| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Nuk ka kuptim............e gjithe kjo qe po ndodh............nuk duhet...........
Sa bukur eshte te ndjesh se je e rrethuar nga dashuria dhe se gjithmone eshte Dikush qe pret t'i gezohet buzeqeshjes dhe pranise tende......Sa e bukur gjithe kjo!!!
asgje me shume s'me nevojitet , kam henen qe me perkedhel, kur mbeshtetur jam ne kraharorin e saj..................
Nuk ka me trishtim......,sepse nuk po bie me shi........!!!
.....kur shpirti yne eshte plot ndjenja,,,,,,,,, fjalet tona jane plot interes.
" Nuk e di se cfare do te me ndodhe neser.......,por e di se kush do me prese neser."
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
" Nuk e di se cfare do te me ndodhe neser.......,por e di se kush do me prese neser."
Citim:
Po citoj ato që tha diellza26
Po mendoj se..... kush do e prese neser katileshen.

:p
...sa mora nje ftese pak te cuditshme per neser,,, po mendoj se ca ti them,,,, se nuk di te shkoj a te mos shkoj

Duke ndejtur ne shtepi, sec me shkoje mendja me ngrene dicka te mire. Por as vete se dija cfare!!!
Duke hapur raftet e guzhines, me zejne syte nje kavanoz 500 gr nutella.
Nuk mbaj mend sa kohe kam pa henger, dhe thashe me vete pse mos te haj vetem nje luge te vogel sa per neps.
Dhe keshtu bera mora kavanozin nga rafti, dhe fillova duke marre nutella vetem me majen e luges, dhe nderkohe u ula ne pc duke lexuar sa andej ketej, por nderkohe po me shijonte aq shume ajo nutella sa qe gati ja nxorra fundin kavanozit.
Ehhhh nepsi gje e madhe!!!!!!!!!!!!
Por nuk u bera pishman qe e hengra sepse me shijoje shume.
Tani per nja 2 vjet nuk prek me nutella me dore. 

Mendimet e keqija te helomojne shpirtin........Mos e helmo dhe tendin qe e ke kaq te bukur...
po shkoj qe tani.... por diku tjeter.... atje ku me presin .....
p.s Kush dëshiron të duhet, le të dojë.
naten e mire... tanve
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
po shkoj qe tani.... por diku tjeter.... atje ku me presin .....
p.s Kush dëshiron të duhet, le të dojë.
naten e mire... tanve

:
pse ndonjeher kujtojme se jemi te lire ? kush na e ka dhene kete "liri"
good morning.....
Erdha ne jete pa me pyetur kush ne doja te vija.......do iki nga jete pa me pyetur perseri ne dua te shkoj.........cfare absurditeti ky!!!
ThE_WoRlD
Po mendoja per dike qe kam koh pa e takuar..e se di ne e takoi dot..ehh kur e ke dike afer se vlerson kurr sa duhet e kur largohet shpreson qe te kthehet prap e i sigurt ne vetvete qe do veprosh ndryshe
uauuuuuuuuuuuuuuu......sapo pashe minutazhin ketu ne pc....e pabesueshme 7 ore e goxhduar para pc........

ThE_WoRlD
Citim:
uauuuuuuuuuuuuuuu......sapo pashe minutazhin ketu ne pc....e pabesueshme 7 ore e goxhduar para pc........![]()
![]()
Re: ThE_WoRlD
Citim:
Po citoj ato që tha ridii
Ke akoma pun per te thyer rekordin ...hahaha

u bene shume minuta qe kam kuptuar se po bisedoj me nje mik te rigjetur ....... nje thesar ndienjash dhe mendimesh .....
Dhe nata erdhi.........
Citim:..dhe nata iken dal nga dal
Dhe nata erdhi.........![]()
Mpirje....mpirje totale.........ca po hek ky pc..kjo tastjere...ky maus prej meje......mos me fol per poltronin (asht ba grop)
:.......Dieu....mos me fol per syte......neser takim me okulistin....masneser me syze....:p
Citim:
Po citoj ato q� tha katilesha007
Mpirje....mpirje totale.........ca po hek ky pc..kjo tastjere...ky maus prej meje......mos me fol per poltronin (asht ba grop):.......Dieu....mos me fol per syte......neser takim me okulistin....masneser me syze....:p

Dhe ne fund si gjithmone.......pas shiut lind dielli.......
Sa dite e bukur Sot.......sa optizmiem dhe gjalleri rrezatojne keto rreze te ngrohta .............

ps;Lela ...kur t'dush me perfudnu edhe te kirurgjia plastike une pastaj per heqje shtresah nutellore...

