| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
life is beautifull eeee.. spell-ohet me nje "l" e dashur socker.. eshte "beautiful"![]()
Para ca kohesh s'kisha asnje, tani kam me shume se nje. Nuk di te zgjedh, dhe nuk e di nese kane te njejten vlere per mua. Mundesite sikur paskan me shume vlere kur jane te paarritshme, sapo ti prekesh e humbin bukurine. Pfff tani as qe me intereson qe ate qe doja aq shume ta arrija e kam ne dore. Tani se dua!
Life is so freaking strange... or maybe its just me 
disa gjera nuk mund ti shohesh me sy.... , atehere mendja prodhon ne menyrat e saj imazhe te shkarravitura qe kurr si ke pare.. te shohesh dhe te prekesh jane veprime, jo imagjinate.. kjo bote eshte e mbushur me iluzione fatkeqe..toka eshte i vetmi terren qe peshojme mbi te..dhe ajo qe peshon ne.. eshte fusha e lojes se jetes..
Perseri sonte harrova te bleje kripe.. uhhhh u lodha te gatuaja dhe ne fund pa kripe s'kishte lezet as shije ,megjithese u mundova te mblidhja fundin e kutise ,por akoma s'kishte ate preferencen time.. shkruajta ashtu pa mendime thjesht fjale pa rendesi ,sepse vendi eshte i atille..
..................................................................................................
Shpresoj qe te jete mire dhe c'do gje te shkoje mire dhe te marr nje lajm te mire sa me shpejt..

ah dhe dicka shoqeria eshte e bukur.. dhe vetem nje njeri i njohur per vite me radhe mund te quhet shok i vertete...megjithese une kam dhe 1 tjeter shok qe e adhuroj...
Gjithemon gjejme menyren te justifikojme veteveten e veprimet e bera..., e ditet ikin, humbasin me justifikime te vakta e te kota... sikur te mund te ndalonim kete loje te shtiruri... sikur ti pranonim gabimet per ato qe jane. Sikur mos te qe e nevojshme te justifikonim me veteveten. Sikur mos te prisnim nje justifikim per gjithecka ndodh ne kete bote..., por ndoshta eshte e vertet, ndoshta gjithecka ndodh per nje arsye. Qofte edhe rrezja e diellit qe rreshket mbi xhamin e dritares per te me thyher shikimin per nje moment..., qofte edhe era qe rrezoi lulet mbi tavoline...
Ndoshta edhe qetesia qe ndjej brenda vetes ndodh per nje arsye e s'kam pse te rremoj brenda vetes per ta justifikuar...
Citim:
Po citoj ato që tha keila
.....
Life is so freaking strange... or maybe its just me![]()

Tani per tani s'kam mendime, pervec se te lexoj forumin.
Mendoj pse duhet me shkruajtur gjithmone. Me mire te lexosh. 

Citim:
Po citoj ato që tha MERMAID
ah dhe dicka shoqeria eshte e bukur.. dhe vetem nje njeri i njohur per vite me radhe mund te quhet shok i vertete...megjithese une kam dhe 1 tjeter shok qe e adhuroj...

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
it's probably you..![]()

Mirembrema te dashur miq, armiq,si te keni deshire te ju quaj.
Une jam mrekullisht mire, flm Zotit.
Lela, te perqafoj zemra.
ps:-sa keq qe Wolf me ka marre per lesbike.
Keshtu qe as puthje shoqeve s`u dhurojme dot, as ne te shkruar!
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.