Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:29:

Kush eshte ky treshi mo????????????????
Pse nuk je ti bosi i barit ketu?????????

Postuar nga ishpeshtimi datë 07 Qershor 2007 - 22:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Ekstravagantja
Kush eshte ky treshi mo????????????????
Pse nuk je ti bosi i barit ketu?????????

A ta kisha moj Gante.....po e kam ne bashkepronesi me ate kurnac......prandaj edhe qeras rralle.....se me hengri me grinde me hengri!!!

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:33:

Si bekeni ju ketu per 2 pika vodka.
Po dal anej nga Tirona ose nga Durrsi me mire se s'qeka gje ketu.

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:34:

sa rrene, po une ato longjet ty ti kam lane ne dore  ty ti kerkune

Postuar nga tresh datë 07 Qershor 2007 - 22:36:

ky asht bar atdhetar vetem pije vendi

Postuar nga Ekstravagantja datë 07 Qershor 2007 - 22:38:

Mendoj se se shpejti do te mbyllet ky bar, se s'dikan me mbajt klientele keto.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 07 Qershor 2007 - 23:30:

O pellazge deri ne fund o te mbillet bari fare..... . Ashtu trima se mire e keni. Raki, ponc, ferrnet ene ..... leng molle.

Postuar nga Piktor datë 07 Qershor 2007 - 23:37:

Re: Ku e lame llafin?

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
E si po te thesha o puntor Ylli....sot na erdhi mje furnizim me birre dhe ishte nje qe se kishim provuar "Creemore Springs" me kanace......
Juve ke pire ti nga kjo?.......
.....e nejse.....pijme birre e degjojme Kishen....prit te biem nga pesha....Juveja ate do te na munde ne futboll........

....e te kthehemi ne Rrufsi....u deshperova shume se thashe qe valle rrjedhim direkt nga Rrufsi(megjithse mua ne dimer vaj me vene)dhe thashe ta ngrija ne Forum...........................hajde nene hajde!....sa e hapa gojen e mu sulen"o serb o sllav o druzhe o UDB klysh Bugjejovice" ....,,une ate punen e Bugjejovices kot e kisha vene.....se me vinte turp te thesha ne shelter,dhe po lexoja Shvejkun ate kohe(me duket se e ka bere nje shkrimtar francez-Zhyl Verni) e thashe ta ve kete emrin Bugjejovice........ku e dija une se do me hapeshin avaze..........

.......edhe i deshperuar isha,po edhe desha te lexonja.....me kolumbianin Pedro s'kisha c'te llafosja(zaten nga ai mut e kisha peshqesh qe po grindesha ne Forum).....e thashe do futem le te dale ku te dale......cdo humbas une.....ne pune jo-te dashur jo-shtepi po nanajko-...per te kthyer s'me kthejne se kam statusin e te perndjekurit.....e thashe t'ju vete njehere kondra...te dale ku te dale..................

Po te kishe lexuar "Njeriu pa emer " te N.Nikolles nuk do te kishte sha njeri.

Postuar nga briseide datë 08 Qershor 2007 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Si nuk doli nje vlonjat ndryshe nga te tjeret?:p Dhe per cudi te gjithe vlonjatet e urrejne Moggin. Do thoni ju mire e kane se Moggi eshte personifikimi i te keqes, korrupsionit (pa nxjerre kokerr leku nga xhepi). Pikerisht ketu qendron problemi, vlonjatet jane xheloze, se si ka mundesi qe ai eshte me i forte, me e zoti se ata....... . E mor Luciano, hallall ta bofte zoti. Nje dolli per Big Luciano, nji ktu ke veni Intertristave, Perdentistave, ......... .

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet Shamata pijetorja :p
Po s'e ke fajin ti jooo e di une e di kush e ka fajin ktu...vetem peshtimi.ehhh kush e di ç'te ka dhene per te pire...

Ja: Vlonjate dhe Juventina...e pijme me fund per Lucianon

Po ndonje gje per te pire ka mbetur ketu? Nje cappuccino flm

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet Shamata pijetorja :p
Po s'e ke fajin ti jooo e di une e di kush e ka fajin ktu...vetem peshtimi.ehhh kush e di ç'te ka dhene per te pire...

Ja: Vlonjate dhe Juventina...e pijme me fund per Lucianon

Po ndonje gje per te pire ka mbetur ketu? Nje cappuccino flm

Brisi...mos ma hidh mua fajin pleeeaseeee!

Pijet jane te kontrolluara.......dhe me vulen e tatimeve......vetem ne rast se Treshi i ka dhene nga i lengu i fikut ne Italisht...une s'kam asnje pergjegjesi ne kete mes....

Do pish ndonje gje zotrote?

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.