Forumi Horizont Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga van-basten datë 18 Shkurt 2004 - 16:16:

O diabolic
ME KETA KRATHYRAT ESHTE E KOTE TE MERRESH SE VETEM NE NJE VRYME I BIEN FYELLIT.PO KU DINE KETA NGA LAJMET E FUTBOLLIT.KETA LEXOJNE VETEM PENALLTITE QE NUK JU DHANE INTERIT DHE JO FUTBOLLIN E LUAJTUR.
E LEXOVE DEKLARATEN E STAMIT QE THOSHTE SE NUK E DUA AS JUVEN AS INTERIN SEPSE DUA TE FITOJ DICKA DHE KETE PRIVILEGJ VETEM MILANI MUND TE MA JAPI..............................................................
I KA DY PARE MEND BIRI I BOTES MENDON PER TE ARDHMEN E KALAMANJVE
SE KA KATER COPE PER TE USHQYER DHE KUR TE RRITEN DUAN TE MBURREN
-BABAI IM LUANTE ME MILANIN APO JO diabolic
NEJSE FORZA MILAN
ISHALLA NUK I TOLERON KETA PLEHRAT E INTERIT SE KUSH I DEGJON KETA PASTAJ...........GOOD LUCK MAN

Postuar nga Laudrup datë 18 Shkurt 2004 - 18:24:

me vjen keq qe s'pranoni se arbitrat ju favorizojne? Ju do thoni pse? Shikojeni mire skenen o bolanista. Vjet, kampionatin e moren gobbet dhe champions league bilani (duhet te themi qe bilani s'kish impenjim tjeter vecse te kontrollonte pislliqet ne itali). Kete vit trofete do ndahen perseri. Bilani merr kampionatin dhe nqs gobbet s'marrin CH.L, atehere do fitojne kupen e italise dhe do ndeshen per te fituar superkupen. Eshte llogjike. Keni nja 7-8 vjet qe na keni care k....(sidomos gobbet). Duhet kishim nja 10 tituj me shume tani. Ju merrni penallti kot kurse ata tjeret akuzohen per marrje nandrolone dhe creatina dhe askush nuk i denon. Te dy jeni turpet e futollit.
Maldinin mos e qani. Interit i mungojne nga 8 titullar. Ska gje, me mire do jeni pa maldinin se ai po plaket dhe po i bie pordha ne zemer. Lqe njehere falli ishte, edhe e verdha qe e sakte. maldini le te kete luajtur nja 200 ndeshje ne serie A, kur ben faulla te rende duhet te ndeshkohet si gjithe te tjeret. Rregullat jane te njejta si per ate qe ka luajtur 2 ndeshje dhe si per te qe kan 15 vjet qe luan.

PS" materazzi mund te futet edhe keq po ska te krahasuar me ca lojtar si gatuzo, ambrozini, serginho etc. Nga i gjeni keta aman? Kam pare ne dokumentare njerez shume te ngjashem me keta ne Mongoli, Indonezi, Bangladesh, Bhutan, Burme dhe shume vende te tjera. Nga kerkojne keta menaxheret tuaj ore? Keni ca kalbesira aty qe s'bejne asnje pune dhe s'i kerkon asnje ekip. Jane thjesht zhgaravina e futbollit.

PS: Mbas te verdhes, maldini me gatuzon (nga bilani), dhe montero me tudor (nga gobbet) kane hapur se bashku nje klase Wrestling (keç ose mundje).

Postuar nga Laudrup datë 18 Shkurt 2004 - 18:28:

Harrova te thoja se keni te drejt per trofete.
Kjo eshte mitropa cup, nje kupe qe interi nuk e ka fituar asnjehere se ska rene asnjehere nga kategoria. Ju pershendes o bilanista. Mbajeni fort! Shih c'skuadre e kalbur ka qene bilani. Me fiton mitropa cup. Hajde, hajde!
Pershendetje inter forever dhe cyclotomic, interista te vertete.

