Forumi Horizont Gjithsej 178 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »
Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- fatkeqia kombetare ....politikanet Shqipetare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17800)

Postuar nga shelgu datë 31 Korrik 2011 - 23:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Tani ky qe do them eshte devijim nga tema, por pergjigje per shelgun.

Kur isha ne Shqiperi heren e undit i bie ziles komshiu i shperfytyruar dhe gati duke qare thote se i kishin vjedhur shtepine. Ishte hera e dyte ne dy jave dhe kesaj rradhe i kishin marre laptopin. Me kerkoi nese kisha pare gje, madje e dinte qe i afermi im kishte pare vjedhjen e pare. I premtoj qe do e lajmeroj dhe i them te afermit tim. Ky i kishte pare, madje dihej qe ne ate shtepi mund te hynin vetem shoket e femijes se tyre adoleshent. Kishte plot shtepi te tjera ku mund te vidhje shume me teper se nje laptop, por ata kishin hyre tamam ne ate shtepi dy here. Dhe dinin cfare do vidhnin, nuk benin lemsh shtepine.

Sidoqofte, kur erdhi puna per te ndihmuar komshiun, i afermi im tha "c'me duhet mua, le ti gjejne vete, nuk futem ne kshu punesh, mund te hakmerren mbi ne, te me vjedhin shtepine, etj". Po sensin e komunitetit i thashe, ku e le. Nese te gjithe bejne si puna jote hajduti do jete gjithmone ne lagje, investo te mbrosh lagjen qe te jesh me i sigurte ne te ardhmen. Nuk arrita ta bind shume por komshiun e ndihmuam duke i thene kush kishte qene, le te merrej vete me bindjen e policise. Si perfundim hajdutet u kapen, ishin vertet shoket e femijes se vet, qe perballe kercenimeve te policise e pranuan vjedhjen dhe policia gjeti laptopin.

Ajo qe tremb ne kete mes nuk eshte vjedhja, nuk eshte fakti qe ca adoleshente e bejne. Ajo qe tremb eshte indiferenca. Krimi mund te linde nga varferia por rritet nga indiferenca.

A qe do te jap Ban une ty se dole nga tema.

Pikerisht Fajtor, kjo eshte tmerri.

Ja edhe une te devijoj pak per here te pare e kam, nuk e bej me.

2011.

Po rrija ne dritare duke pare oborrin. Hena naaa sa nje sac (si ajo hena qe nxjerr kati nganjehere.

) Dukej oborri bukuri, vetem nje pjese ne qoshe ku kisha mbjelle nje ortance qe eshte bere sa nje boje njeriu sikur ma prishte qejfin.

Kur degjoj kembe ne oborr. Marr kallashin dhe e mbush ngadale se mos zgjoja kojshijen qe po flinte per shtate pale qejfe. Kush te jete e qellova.

Dhe vertet, djali i Bakushes komshijes sime qe i ka vdekur i shoqi ne Grqi. 13-14 vjec spurdhjak, brekemut.

Po si ta vrisje kopilin. Dal ngadale dhe e kap per flokesh. Nuk e kaperxeu dot murin. I shpetoi shurra. Cfare te beja?

Eshte ngjarje reale qe me ka ndodhur mua dhe me e mira qe mund te beja ishte t'i shija Bakushen. Tani duke shkruar po me dridhen duart nga inati. JO per djalin se e kam rritur me buke. Ne mos une im vella qe rri ne shtepine ngjitur. Ky ishte shperblimi. Bakushja e shkrete eshte 35 vjecare. Zot si e mban ate djale. Punon e shkreta ne nje nga ministrite.

Tani Fajtor me jep ca dite ban se e bera hallall.

Zot i madh ndihmoje ate vend se eshte prishur shume

Gjithsej 178 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »
Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.