Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga Vizioner datë 26 Tetor 2010 - 21:37:

mendime te castit...

---dhe Clouwn, mbas shfaqies, e lane fytyren ku i iken maska dhe del fytyra e vertete!

Postuar nga amor alucius datë 26 Tetor 2010 - 22:52:

Blahhhh, dhimbjeeeeee kokeeee.

Postuar nga Eria datë 26 Tetor 2010 - 22:52:

Pffffffffffffffffffffff

Postuar nga BIONDIA datë 26 Tetor 2010 - 23:53:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Blahhhh, dhimbjeeeeee kokeeee.

e po qeka dita sot une e kalova me 4 ore gjume mbas nje aulini imen jam si e trullosur ...

Postuar nga Niqua datë 27 Tetor 2010 - 00:06:

dite e bukur sot ne NY

Postuar nga Petter datë 27 Tetor 2010 - 00:19:

ca mbo njona mua, ma shkaktrron sistemin e drejtimit

Postuar nga Niqua datë 27 Tetor 2010 - 00:36:

petter t'pelqe kjo bluza???? haaaaaaaaahahahah

Postuar nga Ashley datë 27 Tetor 2010 - 00:37:

Sepse eshte ajo periudhe ku ti ke frike te besosh...Trembesh te hedhesh ate hapin qe ndoshta do te te beje te lumtur...
ndoshta jo... Ke frike te pranosh se e pelqen dike vetem nga ajo frika e refuzimit te tij! E ke te veshtire t'i thuash po nje komplimeti qe ai te ben, sepse mendon se pas saj fshihet genjeshtra! Ajo ka shume frike te jete e lumtur.. Sepse lumturia e tremb ate me shume se hidherimi!

Postuar nga Ashley datë 27 Tetor 2010 - 01:24:

Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe do te degjoje se eshte e bukur dhe jo sexy!
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe do te harxhonte me ore e ore te tera x te gjetur dhuraten e duhur x dike !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe shpesh here ngel me zemer te thyer sepse i kushton shum rendesi qofte dhe 'budalliqeve' te vogla !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe do te donte te trajtohej qofte nje here te vetme si princeshe prej tij !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe i mjafon thjesht nje perqafim per tu ndier me mire !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe kur puth..puth sepse ndien vertete !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe shpreson se dhe AI e mendon po sa ajo ate !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe i mjaftonte te flinte ngjitur me te dhe jo me te !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe tregon se sa te rendesishem jane personat x te..dhe merr nje ASGJE te madhe si shperblim !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe gezohet kur sheh se ai ka derg sms apo qofte nje zile ne mes te nates !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe do te donte qe per nje here te vetme te viheshin ne vendin e saj.. e te dinin se si ajo ndihet !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe do vepra dhe jo thjesht fjal apo premtime boshe !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe kur thote Te kam ne zemer, e thot sepse eshte e vertete !
Per [αтє ναנzє ♥ ]
•_qe JAM UNE ♥

Postuar nga BIONDIA datë 27 Tetor 2010 - 01:32:

Hera e fundit qe sjell pune ne shtepi 4 ore ne pc po me dhembin syte ...

Postuar nga Ashley datë 27 Tetor 2010 - 01:33:

E sa fjale si ke germezuar vetem per te mos lenduar njeri ?!
Sa gjera si ke bere vetem nga frika se mund te gjykohesh ...?! Sa lote ke hedhur per gjerat qe te kane lenduar ..?! Sa nete pa gjume ke ndenjur vetem per te harruar?! Sa dite do te jetosh nen hijen e frikes ... ? Sa endrra do lesh pa realizuar .. Me thuaj sa?! .... :'(

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Tetor 2010 - 03:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

e hoqa

hahahahahaahahahah-- Bravo ,ma degjon llafin per keto gjera --Seper ato qe dua une nuk ma fershellen fare  ---Ne kete foto nuk je ti jo ,po nejse s'ka gje eshte foto provokuese qe te shkatkon ......high blood pressure  loooooooooooooooooool------Niqo me ke kenaqur me ate shprehjen : Sa  interersant ky Raimondi --hahahahahahahahahahahahahahaha--akoma po dhitem, ma dhe te forte fare  

--O Niqo ,por ne fakt ai Angelin Prelocaj eshte patrioti jot, se ai eshte nga Kemlemndi me duket --dhe eshte Baletmaestri ne Baletin modern , me i mire ne Evorpe dhe ne  France---Eshte absolut ne baletin modern

--Dhe ai e quan veten shqiptar,megjithse ka lindru ne France---

Por ne ate reklamen qe i bente New York Times jepte nje pjese ku nje djale ishte mbeshtjelle pas kofshess se nje vajze, sikur pofshihej mos e shifte njeri --looooool -

Balet modern zemra , nuk ke ci thua--Nuk ankohesh dot ,apo jo ?   looool

Postuar nga Eria datë 27 Tetor 2010 - 03:28:

Kur e di qe eshte e duhura,qe eshte zgjedhja dhe vendimi i duhur,pse ndihem keq....

