Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga Ari. datë 08 Qershor 2007 - 01:22:

peto

hajde te paca .. ta kethejme me fund... une dhe ti

hajde te kam gjetur....(i themi nga anet tona )se jame derrmuar,do te iki per ca dite se njerzit thone ky ari labi mbeti ne bare gjithe diten,,mos merret gje me trafik,,,pyesin njerzit,,,,hajde peto kethej me fund hoooooooooooopaaaaa

Postuar nga Amici di Nessuno datë 08 Qershor 2007 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

ahahaha

I dashur Juve...

edhe ti me keta vlonjatet...Si e ke punen eh?Dhe krahasim me vlonjatet e Moggin s'e kisha degjuar   Kot nuk quhet S

Ne fakt e kisha me sexin mashkull, se nga femrat vlonjate ............. gjynaf te qahem. Kam patur shume fanse vlonjate, qe ne moshe te re.
Hajd nje tjeter per Giggin qe vendosi te qendroje me ne vitin tjeter..... usta na bej nje ferrnet te lutem (se te mbledh dhe stomakun, pas tere atyre fic..qve.....). Nga ai me pulle eeee.

Postuar nga briseide datë 08 Qershor 2007 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Ne fakt e kisha me sexin mashkull, se nga femrat vlonjate ............. gjynaf te qahem. Kam patur shume fanse vlonjate, qe ne moshe te re.
Hajd nje tjeter per Giggin qe vendosi te qendroje me ne vitin tjeter..... usta na bej nje ferrnet te lutem (se te mbledh dhe stomakun, pas tere atyre fic..qve.....). Nga ai me pulle eeee.

Me fund per Giggin se si shpirt eshte..dhe tejmase bravo

Pagun ti Ferrrnetin?  mire atehere...po e marr dhe une:p...puna eshte se kam dy ore qe kam kerkuar nje cappuccino...as qe s'i prishet terezia Peshtimit te pergjigjet...as labi s'ja theu heshtjen...

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Qershor 2007 - 05:37:

Smile

Po ketej birra nga skrapari ka mbetur ndonje cike apo jo ?

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 06:55:

BREAKING NEWS

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Po ketej birra nga skrapari ka mbetur ndonje cike apo jo ?

Po jo birre naten moj xhan.....te vegjelit s'duhet te pine birre dhe te hane imonik pas ores 9.00 pm!!!!!!

Paris Hilton e leshuan nga burgu....kurse bilioneren tone po e mbajne akoma brenda.......u detyrua te shpenzoje nje pjese te pasurise dhe te bleje Kompanine American Express........

I ndalohet hyrja ne pijetore!!!! NUk e mban pijen dhe eshte e dhunshme!!!

Po qe se e shikoni me ndonje send te gjate ne dore......dijeni qe do e perdore ne koken ose ne prapanicen e ndonje klienti!!!!!

Une po i ul qepenat!!!!!!

Postuar nga bleta punetore datë 08 Qershor 2007 - 07:06:

Amaaaan!
Nje here qe mu tek mua per jete note, gjithandej mbyllur..!

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 07:16:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Amaaaan!
Nje here qe mu tek mua per jete note, gjithandej mbyllur..!

Sheeeeeeeeeeeet.....hajde nga dera e pasme Blete!!!!Sherbejme alkol edhe fshehur!!!

Postuar nga ishpeshtimi datë 08 Qershor 2007 - 07:35:

Perse e mbylle deren?

Vertet e Premtja eshte dite pushimi.....po ne Tirane tani eshte e Premte....prandaj edhe nese nuk hapet kjo dere...duhet hapur Dera e Stofes se Nxehte!!! Nuk digjet njeri per 5 minuta atje!!!

Postuar nga AMERICAN EXPRESS datë 08 Qershor 2007 - 07:50:

Talking

..sonte asht e enjte bahem gati, e me gazep po shkoj te shtrati, -hahahahahaha

monolog...
(ani bre, qysh po thu?kamzhik desh aj leshi vallahi;gjynof bre
un i pruna shkop thanet vec e gudulisi pak bre , ca dijsha vet cka pa dan bejleri i qelise;
qafsha ajen skom pas dert hic per kshtu morracakash qi dalin prej nevojtoret pa fshi bycen hic...ene ksaj i thojn demokraci shqipesh
pa krahe.komunista kon mbet bre vllavi jem, e tan jetn e tyne kan me jetu
e me vepru si kamunista e kalum kamunistave;se t`bijt e tyne kan me pjell
vec morracake nevojtoresh, hahahahahahahahaha)

dialog:-kerceni dhe dehuni, derisa te ju mbajne kembet dhe koka
pa per te paguar paguaj une....ju puth

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Qershor 2007 - 07:53:

mirembrema...Peshtim dhe blete me mori malli per ju.

Blete , Peshtimi e di mire qe nuk ndahet dashnia ne copa ,jua di pijen miqve te tij...
Po ti pse me dukesh pak e merzitur?

Te pershendes.. me mundim gjeta nje poezi per ty. me fal qe eshte ne italisht

Vola farfala vola
Vola lontana
fai che la mente segui il tuo cuore
vola lontana di fiore in fiore e prendi l'essenza che la vita di donna
fuggi dal buio in cerca di luce
segui la schia di un raggio di sole, seguila in alto sempre piu
su fino quanto diventa un lama rovente.
Adeso che il sole sta brucando le ali continua
a volare senza ascoltare il dolore
pensando felice
che n'e valsa la pena
hai tocato il sole...

ma chi e il sole? sono io? No, Sei tu bleta? No tu sei il raggio. Allora il sole rimane peshtimi

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.