Postuar nga van-basten datë 18 Shkurt 2004 - 19:20:

O LAUDRUP A E DI TI DISA VARGJE TE PASKO VASHO PASKES ME DUKET
-PO SOT SHQIPERI PA MTHUJ SI JE?
..................................
KE PAS QENE NJE ZONJE E RENDE BURRAT E DHEUT TE THERRISNIN NANE
............................
DHE JU NA CATE K.... ME ATE MUHABETIN E SERISE B.JENI BERE MONOTON SE NUK KENI CFARE TE THONI DHE I BINI FYELLIT ME NJE VRYME.NA E SHPIFET ME KETE MUHABET.MILANI E RREF INTERIN 6-0 JU THONI E MBROJNE ALBITRAT.KUR KA FITUAR NDONJEHERE MILANI DERBIN ME NDIHMEN E ALBITRAVE HE KUR?PSE NUK FLET NJE HERE SI DUHET POR THUA VETEM BUDALLALLEQE PER TE MBROJTUR ATE EKIP QE JO VETEM NUK E MERITON TE MBROHET POR DUHET TE PRANONI QE TASH PER TASH ESHTE COP COP.APO JO?
RRINI SHTREMBER DHE FLISNI DREJT O VELLEZER SE LAT NAM.
PO QENKENI DERRA JU DHE NUK HANI PYKE FARE.
SHIFNI FUTBOLL APO JO JU?
MALDINI KA NJEZET VJET QE LUAN FUTBOLL DHE KA MARR VETEM 6 TE VERDHA KURSE JU E QUANI KASAP.PO QENKE GJE E TRASHE TI QE QUAN MALDININ KASAP APO E BEN ME VETDIJE SE JA DI VLERAT PO KE INAT QE ESHTE KUQ-E-ZI ME JETE....................................................
MENDOHU KUR FLET O LAUDRUP SE DHE ATE FIJE RESPEKTI QE KAM PER TE GJITHE TIFOZAT ,TE KUJTDO EKIPI QOFSHIN POR QE KAN HABER NGA FUTBOLLI PER TY PO E HUMBAS.MOS I NXIRR FJALET SA PER TE THENE DICKA POR HESHT KUR NUK KE GJE PER TE THENE SE PO NUK HESHTE VETEM BUDALLALLEQE DO THUASH,QUAN SERGINON KASAP PO KJO NUK HAHET FARE SE VETEM BRAZILJANET NUK JAN KASAP O TRASHESI........................PO NEJSE E KENI KUPTUAR SPRAPTHI DEMOKRACINE JU(LIRI FJALE POR ME MEND AMA)
ME FAL PER KRITIKAT PO PER SOT I MERITOJE/
BYE BYE BYE

Postuar nga Laudrup datë 18 Shkurt 2004 - 20:04:

Dakord O TRASHESI (ne replike te asaj qe shkruajte), neve lekemi nam pra. Ashtu he? Ikni se na cate k... Une e pranoj, materazzi eshte fut keq disa here. Po ti o van basten, si se pranon qe maldini kunder ati mbrojtesi u fut si kasap? apo qe te jete galliani president federate eshte super korrupsion? maldini nuk eshte kasap por me leccen e teproi. U fut si ne karate dhe protestoi me sharje te renda (nqs ishte emre dilte me te kuqe). Shih zanettin. Merr nje te verdhe ne 200 ndeshje. Edhe kur e merr nuk i thote arbitrit "va a cagare" sic ben maldini. Po pse o van basten, fjale profesionisti jane keto? Leqe njehere vetem shan. Ne replike te asaj qe shkruan: Ju rrini shtrember dhe flisni shtrember.
Une e pranoj qe nqs derbyn do e fitoni me merite, do ju them hallall. Ama nqs ka arbitra do ju them "hajduta".
E ke degjuar shprehjen "Historia eshte kujtimi i popullit". Ne kete rast vlen. Ne u mundem 6-0 dhe kjo do qendroje sahtu di dhe ju rate 2 here ne B (edhe kjo do mbahet mend). Prandaj o van basten, historia eshte e rendesishme. Pa kujtime je askushi.
Respektin per mua se ke humbur se nuk flas mire por e ke humbur se flas te verteten. Une po e humb se ti nuk je i qete. Mos i le ndenjat te komandojne llogjiken.
Kam pare shume nderhyrje te serginhos. Edhe ai si kasap eshte futur disa here. Tani ska rendesi se ka nja 250 ndeshje qe i ka luajtur ne pankine.
Kaq per sot, te presim derbyn.

PS: O van basten, fjalet si "gje e trashe" dhe "trashesi" nuk me ofendojne duke pare personin qe i shkruan. Ti mund te jesh shqiptari me i rendesishem ne bote ose askushi i tiranes. Mua s'me interson. Une po flas sport dhe realitet. Ti me thua trashesi. Gjithsesi, mendoj se ti e pranon gabimin se je i rritur. Une vetem se shkruajta rro*ke u be nami. Qenkeni tamam si galiani. E shan gjithe sistemin e arbitrave per nje te verdhe qe ishte. Une nuk to te shaj se eshte mungese edukate. Pres po te njejten gje nga ty ne postimin tjeter. Une sdo e bej lajm te pare sic beni ju o bilanista. Pershendetje

Gare truccate, arbitri pagati
Le vostre vittorie sono solo REATI

Postuar nga Cyclotomic datë 18 Shkurt 2004 - 21:52:

Pse informoheni shtrember per ardhjen e Stamit???