:
nga ka humb ky lezhjani....ka vdek me duket 
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
nga ka humb ky lezhjani....ka vdek me duket![]()
i pavdekshem te rre menja...po shyqyr qe spaske vdek se do mkishe harxhu me te ardh me nje banjamin per kry te shnosh loool:p :p
Mendoj se sinqeriteti eshte nje nga sjelljet me fisnike te njeriut ....dhe te jesh i sinqert gjithnje dhe me kedo .... ...ne nje fare menyre do te thote ta lesh kete sjellje fisnike pre e nje "perdhunimi" qe mund tja bej nje i panjohur i rastit .....
te rrosh apo te mos rrosh ?
kjo .......................varet ...............................si ta kuptosh.
edhe te rrosh edhe te mos rrosh.............e njejta gje eshte!!!!!!
pse njerzit jane me te shpejte (shkathet)per te te ber keq sesa mir...kur ke nevoj indiferente kalojn para teje a thu se nuk jan dhe ata te perkohshem si un si ti. Ndoshta instiktet kafsherore tregojn se evolucionet nuk ta nderrojn karakterin. Ndoshta sepse nuk perjetoj te njejtat ndjenja...po pse si shpjegohet qe mund te jem ndryshe d m th i mir...po ne fund duhet ti besojm prejardhjes apo origjines...duhet ta mendoj prap.
Se marr vesh si mund te rrije robi kot ne shpi 2 dite , t'u pa televizor, tu lexu revista e t'u ngrane nutela si Lela , aahhaaa, ia futa kot se nutelen nuk haj una, shume shume rralle, po nejse.
Po mendoj qe i cova dem dy dite, s'me behej asgje, vec ia futa nje te lodhme trunit, me gjonat qe duhej t'i kisha be e si kam ba, e prape me kete mendje s'kam ndermend me i be, aaha, sa konfuze o zot,tamam, si kjo koha qe sa fillon me rigu shi, nderron mendje e del diell. uffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhh
nejse, pas pak do mendoj ndryshe , jam e sigurt per kete, kshu qe me ndiqni, loool.
po te ndiek me vemendie :D
kam marr edhe nje nutela ne dor
:

Eshte e cuditshme po nganjehere mosmarreveshjet...,grindjet...,sharjet...,mes miqsh ne vend qe te percajne dhe thyejne miqesine e bashkojne ate me shume...e bejne me te forte...
Njeriu deshton ne reazlimin e qellimit te tij ,vetem atehere kur i ka dhene fund perpjekjeve ......
Si su lodh ky rob zoti tu rrejt veten,a ke pasqyre pash zotin me pa sa je plak?
....... o Zot ....... si spo vjen vera ??!! ........... apo nuk paska bo gati rrobabanjot njona .............. mos harro ato të kuqet ........

Citim:
Po citoj ato q?tha dreqja shkodrane
Si su lodh ky rob zoti tu rrejt veten,a ke pasqyre pash zotin me pa sa je plak?
Gjerat,sado te veshtira,kalojne...nese nuk i ushqen me iluzione te kota
Ata qe nuk i kujtojne gabimet e se kaluaraes,jane te denuar t'i perserisin ne te ardhmen.....
po mendoj se me erdhi radha me shkrujt, se kshtu ju kisha premtu.
sot jam ndryshe, gjithe entuziazem, e kam nga koha dihet, sapo del dielli ngrej koken e cel dhe une si luledielli, pale pastaj kur del e ulesh dhe tek piaza, sa te shijon me ate jeshillllikun, me shijoi ajo e nejtmja aty, sdm kur del dhe ne orar te punes mos pyt fare se sa te shijon.
..........666.........
larmia e budallenjeve eshte e madhe ,.........mjafton te takosh njerezit............
Re: ..........666.........
Citim:hahhahahhahaa dhoma hahhahahaah te myten.....njerzit...hahhahahhaha.ooooooooo sa kam qesh.
Po citoj ato që tha dhoma666
larmia e budallenjeve eshte e madhe ,.........mjafton te takosh njerezit............
Cfare na pret ne fund te rruges .......??
Dhe cfare ndodh me diten tende kur koha humbet kuptimin.........kur ecen neper rruge dhe nuk e gjen dot shpetimin???
si kuptova njeher keta artistat mor
Citim:shhhht...mos na prish frymezimin...
Po citoj ato që tha ridii
si kuptova njeher keta artistat mor
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
shhhht...mos na prish frymezimin...
:o
:p
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.