe bej gabim ? mos duhet tjem me pak e ngurte?

duble post i urrej 
Citim:
Jo jam dakort edhe une ashtu bej...se ndryshe me duket sikur jam lakuriq pastaj
Si u fute ketu te FH?
ti e di vet gjithsesi 
Citim:aha ti e di shume mire pse u ktheva
mmmmm un jam e gurte kur duhetti e di vet gjithsesi
Po lexoja ca shkrime e me pelqyen..pastaj duke qen se spashe asnje te njohur mendova te provoja dicka te re ....sepse kam koh qe kam hequr dore nga jeta virtuelle ...
Po rikthimi yt? (Shkaku)

Citim:
aha ti e di shume mire pse u ktheva
Duhet ta perseris?

Citim:
Un di shkakun e largimit ..jo rikthimit
Perton?
Citim:
Jo aspak...nuk pertoj per kshu gjerash....
Cfare vlerash te reja do te sillte?

Citim:Atje nuk diskutohet larg syrit te te tjereve...
Shume..spo e zgjas
Ketu apo atje jan me specifike?

Pse flisni ne msn o skype ju te dy kshu sju shqeteson njeri sa here qe bahem mare me u fut ne kete teme e te pergjigjen ju filloni e flisni per gjerat tuaja private e me duket vetja si e padeshiruar...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pse flisni ne msn o skype ju te dy kshu sju shqeteson njeri sa here qe bahem mare me u fut ne kete teme e te pergjigjen ju filloni e flisni per gjerat tuaja private e me duket vetja si e padeshiruar...
Citim:
As ketu nuk me shqeteson njeri.
Citim:Skam ngrene akoma dhe skam gatuar asgje them te ha jashte
Atje nuk diskutohet larg syrit te te tjereve...
Cfare hengre per dreke?

Citim:shiko kjo teme eshte e hapur per te gjithe mund te nderhysh pa problem nuk e monopolizon njeri ok..por e shof qe qellimi i "konstatimit" tend ehste krejt tjeter..nese ti ''mendon" se ndihesh e perjashtuar..e ke gabim...une skam ndonje verejtje per kete mund te nderhysh kur te duash....por formulimi yt nuk ishte i drejte..mund te shkruaje fare troc dicka tjeter...qe te bezdis une apo gjetke...
po pra ketu qendron problemi ke ngatarruar forumin me msn kjo teme eshte "pyetje-pergjigje" per te gjithe jo per ju te dy ... po ka tema te posacme me bo llogje ose hapni nje personale ...
Citim:
shiko kjo teme eshte e hapur per te gjithe mund te nderhysh pa problem nuk e monopolizon njeri ok..por e shof qe qellimi i "konstatimit" tend ehste krejt tjeter..nese ti ''mendon" se ndihesh e perjashtuar..e ke gabim...une skam ndonje verejtje per kete mund te nderhysh kur te duash....por formulimi yt nuk ishte i drejte..mund te shkruaje fare troc dicka tjeter...qe te bezdis une apo gjetke...
Citim:Ka plot menyra per te nderhyre...ashtu sic bejne te gjithe...te tjeret...do te genjeja po te thoja qe posti yt me pelqeu...ideja mbtetet por menyra ndoshta eshte pak armiqesore..gjths ske pse me jep mua llogari nese me ke futur apo jo te lista injorimit dhe ske pse me jep mua llogari per preferencat e tua ndaj njerezve..une pergjigjem per pjesen time pasi normalisht veten time perfaqesoj ne forum...por nese ti vertet do te ndryshosh dicka te tema...ka menyra te tjera per ta bere dhe me efikase...dhe besoj se e di mire se per cfare e kam fjalen....keshtu nuk lendohen ndjenjat e askujt...dhe te gjithe jane te lumtur...ne ket rast ndodh ndryshe...Ty te befte mire dreka dhe nuk je e detyruar te pergjigjesh...
E kush ishte qellimi i konstatimit se nuk e kapa une ...pyetjet jane midis ju te dyve e une si te pergjigjem kur flitet per ty dhe fleur ...ma troc se kjo qe te te thashe se di se cduhet te shtoja, Erald po te me besdisje sdo te kisha shkruar fare do te kisha injoruar me kohe kete mos e harro njerezit qe i flas do te thote qe me pelqen te kominukoj me ta...
p.s nese ste pergjigjem me tani do te thote qe po dal te haj dreke jo se kam dicka kalofshi mire.
Citim:babi vazhdo ti leri ca thone robt ate pune kane
Ka plot menyra per te nderhyre...ashtu sic bejne te gjithe...te tjeret...do te genjeja po te thoja qe posti yt me pelqeu...ideja mbtetet por menyra ndoshta eshte pak armiqesore..gjths ske pse me jep mua llogari nese me ke futur apo jo te lista injorimit dhe ske pse me jep mua llogari per preferencat e tua ndaj njerezve..une pergjigjem per pjesen time pasi normalisht veten time perfaqesoj ne forum...por nese ti vertet do te ndryshosh dicka te tema...ka menyra te tjera per ta bere dhe me efikase...dhe besoj se e di mire se per cfare e kam fjalen....keshtu nuk lendohen ndjenjat e askujt...dhe te gjithe jane te lumtur...ne ket rast ndodh ndryshe...Ty te befte mire dreka dhe nuk je e detyruar te pergjigjesh...

