Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Cuno, kam dalur ne 6.00 dhe jam kthyer ne 22.00 nga puna. Per ça mendon ti qe kam nevoje?!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Cfare duhet te them une qe jam vet i katert.![]()
Citim:. Well te ishte doktorri ne vendin tim, do te kishte clodh me puthje e ledhatime... Ndoshta pse jo dhe pak oral sex...
Po citoj ato që tha amor alucius
Cuno, kam dalur ne 6.00 dhe jam kthyer ne 22.00 nga puna. Per ça mendon ti qe kam nevoje?!![]()
Dude, you need a real job and a girlfriend. I can't help you with neither of them.
Citim:. Well I have a job and I don't have a girlfriend... Y should I? Anyway? Lol...there is a lot of girls that like or love friends with benefits
Dude, you need a real job and a girlfriend.I can't help you with neither of them.
![]()
Aaaa, vdeksha jarebi. Paske shkuar te informohesh per mua. Kujdes se mos te kane keqinformuar.
Mendimi i çastit: mezi po pres javen qe vjen.
Well, u and I used to talk long time ago sme ka informu njeri...
Really?! S'te mbaj mend. Jo per gje por zakonisht mbaj mend njerezit me te cilet kam folur ketu ne forum dhe te siguroj qe jane goxha te pakte.
I know
Une vetem nje njeri njoh tek "fshati" yt. Ka qene i dashuri i nje jeshileje,...
po lexoja at temem per punen e ndarjes me sms e po mendoja si ehste prishur dynjaja moj zot pa pike cipe te thot tjetri bye e si hyn ferr ne gisht hej moj njerez hej
dua nje cep te qete ne forum te bej muhabet me 2 veta maksimumi se sme mban truri me shume sot .... a bohet
Sjam ai qe ndoshta mendon se jam... Lere me mire rrim anonim se flasim me lirshem kshu
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
dua nje cep te qete ne forum te bej muhabet me 2 veta maksimumi se sme mban truri me shume sot .... a bohet![]()
Citim:
dua nje cep te qete ne forum te bej muhabet me 2 veta maksimumi se sme mban truri me shume sot .... a bohet![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
po mi gjo qe bohetthuj kush jane ato dy vetat
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Sjam ai qe ndoshta mendon se jam... Lere me mire rrim anonim se flasim me lirshem kshu![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
po mi gjo qe bohetthuj kush jane ato dy vetat
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahaha ke hy ne vendf te keq angel shume publim si forum
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
sa kurioze qe je mor Zot ...angjel si i fillon nikname me B te madhe te shtypit dhe i mbaron me A ?
Citim:
sot qe isha per kaba qaramane une qenkan te gjithe ne qejf
ckemi dylan si je ti![]()
Dylan mos ha shume patate te skuquar se te shtojne kolesterolin, pastaj kripa etj. Nejse futi nje molle apo kos frutash mbrapa.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Dylan mos ha shume patate te skuquar se te shtojne kolesterolin, pastaj kripa etj. Nejse futi nje molle apo kos frutash mbrapa.![]()
Citim:
se ke keq po thashe po marr pak kg se kam ra poshte i tehs![]()
Citim:
Ohuha, mesazhe forumisht. Po ashtu njoh goxha njerez une.
Unst...?![]()
Citim:
te befshin mire Dylan ...
Te urrej ...me ke vjedh dhe gjumin![]()
Citim:Pse mos patate te skuqura gjete te shtosh kilet ti? Nuk jam mjek por kjo me duket gjeja me e gabuar ne bote. Miqesisht te keshilloj te ndjekesh ndonje diete per te rifituar kg e hupme.
se ke keq po thashe po marr pak kg se kam ra poshte i tehs![]()
Citim:
sa kurioze qe je mor Zot ...angjel si i fillon nikname me B te madhe te shtypit dhe i mbaron me A ?