Apo kur te intereson i DEGJON GAZETAT APO JO????

shkoni hipokrita se nuk ja vlen te flasesh me juve... akoma nuk jeni mesuar duke fol... ka 2-3 jave qe shkembehen mesazhe dhe ja filloi prap me "ka**" e me "trashesira" ai tjetri.

Lat nam... nje bisede serioze nuk beni dot... kur ju flitet per gazeta thoni ne nuk i lexojm.. po lajmin e Stam-it nga e morre ??? apo ke linje direkte me Berluskonin.

Hajde se lat nam me keto fjale qe perdorni... turp te keni.

Postuar nga Bledumi datë 18 Shkurt 2004 - 22:14:

O cuna,ka mundesi te debatoni pa ofendime...
Van-basten...Shifi njehere postimet e tua..
Cdokush ketu ne forum ka te drejten e tij te flase..
Nqs nuk na pelqejne mendimet e tjetrit,dhe nqs ato te revoltojne,mjaft mire mund ti anashkalosh,mos tu pergjigjesh...
Qe kur eshte hapur tema vetem hidh e prit me njeri-tjetrin..
Une nuk them te mos debatoni,por dua qe te mos fyeni njeri tjetrin,pasi asnjeri nga ne nuk fiton asnje gje..Lojtaret kenaqen duke marre milionat ndersa ne lodhemi dhe merzitemi duke debatuar kot se koti..
Me respekt Bledumi.

Postuar nga Rossonero datë 19 Shkurt 2004 - 09:47:

Ke te te drejte Bledum,po ku degjojne keta "koketrashet" e Interit.Nuk e kane kuptuar akoma qe jene zero!
Inter=dinjitet=komunizem=shkumbini i peqinit=mbijetesa ne serine A

FORCA MILAN,FORCA MILAN FORCA MILAN!!!!
FORCA MILAN!!

Postuar nga van-basten datë 19 Shkurt 2004 - 15:53:

FUTBOLLI ESHTE I BUKUR EDHE PER KETE.PER TIFOZAT E SEMURE SIC JAM UNE ROKJA INTER FOREVER LAUDRUPI.UNE E EKZAGJEROVA PAKE E DI KETE PO TI THUASH MALDINIT KASAP VETEM PER NJE HERE QE EDHE ZIDANE APO RONALDO KANE DALE ME TE KUQE KURSE MALDINI VETEM NJE TE VERDHE MORI DHE NA U BE KASAP,PO KJO ESHTE VERET TE FLASESH SI E EMA E ZEQOS NE MAJE TE THANES.
LE TE KTHEHEMI TEK DERBI.
JU INTERISTAT KENI FILLUAR TE PERDORNI NJE STRATEGJI TE RE.
THONI KEMI MUNGESA NA KA INAT ALBITRIETJ ETJ QE NQS SE RRIHENI I KENI JUSTIFIKIMET GATI KURSE NQS SE FITONI DILNI HERONJ(EDHE ME DHJETE VETA PERDESH FITUAM ME JUVEN ETJ ETJ)
NQS SE E KONSIDERONI VETEN EKIP I MADH NUK KA JUSTIFIKIME.ATO JANE PER TE GENJYER VETEN,NUK E DI NE JENI DAKORD EDHE JU POR,PO FILLUAN TE ANKOHEN TIFOZAT E INTERIT QE NUK KEMI STOL CFARE DUHET TE BEJEN TIFOZAT E EMPOLIT,SAMPDORIAS,UDINEZES QE NUK E KANE KETE LUKS QE KA MILANI,INTERI ,ROMA E NDONJE TJETER DHE PERSERI NUK ANKOHEN.PO BOLL U QURRAVITET SE NUK LUHET FUTBOLLI PER MESHIRE SE PO TE ISHTE ASHTU DO JA KISHIN LENE NJE KAMPIONAT INTERIT SA PER MESHIRE PER MORATIN SE E MERITONTE NJE KAMPIONAT I GJORI.....POR JA QE FUTBOLLI DO GJUNJE EDHE TRU.INTERI KA HERE NJEREN,HERE TJETREN PO KURRSESI TE DYJA BASHKE......................................................
DUHET TE NDRYSHOJE ME RRENJE QE EDHE JU TE BUZEQESHNI DHE MOS TE MERRENI ME PROTESTA SE JE NI BERE SI LEVIZJA "MJAFT"NUK E DI A E KENI DEGJURAR NDONJEHERE.........................................................