Citim:Ti mos u perzje bishtuk i vogel..mire ja kalova..
Po citoj ato që tha Ashley
babi vazhdo ti leri ca thone robt ate pune kane
si ja kalove sot diten?
Citim:me vjen inat se ju pyetje po benit dhe jeni 2 personat qe kam me perzemer ne kte forum
Ti mos u perzje bishtuk i vogel..mire ja kalova..
ti?
un tani kam pak qe jam zgjuar nga gjumi
Citim:Leri ato ti..pika ime e dobet shendeti them...
me vjen inat se ju pyetje po benit dhe jeni 2 personat qe kam me perzemer ne kte forumun tani kam pak qe jam zgjuar nga gjumi
Pika jote e dobet kush eshte?
Citim:Personat qe dua me teper
Leri ato ti..pika ime e dobet shendeti them...
e jotja?

Citim:Ndonjhere jo..
Personat qe dua me teper
Ke rene ndonjehere ne dashuri?
Citim:
Ndonjhere jo..
ore cjane keto pytje?

Nga fluturuan citimet?
Citim:
Personat qe dua me teper
Ke rene ndonjehere ne dashuri?
U fshine.
Nese doni te shkruani frengjisht keni nenforumin e gjuheve te huaja dhe mund te hapni nje teme te ngjashme atje. Nuk kam si te pergjigjem une ty kur s'kuptoj frengjisht. Nuk do rri duke hap google translate ore e minute te perkthej postimet tuaja. Ju nuk shkruani as nje fjale por tere postimin ne gjuhe te huaj. Si moderatore e ketij nenforumi me duhet ti lexoj te gjitha postimet. Tema eshte per te giithe.
Flm per mirekuptimin.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
U fshine.
Nese doni te shkruani frengjisht keni nenforumin e gjuheve te huaja dhe mund te hapni nje teme te ngjashme atje. Nuk kam si te pergjigjem une ty kur s'kuptoj frengjisht. Nuk do rri duke hap google translate ore e minute te perkthej postimet tuaja. Ju nuk shkruani as nje fjale por tere postimin ne gjuhe te huaj. Si moderatore e ketij nenforumi me duhet ti lexoj te gjitha postimet. Tema eshte per te giithe.
Flm per mirekuptimin.![]()
Citim:
Po kur ju flisni anglisht ( e un qe e flas me cala )si ja bej ather?
Tmundohemi tjemi te arsyeshem Deb qe kur beni perjashtime i beni ne cdo teme e jo vetem ketu !
Citim:
Po kur ju flisni anglisht ( e un qe e flas me cala )si ja bej ather?
Tmundohemi tjemi te arsyeshem Deb qe kur beni perjashtime i beni ne cdo teme e jo vetem ketu !
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po eshte e vertete. Kemi toleruar cik si teper edhe pse ju kemi kerkuar te shruani shqip, ashtu sic kerkon rregullorja e forumit.
Lejohet nje fjale, nje shprehje, por jo tere mendimi ne gjuhe te huaj.
Si ti pergjigjem une pyetjes tende ne frengjisht, apo nuk pret ti pergjigjem une?
| Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 2553 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.