Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
e pra se na cudite ti thashe po ky Mis Kosoven ka te dashur :p
e kshu thuaj se na trembe ....maksimuni 10 minuta ka dite peter qe nga shpejtesia m cu femi ne shkolle ske koh me kref floket jo me nejt 1 ore ...
komplimenti ma i bukur ne mengjes kur je pergjymesh e pa lyre dhe me floket e perhapura ne krevet degjoj qe me thote im bir "sa e bukur je mami " ky po eshte kompliment qe ja vlen ...
Ehhh jo vetem shoqeri kam me Marigonen, sme pelqejne aq te bukura per ti pasur te dashura.. sepse bukuri te tilla nuk para ta ngrefin shume :p
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Zakonisht bej komplimenta kur i kam afer femrat..me shume per veshjen, floket, thonjte, vathet etc etc.. gjerat qe femrat zakonisht rrine nga 2 ore para pasqyres duke i pare a u rrine mireI meritoni komplimentet
![]()
Sa fallco tingellojn kto lloj komplimentash Petter.Sinqerisht, s`me pelqejn kto siperfaqsoret,
![]()
![]()
![]()
Ku je ti se ke tha syt, na u bane si Ferre$ edhe ti. Mirese na erdhe prap.![]()
ps: Cedrus na ka ba me fixime, humoraxheshk e madhe. Ti po se po, je i sjellshem. Po ashtu, Angel, Bjondja, Glak, Kotka, Kurti, and Ferra$ si shpirtra i kena. Zot na i mbaj me zor ne forum, se bahet nami me na ik,![]()
![]()
![]()
Heh o peter pse fajson vetem vajzat se rrin shume para pasqyres, ka çuna qe rrin para pasqyres me shume se vajzat, nese je nisur diku me te tillet te iken treni....
Me ka ndodhur rasti edhe ne pune kur kam vajtur nje here vetem sa nuk humba nga lodhja duke vrapuar, ai jo kjo rrobe me rri me mire ajo rrobe me ri me mire, e une desh plasa nga vrapi.
Thene te drejten gruas sime i hedh komplimenete kur zgjohet nga gjumi sepse s'i kupton fare deri sa te kthjellet.... O them oj princesh u be kafja , ose o drenush e fjetur ngrihu , pa ngrihu njehere se te therete dielli i mengjesit, ta ka zili se mos ia merr anen...
Po çfare flas une ore , po me mire le te na mesojne keto bukuroshet ne forum çfare komplimentesh te japim neve, se ku ta dim neve sakt çfare i pelqen asaj qe e duam,...
Zaten me e keqja e se keqes eshte kur harron ndonje premtim te vogel, e dela para saj si hutaq fare duke u krekosur, kujdes nga kjo çuna se merrni pike minus dhe pastaj vaj halli ...
Jeni pak me shume se te shkelqyer... e gjeta ....SHEMBULLOR....sidomos ju mesuese qe na mesoni se cilat komplimente i ha pazari e cilat jo...
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Thene te drejten gruas sime i hedh komplimenete kur zgjohet nga gjumi sepse s'i kupton fare deri sa te kthjellet.... O them oj princesh u be kafja , ose o drenush e fjetur ngrihu , pa ngrihu njehere se te therete dielli i mengjesit, ta ka zili se mos ia merr anen...
...
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo po. Sa din me gatu ti o gru dhe grat e shkreta fryhen.
Mashkllat e dine vete se cfare duhet me thane.
I can imejxhen dike ne krevat me floket te hapura ne jastek dhe njeren shale jashte carcafit .![]()
Dhe centrus mbase dhe nuk keni familje dhe nuk keni se si tia dini vleren prandaj ia fusni veq le te dale ku te dale...
Ne teme:
....Kur degjoj zerin tend disi pushoj dhe qeflohem...
je gjeja me e bukur ne jeten time
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Njeriu kur zgjohet nga gjumi eshte origjinal dhe ajo bukuri qe ka aty tamam i shifet, se edhe macen po ta rregullosh behet e bukur...
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.