Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga dylan datë 19 Tetor 2009 - 01:29:

Talking

Mroma kosovari qysh te kemi si ke kalu si e kemi kosoven

Postuar nga ksovari datë 19 Tetor 2009 - 01:33:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
Mroma kosovari qysh te kemi si ke kalu si e kemi kosoven

Mirembrema. Mire jam ju faleminderit po juve? Prishtina edhe pse eshte e ftofte, nuk e ndal asgje turmen erinise e cila po vershon qdo diter,

Postuar nga dylan datë 19 Tetor 2009 - 01:47:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Mirembrema. Mire jam ju faleminderit po juve? Prishtina edhe pse eshte e ftofte, nuk e ndal asgje turmen erinise e cila po vershon qdo diter,

Shumme mire dhe ktu po se besoj qe ehste e njejta jete sikur ne prishtine pak me e ftohet koha dhe njerezit ktu

Postuar nga ksovari datë 19 Tetor 2009 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

Shumme mire dhe ktu po se besoj qe ehste e njejta jete sikur ne prishtine pak me e ftohet koha dhe njerezit ktu

Une nuk them ashtu, edhe pse dukeni qik e merzitur, mos thuaj ashtu, sepse edhe nese te gjithe jane tre ftohte, do jete se paku nje njeri qe ta bej te ngrohte diten haha, do pallaqinka ti, epo mos thuaj jo sepse jam mesuar te gatuaj

Postuar nga dylan datë 19 Tetor 2009 - 02:23:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Une nuk them ashtu, edhe pse dukeni qik e merzitur, mos thuaj ashtu, sepse edhe nese te gjithe jane tre ftohte, do jete se paku nje njeri qe ta bej te ngrohte diten haha, do pallaqinka ti, epo mos thuaj jo sepse jam mesuar te gatuaj

e veshtire i ftohen koha teper e ftohte ktu haha

per pallaqinka do i pranoj dhe pse skam ide cfare jane po shiku qe ti i ha besoj i ha dhe une
ha cdo gje une sbej fjale sidomos ne ket moment e pse

Postuar nga cecilia datë 19 Tetor 2009 - 13:48:

O shejtone hajde te pime cajin bashke se dua dike te me shoqeroj!

Leni çunat rehat ne pun t'vet.:p

Postuar nga AngelDevil datë 19 Tetor 2009 - 13:52:

erdha une 1 kafe se sme ka dale gjumi akoma

cne ajo fytyre e merzit ti mos ke pa noj onderr te keqe moj :p

Postuar nga cecilia datë 19 Tetor 2009 - 14:07:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
erdha une 1 kafe se sme ka dale gjumi akoma

cne ajo fytyre e merzit ti mos ke pa noj onderr te keqe moj :p

JO. Jam pak e stresuar per nje çeshtje...

Por mendoj se hallet jane krijuar per njerzit keshtu hapi deren thone.

Ja na trego si ja kalove me vellain ti?

Postuar nga AngelDevil datë 19 Tetor 2009 - 14:18:

epo njeri pa halle ska moj edhe une qe rri tere diten tu qesh ketu yyyy hajd mo por rendesi ka ti perballojme tesoro cdo gje e ka 1 zgjidhje mjafto ti mendosh gjerat me qetesi jo me nerv
sa here marr vendime ne nerv e siper gjithmone m... kala e kam bo :p

vellai mire si shpirt kishim kohe qe nuk rrinim kaq gjate bashke qe ne periudhen kur jetonim ne 1 shtepi

Postuar nga dylan datë 19 Tetor 2009 - 17:02:

Talking

ka njeri per kafe kte mengjes se erious e kam ba me nerva besoj

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.