PS: O LAUDRUP NUK BESOJ SE U MERZITE PER ATO QE TE THASHE ME PARE PO KESHTU E NDJEVA KESHTU FOLA.KESHTU JAM GATUAR POR KOJ NUK DO TE THOTE QE NUK KAM KULTURE POR ESHTE VERTETE AJO QE SHKRUAJE TI QE U TERHOQA NGA NDJENJAT DHE JO NGA LLOGJIKA SEPSE EDHE TI NUK FLISJE ME LLOGJIKE PER MALDININ APO JO.
KAM DESHIRE QE KY DEBAT TE VAZHDOJE LERE SE CFARE THONE ATA QE SHOHIN FUTBOLL VETEM KUR NUK KA TELEVIZORI FILMA.
PO JU THEM EDHE NJE HERE SE FUTBOLLI(I MESHKUJVE) ESHTE SPORTI ME I NDJEKUR EDHE PER KETE .PER " DEBATIN" QE ZHVILLOJNE TIFOZAT.UNE DI SE CFARE NDJENI DHE JU A KAM THENE ME SINQERITETIN ME TE MADH SEPSE JAM TIFOZ ME HOLLANDEN DHE TIFOZAT E GJERMANIT TE CAJNE K....DUKE TE PYETUR CA KA FITUAR HOLLANDA?PO SA KUPA KA?
NE VETVETE TE GJITHE JANE TE BINDUR QE HOLLANDA LUAN FUTBOLLIN ME SPEKTAKOLAR POR JA QE FATKEQSISHT NUK KA FITUAR GJE.
KUR ME PYESIN ORE TI E NDJEK KAQ SHUME FUTBOLLIN PSE U BERE ME HOLLANDEN?UNE JU PERGJIGJEM SE ATA BEJNE LOJE SPEKTAKOLARE POR HUMBIN SHUME RASTE SEPSE NUK LUAJNE ME GJAK POR JU KUR JU PYESIN PSE U BETE ME INTERIN SI U PERGJIGJENI?
SEPSE LOJA E INTERIT (PARA SE TE VINTE ADRIANO) ISHTE
-HIDHE TOPIN PARA SE MOS BEN NDONJE GOL VIERI APO JO?
..................BYE BYE AND DON'T CRY KY FAT TE RA .NUK DO JEMI TE GJITHE ME MILANIN NE APO JO .....

Postuar nga Laudrup datë 19 Shkurt 2004 - 18:34:

Ti o rossoner qenke si "Shkelqimi dhe renia e shokut Zylo" e Dritero Agollit. Moderatori thote mos shani njeri-tjetrin dhe ti vazhdon e shan. Leqe njehere ajo "mbijetesa ne serie A" nuk duhet te shkruhet nga BBilanista.

Van basten, jo mor burre se nuk merzitem une ore. Jam i durueshem dhe tolerant. Une s'thashe qe maldini eshte kasap, thashe qe u fut si kasap ne ate rastin e lecces (dhe e kisha me llogjik). Leqe njehere nuk ke pse acarrohesh se s'te shava nga nena, por nga maldini. Futbolli futboll eshte, humbet dhe fitohet dhe barazohet. Psh, une e pelqej shume Danimarken sepse sic thone italianet "giocano per divertirsi e divertire" (edhe Hollanda e ka nes shume raste). Gjermanet sme pelqejne se luajne me lojtare qe mosha u ka kapur 3 shifra. Hec mo, perfundimi eshte se futbolli eshte qejf.

"Hidh topin se ben gol vieri" eshte fallco pasi vieri ska luajtur gjysmen e kampionatit. Pse, juve-Inter 1-3 luante vieri? Pse, s'dhuroi Interi nje spektakel te papare me cruz dhe martins? Mos harrojme se ne kete ndeshje luanin 80% e titullareve. Ti s'mund te thuash se skemi justifikim nqs ne fushe dalin karagounis, lamuchi, gamarra, pasquale, farinos apo ndonje lojtar tjeter dytesor. Nuk mundet bilani me keta lojtar.
Une flas me llogjiken e se tashmes dhe te shkuares. Te thashe se nqs fitoni me loje dhe meritem hallall e keni. Humbjet i pranoj.
Gjthsesi, nuk do jemi te gjithe me nje skuader qe ka 16 vjet histori, dhe qe erdhi nga ndeshja e kthimit me cavesen.
Shnet

PS: SHQIPERI - suedi 2-1
Turqi - Danimarke 0-1

Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.