Postuar nga dylan datë 27 Tetor 2010 - 07:30:

wowwwwwwww filluat te me dergoni ne endrr apa fund po iku fle me mire

naten si ka njeri online si jo naten gjithve dhe atyre qe flene

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 27 Tetor 2010 - 22:06:

E cmq vazhdoj te kerkoj me sy verdalle.. C'fiksim..

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Tetor 2010 - 22:37:

per ato qe skuptojne fjalen cmq = Comunque apo gabohem heyday

Postuar nga Niqua datë 27 Tetor 2010 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

hahahahahaahahahah-- Bravo ,ma degjon llafin per keto gjera --Seper ato qe dua une nuk ma fershellen fare  ---Ne kete foto nuk je ti jo ,po nejse s'ka gje eshte foto provokuese qe te shkatkon ......high blood pressure  loooooooooooooooooool------Niqo me ke kenaqur me ate shprehjen : Sa  interersant ky Raimondi --hahahahahahahahahahahahahahaha--akoma po dhitem, ma dhe te forte fare  

--O Niqo ,por ne fakt ai Angelin Prelocaj eshte patrioti jot, se ai eshte nga Kemlemndi me duket --dhe eshte Baletmaestri ne Baletin modern , me i mire ne Evorpe dhe ne  France---Eshte absolut ne baletin modern

--Dhe ai e quan veten shqiptar,megjithse ka lindru ne France---

Por ne ate reklamen qe i bente New York Times jepte nje pjese ku nje djale ishte mbeshtjelle pas kofshess se nje vajze, sikur pofshihej mos e shifte njeri --looooool -

Balet modern zemra , nuk ke ci thua--Nuk ankohesh dot ,apo jo ?   looool

rimond eshte shoqja ime kjo.. te pelqe????

per ket Angelin Prelocaj nuk kam gjuar ndonjeher por nese ashte simpatik si ty mund te mbeshtjellet tek kofshet e mia..

Postuar nga Niqua datë 27 Tetor 2010 - 22:56:

sa e pash ne google rimondd.. i mire qeka por i vjeter, kam frike se si perballon dot shalve te mia..

Postuar nga Glaukus datë 27 Tetor 2010 - 23:30:

sa te shkon ngjyra roze ................... edhe mos mi shlo shalkat ven pa ven

Postuar nga Eria datë 27 Tetor 2010 - 23:54:

Duhej ky caji tani ....po sduheshin keto per te lexuar...pfffffff

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 00:17:

uaaa i just found out i went to highschool with DWTS Karina Smirnoff..

Postuar nga BIONDIA datë 28 Tetor 2010 - 00:26:

Nuk kisha menduar noj here ose me sakte sdoja ta besoja qe ka dhe "burra"shqiptare(qe mbahen si garipa gjasme ) qe per te mos paguar leket e femijes mbasi jane ndare nuk punon po merr asistence ...sa veshtire me erdhi...nje njeri qe sdo femijen e vet cfare te mire mund ti beji te tjereve ?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Tetor 2010 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
per ato qe skuptojne fjalen cmq = Comunque apo gabohem heyday
Nuk gabohesh jo, rrofsh per plotesimin.

Ftohte.. Kur mendoj oren e zgjimit.. brrrr

Postuar nga cecilia datë 28 Tetor 2010 - 00:28:

Ku biondia?

Postuar nga BIONDIA datë 28 Tetor 2010 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku biondia?

siper Heyday jam kishe noj gjo ?

Postuar nga cecilia datë 28 Tetor 2010 - 00:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

siper Heyday jam kishe noj gjo ?

U m'raft tavani kokes qe s'te pashe

E pive kafen

Postuar nga BIONDIA datë 28 Tetor 2010 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

U m'raft tavani kokes qe s'te pashe

E pive kafen

rri amon mos ma kujto kafen se prej hundesh me doli ...