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Pse mos patate te skuqura gjete te shtosh kilet ti? Nuk jam mjek por kjo me duket gjeja me e gabuar ne bote. Miqesisht te keshilloj te ndjekesh ndonje diete per te rifituar kg e hupme.![]()
nje perqafim per antaret online nigjohemi te kakloni si jua dehsiroj zemra e shpirti juaj
Shume veta se dine cfare humbin me sjelljen e tyre...e te mendosh qe dikush iu ka hapur rruge dhe ato as qe e dine...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Shume veta se dine cfare humbin me sjelljen e tyre...e te mendosh qe dikush iu ka hapur rruge dhe ato as qe e dine...
Citim:
Eria mos na lin pa gjume dhe ti amon se na fute tre fazorin akoma me ate tyryfycken e ke ?
sa te thella paskan qen keto pune
Citim:
Cuno, kam dalur ne 6.00 dhe jam kthyer ne 22.00 nga puna. Per ça mendon ti qe kam nevoje?!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
some crazy shit just happen to me right now
ca njerz kane confidence me shume se duhet!!!
i thua kinezit ne telefon se cfar ushqimi don, ia perserit 5 here, edhe filloj e ngrej zerin ne telefon qe ta degjoje mire, kur shkon merr ushqimin kthehesh ne shpi, e ka marr oredrin gabim. mka fut brokolli ne ushqim ai motherfucker!
me kujotn nje shok pune kur punoja ne nje kazino long time ago. nje vjetnamez, dilte ne mikrofon duke thirre emrat e njerzve, qe askush nuk i kuptonte cfar fliste ky, askush!! ndersa amerikant e tjere nuk e donin ate pune se kishin me cilklet dhe i vinte turp te perdornin mikrofonin duke thjerr emra njerzsh gjithe diten neper poker room.
10 vjet me vone, ky vjetnamezi/kinezi(?!) perseri po punonte aty tek bellagio, akoma, still cant fucking understand a fucking word this motherfucker says!! but he is a good guy
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--O Niqoooo ,--hiqe kete foto ,vendos ndonje foto tjeter....ok?
Ta kisha cik njonen ne msn, se mkenaq me muhabet
Civilizimi vjen kur njerezit e ditur u mesojne atyre te paditur te drejtat qe nuk dinin se kishin. Jo, nuk eshte kur njerezit e ditur konsiderohen klase e larte dhe perdhosin akoma me teper ata qe nuk dine. Pra civilizimi vjen nga njerezit qe kane nje miks diturie dhe njerezilleku. Nje shoqeri e civilizuar eshte thjesht nje shoqeri qe ka kuptuar vlerat e njerezve te tille dhe i promovon. Ne te kunderten, nje shoqeri barbare nuk arrin te vleresoje dhe prodhoje keta njerez, prandaj zgjidhjen e vetme e gjen tek dhuna, politika dhe diktati.
Faje mund ta di si te erdhi ky mendim qe ne pike te sabahut
M.C: dashje pa dashje kurti me ka mesuar anglishten. E sidomos fjalet me vlera
sikur te isha pushim sot do kisha fjetur like a baby ......
Vdes per ty dhe per trunin tat te kam shume inteligjent ...
Citim:
Vdes per ty dhe per trunin tat te kam shume inteligjent ...
Me cmendi kokaaaaaaaaaaaa
Perfundimisht femrat e sotme nuk kane pike feminiliteti. Jam skandalizuar sot nga takat 15-tshe, toni dhe buzekuqi 2 gisht i gjimnazisteve qe po i krekoseshin ikjes nga ora e pare e mesimit me kemben permbi kembe dhe cingare te lire ne duar.
.
hahaha ste thahse ty moj po Sandrit qe me inteligjencen e tij me kishte gjet nje nen per te me dhene dyfishin e rroges per kengen skam fjale e di vete ti .
4 ore gjume mbasdite sme kishte bere vaki noj here.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Perfundimisht femrat e sotme nuk kane pike feminiliteti. Jam skandalizuar sot nga takat 15-tshe, toni dhe buzekuqi 2 gisht i gjimnazisteve qe po i krekoseshin ikjes nga ora e pare e mesimit me kemben permbi kembe dhe cingare te lire ne duar.![]()
U kthye gje vera prape?! Sot eshte nje dite fantastike!
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.