Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga roke datë 31 Mars 2004 - 00:42:

Hi te gjitheve.Cfare keni bere ndonje gje interesante,more djema e goca.
Une nuk te kuptova cdo te thote emri yt(subaqueo).
Keni qenke gjysem musliman ti qe do vish me tre goca,se une do vije me limuzine me 7 goca,pasi jam musliman i plote.Te shtata jane te bukura,por me e bukura se te gjitha eshte Bela.Ajo ishte dakort qe te vinin dhe te tjerat,por me kusht qe ato te flinin bashke
Ketej nga une mire pergjithesisht.Presim beharin qe te levizim ne plazhet e bukura te ...te...botes
pershendetje dhe nje here dhe shihemi prape.
Ervisa:Mos i laj syte dite per dite se rikthehet ndergjegja dhe pastaj shikon se cpo ben Keni me gjithe ato vajza
ciao!

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 01:00:

ahahhaahhaah

Boo ku jan vajzat mo...nga beheni shpejt ktu...
Roke a thua te jet Keni i fshehte mo , jo per gje po me ka thene s'tradhetoj Ervisen me tjeter pervec se me gruan:p
Roke rrofsh se erdhe ti ja filluan aktivitetet , une plazhet i kam fiksim se me nervozojne , poor ne ndonje muze historik sikur te na dergoni do ia vlente

Subaquero c'je ti mo djal apo vajze ? se s'po e marr vesh

Postuar nga macekeqe datë 31 Mars 2004 - 01:01:

Me falni... mund te hyj dhe une ketu?? Po une s'kam marr vesh akoma cili eshte argomenti i kesaj teme mund te ma thoni qe mos te detyrohem te lexoj 43 faqe?

Roke subacqueo ne italisht do te thote zhytes, dmth ata qe zhyten ne thellesine e detit. Nuk e di ne e ke me kete kuptim subaqueo?

Postuar nga roke datë 31 Mars 2004 - 01:04:

Faleminderit macka per perkthimin!!Qe te kuptosh kete teme duhet ti lexosh qe nga fillimi dhe me laps ne dore,dakort? ,pasi aty do te gjesh thelbin e temes dhe do te kuptosh se cdo te thote te mos ta duash gjumin.Ika tani,flasim prape.
Ervisa,yll mire se u ktheve tani momentalisht.Pershendetje edhe ty.Ke te fala edhe nga bela.Po ben dush tani:p Ciao!

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 01:09:

ahahahah Roke ik mos ia nxirr te palarat Beles ne shesh , se doli dhe te vrau
macja bashkohuni shoke , me ne ne qete e ke degjuar kete kenge ndonjehere

U nis per te pagjumurit po avash avash po del per te enderruarit

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 01:31:

Talking

Roke edhe Keni a mund te behem mysliman edhe une ??U pa puna po sakrifikohem edhe une si shoket .......Edhe thoni pastaj qe sbej per shoqerine...Roke spo te them gje per emrin se e ka shpjeguar Macekeqe .
Keshtu them dhe une Ervisa he pra ku jan gocat, ku jeni gocat e forumit se na mori malli . Djale ervisa djale ,po nga te kemi nga korca ?
Po Macekeqe ,subaqueo me ate kuptim ekam shkruar po si injorant qe jam
e kam shkrujt keq.
Mir se erdhe ne kete teme

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 01:37:

ahhahaahah

Po pse si korcarke te dukem une ty ? lool PO s'ka gje se k per k i bie te jem nga Kukesi
Gocat sikur kan dal me pushime , ose duhen tejene duke ndimuar Belken , po nahh s'ma ha mnejda se po te shkonin nga ajo do ma bejnin nje ze dhe mua

Njeriu.xxx ja te erdhi dhe ty partneri se boll u qave:d

Lol c'hyjn myslimanizmi apo kristjanizmi apo katolizmi mo djalo mos na perzi me fejne aman se dalin pune te tjera pastaj..

Postuar nga macekeqe datë 31 Mars 2004 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Subaqueo
Roke edhe Keni a mund te behem mysliman edhe une ??U pa puna po sakrifikohem edhe une si shoket .......Edhe thoni pastaj qe sbej per shoqerine...Roke spo te them gje per emrin se e ka shpjeguar Macekeqe .
Keshtu them dhe une Ervisa he pra ku jan gocat, ku jeni gocat e forumit se na mori malli . Djale ervisa djale ,po nga te kemi nga korca ?
Po Macekeqe ,subaqueo me ate kuptim ekam shkruar po si injorant qe jam
e kam shkrujt keq.
Mir se erdhe ne kete teme

flm subaqueo... duhet akoma te kuptoj kete temen une

mgjth mire se ju gjeta te gjithve! ja nje vajze tjeter
Roke arrita ne faqen e 43 une, tani mund ta di?

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 31 Mars 2004 - 02:02:

Cool

Lova....i bije 9 me...sikur s'i nxe makina..pastaj edhe dicka tjeter...per ca gjinije e kishe ti???!

Ervisa...me bete si makine prove me.....dil 1 cun perpara edhe naaa pulle!stampe fare ma ngjit:p..nejse une e kuptoj qelliimin tend te mire...po ma ler me mua ne dore:p.....

Mace e keqe mire se erdhe......këëëërrrrrrrr:p....mjau edhe une jam pak ashtu si ty:p.....:p.......!!!

nejse po iki une pra Puc-puc Ela

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 02:03:

Talking

Po me Ervisa si Korcarke mu duke ,pastaj Keni thoshte gjithmone ,o Korcare o hic fare ,dhe une thash me vete do jete Korcare vajza ...
Po he pra ku esht njeriu xx se na i thau syte....
Sa per fene sjam nga ajo lagje une .Me qe ato te dy do te sillnin njeri 3 dhe tjeteri 7goca atehere thash po sakrifikohem edhe une si shoket, ha ha ha.......TE fala vajzave.
Shnet KORCAaaaaaaaa.

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.