| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 413 414 415 416 417 418 419 420 421 [422] 423 424 425 426 427 428 429 430 431 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
Sapo u ktheva nga nje e dalur shpejt e shpejt
po iki te shikoj pjesen e dyte 
------------Po shof njeren nga shalet, ................
------------Nji tash po shof lajmet ne CNN
-Breaking News -------------Neser koha ka me u dhi krejt ne East ,do kete edhe windy te forta fare ---sikur dalin nga prapanica ime -
-loooooooooooool -
--------Keto jane te sakta fare,.llaf nga brenda ------ndaj ju qe jetoni ne East --kujdes sidomos forumeshat qe kane dashnor -------se nuk duam qe ta na vene dem dhe ti lene dashnoret battall si puna jone -------------Ndaj neser ju te USA-s ju dua te visheni mire,----- --me roba te trasha por te mira ama ,design -------------Se ja une sot bleva nje bluze te leshte ngjyre gri tek Armani --ishte dhe me shije por te mbante edhe ngrohte-------------Ndaj mos kurseni ne veshje,se nuk do jetoni 200 vjet ---
---Vishuni sa me bukur dhe me shije qe te nderoni . .........Shqiperine --ok ?--
----Dhe se mos harroj ju qe keni makina kujdes neser,ecni me kujdes me marsh te pare -Por kur ti fusni marshin --futeni me takt--Jo me force se kercet dhe mund te nxrini krahun nga vendi
---------Dhe pastaj nuk do rijme te qime koken me ju --Ok? Hajde shifemi -!!!-
ti raimond m'dhjet gazit shume here
faktikisht kto gocat qe kane dashnor apo te fejuar dhe qe kane nje jete sexuale te rregullt, une i urrej
(e them me nje dosje te mire sinqerieti)
une dua ato femra qe mrrijn faithul mua, edhe pse nuk me kane takuar akoma, edhe nese nuk me takojn kurre, ia vlen te merret ky shanc
sepse si thojn kta amerkant: im my book they will all die noble women, no matter what! 
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-------Ke te drejte o Kurt -----------Kjo kohe po tregon se Shqiptarkat jane fatkeqsia e kombit shqiptar, te pakten ne emigracion, jane shume antishqiptare --dhe meshkujt shqiptar ne emigracion jane ne pozite shume te veshtire, sidomos ata qe nuk kane mbaruar ndonje shkollim ketu ne USA,qe punojne pune te rendomta -------Se kur mbaron ndonje shkolle dhe je zyrtar, keto te afrohen , ndryshe keto nuk qasen kurre -Jane shume femra karrieriste dhe shpirt mizor , keto plehra--Dhe s'kane as ndonje paraqitje ,ose do jene shume te dobeta pa byth fare, ose te shendosha, edhe vishen si qen gjahu,dhe kur bejne muhabet nuk kane nivel fare jan komplet bajate --duekt qe dashnoret i kane mbushesa topi nga mendja , nuk i qasen as koqes sime te djathte, se e majta qe ju befsha kurban jua mer , e kam me degree--Do thosha dhe dicka tjeter ..po lere s'po e them ......varja
"raimndi: duekt qe dashnoret i kane mbushesa topi nga mendja , nuk i qasen as koqes sime te djathte, se e majta qe ju befsha kurban jua mer , e kam me degree "
raimond me mbyte
, kjo fjalia e fundit me kujotn nje amerikan shok pune dikur punonim ne kazino bashke.
cdo femer qe shihte edhe sikur te ishte femra me brat pitt apo johny depp perkrahu, ky i shikonte me additute, dhe thoshte: what is she doing with that loser?! did you see the guy!? ishte funny also genious guy
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
------------Nji tash po shof lajmet ne CNN
---------Se ja une sot bleva nje bluze te leshte ngjyre gri tek Armani --------
Mjesi popull.
...Kafe
| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 413 414 415 416 417 418 419 420 421 [422] 423 424 425 426 427 428 429 430 431 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.