Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga halfgang datë 28 Tetor 2005 - 19:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Epo mqs pyete po pate mundesi na sill edhe ca mushmolla, shege te thatra dhe speca te mbushur me gjize!!

do me veje kjo rruga ne shqiperi mua sikur po transportoj mall
boll me kaq se kalon pesha per ne aeroplam dhe do ngelem ne aerodrom...

Postuar nga elsaaa datë 29 Tetor 2005 - 01:42:

me kaq marr malli per liko kumblle .....

Postuar nga Iyua datë 29 Tetor 2005 - 06:36:

Bo sa kam ngrene sot sa per nje Jave As me shkon mendja per ndonje ushqim per momentin se kam ngrene lloj-lloj ushqimesh te ndryshme Deke filluar nga Chinise Food dhe duke mbaruar te Ushqimi Shqiptar
Shyqyr qe sme shkon mendja per ndonje gje Momentalisht se si do ja beja hallit se eshte dhe nate

Postuar nga Iyua datë 05 Nëntor 2005 - 02:06:

Neri je i madhe qe e gjete se e kam kerkuar dhe se gjeja Me ka shkur mendja per nje tave me Peshk qe vdiqa
Neri. Enigme jeni te ftuar nga un per Darke se ju ka mare uria.
PS: Neri kujdes ti se mos na bie nga shkallet se po e shof qe po te eren syte per buke

Postuar nga halfgang datë 05 Nëntor 2005 - 02:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Neri je i madhe qe e gjete se e kam kerkuar dhe se gjeja Me ka shkur mendja per nje tave me Peshk qe vdiqa
Neri. Enigme jeni te ftuar nga un per Darke se ju ka mare uria.
PS: Neri kujdes ti se mos na bie nga shkallet se po e shof qe po te eren syte per buke

pse nuk ke anshesor ne shtepi ti??? nuk me bejne kembet te ngjis shkalle tani po deshe sille te ha ketu tek shkallet e pallatit dhe halat tua hedh maceve te lagjes...

Postuar nga Iyua datë 05 Nëntor 2005 - 02:21:

Hahahhaahhaahhaah Neri e shoh qe paske pire shume parjeter ta sjellim te shkallet vetem mos u rrezo se do na thyesh ndonje kembe do na ngelesh.. si per gjyna
Do ja hedhesh maceve Hatal Sa kam qeshur
Te shkretat mace do ti mbeten ndonje hale ne fyt
Buke Misri me haet

Postuar nga halfgang datë 05 Nëntor 2005 - 02:24:

shekuj kane kaluar pa ngrene buke misri me kos....
iken ato vite,
tani po hame vetem simite...

Postuar nga Iyua datë 05 Nëntor 2005 - 02:26:

Me kujtove Simitet o zot sa me haen tani

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 05 Nëntor 2005 - 02:33:

Wink

Mua me paska marre malli per buk misri dhe qumesht te ngrohte shqiperie!
Nuk jam shtatzene jo:p

Postuar nga Iyua datë 05 Nëntor 2005 - 23:15:

Helga me kos dua te ha buke Misri se kam provuar ndonjehere me qumesht besoj se do jete e mire dhe me qumesht

Petanik me Fasule ne haet ose Byrek me qumesht dhe veze po si e bejne Korcaret me peta peta te holla

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.