Postuar nga cecilia datë 28 Tetor 2010 - 00:38:

Citim:

rri amon mos ma kujto kafen se prej hundesh me doli ...

Pse mi filloi nga xhelozite eee

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 00:41:

biondina, ti piace?

Postuar nga BIONDIA datë 28 Tetor 2010 - 00:45:

Citim:
biondina, ti piace?

u hutova sdi cin me pa ate bukuroshin apo ty ... skisha dyshim ke gustot e tua

Postuar nga Ashley datë 28 Tetor 2010 - 00:58:

_ e pastaj ndjej muzikèn qe mè pershkon ... Kjo èshte e vetmja menyre qe te ndalur boten ...
_ . Dhe te humbas, te relaksohem te mos mendoj me per asgje ..Vè ne pauze jeten time e nganjehere me ben te ndihem mire .. Humbet ne ato fjale qe ndonjehere duket sikur jane shkruar per ty .. E pastaj buzeqesh .. Ose ndoshta pse jo nje lot shpeton ..Asgje te keqe nuk ka ....!!!

Postuar nga Ashley datë 28 Tetor 2010 - 01:12:

Nëse për një çast Zoti do të harronte që unë jam një marionetë prej stofi e do të më falte një copëz jetë, padyshim nuk do t’i thosha gjërat ashtu si i mendoj, por patjetër do mendoja çdo fjalë që do të thosha.

Do t’u jepja vlerë gjërave, jo për sa vlejnë, por për kuptimin që kanë.

Do të flija më pak, do të ëndërroja më shumë. Do të vazhdoja kur të tjerët do të ndalonin,...

do qëndroja zgjuar kur të tjerët do të flinin, do dëgjoja kur të tjerët do të flisnin dhe sa do më shijonte një akullore plot me çokollatë!

Nëse Zoti do të më falte një copëz jete, do të vishesha thjesht, do të shtrihesha nën diell duke lënë zbuluar jo vetëm trupin, por edhe shpirtin.

Zoti im, po qe se do të kisha zemër, do të shkruaja gjithë urrejtjen time mbi akull dhe do të prisja derisa dielli ta shkrinte.

Do të pikturoja me një ëndërr të Van Goghut mbi një yll. Një poemë e Benedettit dhe një këngë e Serratit, do të ishin serenatat që do i dedikoja hënës.

Do ujisja, me lotët e mi, trëndafilat, për të ndierë dhimbjen e gjembave të tyre dhe puthjen tërë pasion të petaleve.

Zoti im, nëse unë do të kisha një copëz jete, nuk do të humbisja as edhe një ditë pa i thënë-të dua, personit që dua.

Do i bindja të gjithë, burra e gra, që të jetojnë të dashuruar pas dashurisë

Do u tregoja njerëzve se sa shumë gabojnë kur mendojnë se në pleqëri nuk ka më dashuri pa e ditur se mplakja vjen kur nuk dashuron më.

Një fëmije do i dhuroja një palë krahë, por do e lija të mësonte vetë të fluturonte.

Të moshuarve do u mësoja se vdekja nuk vjen nga pleqëria, por nga harresa.

Shumë gjëra mësova nga ju, Njerëz!

Mësova se të gjithë dëshirojnë të jetojnë në majë të malit, pa e ditur se lumturia e vërtetë është kur i ngjitesh rrëpirës .

Kam mësuar se kur një i porsalindur shtrëngon për herë të parë, me doçkëzën e tij të vogël, gishtin e babait, nuk e lëshon për tërë jetën.

Kam mësuar se një njeri ka të drejtë të shikojë një tjetër nga lart-poshtë vetëm kur ky i dyti ka nevojë për një ndihmë për t’u ngritur.

Janë shumë gjërat që kam mundur të mësoj nga ju, por realisht nuk do të më duhen shumë, sepse kur të më mbyllin brenda asaj valixhes, palumturisht do të jem duke vdekur.

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 01:35:

Citim:

u hutova sdi cin me pa ate bukuroshin apo ty ... skisha dyshim ke gustot e tua

hahahah thanks biondina

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Tetor 2010 - 06:02:

Citim:

hahahah thanks biondina

--Niqo ca ben ashtu o shtrige ?  Aaaaaa????----Po me ben xheloz ? --Cun simpatik eshte --Po te jete shqiptar eshte akoma me mire

--------O Niqo ,megjithate nuk duket puthje me zemer nga ana e atij ---

-----Se kur mashkulli te puth ai ta merr koken me te dy duart dhe te puth....
-------Ndersa ky ketu  sa ka zgjatur vetem faqen tek ty, sikur jeni shoke .....!!!!?????

---Tek kjo foto nuk dukesh edhe aq mire zemra , Zjarr e passion nga ana jote dhe ...........akull nga ana e tij --

------Me duket se vuan nga e njejta semundje qe vuan edhe Amor Alucusi --...-----Kjo lloj foto tregon semundjen e shqiptarkave ne Amerike, qe   kur bijen ne dashni kane Mungese Personaliteti......--

----Ndaj hiqe ket foto dhe vendos nje foto tjeter , ku pasioni te jete i dyanshem , reciprok--ok?

--Po me zhgenjen me kete foto  per koke tende , me ben te them :--- Sa interesante kjo Niqo --looooooooooooooooooool  hahahahahahahahahahahahahah --love u

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 08:22:

hahahahhaha rimond na knaqe me kete postim

ok se do ve tjeter kur mund ta shohesh dhe pasionin e ti

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Tetor 2010 - 08:24:

Citim:
hahahahhaha rimond na knaqe me kete postim

ok se do ve tjeter kur mund ta shohesh dhe pasionin e ti

--hahahahahahahahaha--------------O Niqo tani erdhe nga gjahu ???? --looooooooooooooooooooooooool hahahahahaha

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 08:26:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--hahahahahahahahaha--------------O Niqo tani erdhe nga gjahu ???? --looooooooooooooooooooooooool hahahahahaha

tani erdhe ti se une ktu kam qen

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 08:28:

po kjo si te duket rimond????? hahahahahahahahah e shef vampir eshte

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2010 - 09:01:

e hoqa se sic duket te kapi infrakt ne zemer

Postuar nga Eria datë 28 Tetor 2010 - 16:08:

Ore nuk jam kishe per tu falur une...nuk jam psikologe apo udheheqese shpirterore....Epo boll dreqin me treguat hallet,a thua une i kam te miat ne terezi....pffffffffffffffff me cmenden...edhe sot e gjeten qe jam kujt tia kthej me te pare

Postuar nga BIONDIA datë 28 Tetor 2010 - 16:52:

Thua nje tufe me tulipane te bardhe dhe disa fjale te bukura dashurie mendon se do hiqnin merzitjen ....

Postuar nga cecilia datë 28 Tetor 2010 - 16:59:

Citim:
Thua nje tufe me tulipane te bardhe dhe disa fjale te bukura dashurie mendon se do hiqnin merzitjen ....

Akoma ti me kto gjona mashtrime mi i kane

S'kam frymezime sot

Postuar nga Ashley datë 28 Tetor 2010 - 17:45:

Jo...Te lutem mos ik ! Te lutem...Sa te gjej nje tjeter

Postuar nga AndreaPirelli datë 28 Tetor 2010 - 17:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ore nuk jam kishe per tu falur une...nuk jam psikologe apo udheheqese shpirterore....Epo boll dreqin me treguat hallet,a thua une i kam te miat ne terezi....pffffffffffffffff me cmenden...edhe sot e gjeten qe jam kujt tia kthej me te pare

Talk to me ............... .

Postuar nga AngelDevil datë 28 Tetor 2010 - 17:53:

O Eria me jep msn dhe mua ... dua te rrefehem dhe une

Postuar nga Eria datë 28 Tetor 2010 - 19:56:

Rri amannnnnnnnnnn,se ma hoqen mendjen me cmenden....me kerkojne keshilla.puuuuuuuuuuuuuu kot sjam bere psikologe...si sme kerkon njeri ti llogaris ndonje gje

Ps.Turlli,une skam cte fol,jam per llafe sot...jam te shaj ndonje sot...po e mbaj veten mos tu pervishem radhe te tereve

Postuar nga lule datë 28 Tetor 2010 - 20:55:

shifemi me von

Postuar nga AndreaPirelli datë 28 Tetor 2010 - 22:47:

Hemmm ....... cfare browseri duhet me perdor me pa ket shokun/shoqen ma siper, se me ket IE6 qe kam une ........ s'po qullos gje .... .

p.s. Ka harru gje passwordin dhe o regjistru me nick tjeter Cedrus/shelgu apo ka ardh byrazeri???????

Postuar nga AndreaPirelli datë 28 Tetor 2010 - 23:07:

p.s. 2 - E paska heq opsionin e kontrollit te biografise Faja?????

Postuar nga Deb* datë 28 Tetor 2010 - 23:10:

Na habite turll? Ca opsioni paska qene ky?

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.