Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 31 Mars 2004 - 02:07:

Talking

Ketu jam une mo sub..per ty edhe per te gjithe te tjeret..

me mire vone se kurre:p

Puc-puc Ela

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 02:18:

Talking

Ckemi njeriuxx nga kishit humb ju gocat se na i thate syte
Ca ke qe qahesh motra shoqnija per te mire mundohet siduket po bejn provat e filmit stola ne park si thu ti

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 31 Mars 2004 - 02:22:

Talking

Eeeee mire e ke ti Sub-i, po e kam fajin une:p...nejse do e gjej vete buvin:p:p....ti behu shitesi i luleve tek ky filmi mire??:p

puc-puc Ela

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 02:34:

Talking

Okay motra ,une bej si te thote regjizori Po kush esht regjizori nji here qe ta rregullojm nji cik muhabetin me ate robin
Ooo regjizori a korruptohesh Tiiiiiiiiii

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 02:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Subaqueo
Po me Ervisa si Korcarke mu duke ,pastaj Keni thoshte gjithmone ,o Korcare o hic fare ,dhe une thash me vete do jete Korcare vajza ...

Lol e ke kuptuar gabim Kenin sepse ai thoshte Me mire nje Korcare se pa gje fare:p:p:p apo jo keno

Njeriu .xxx he me he ta gjetem dhe ty me ne fund , po ja qe ky s'qenka gje , po te thot moter ..loooooooool se kupton hiq muhabetin

Tani na u shtua dhe Macka e keqe ncncnc Bela ku je ti me apo po ben ndonje rezerve ti andej
Regjizori eshte ne kerkim sa per dijenine tuaj , mund te behet kush te doj

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 03:00:

Talking

MOTRA????????? Po e ndrrojme ne qe tani ,njeriuxx zemra ku je se po me shan Korcarja ketu ....
O korca ti me dukesh tamam per regjizore
Neriuxx ,macekeqe si thoni ju me qe jeni ketu sonde ....
Se kam kuptu keq kenin jo, ja pyt edhe roken po deshe

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 03:07:

Lol me bete dhe Korcare epo mbase ua ka ana juve po se tradhetoj origjinen mo jo andej nga thash jam

Postuar nga Subaqueo datë 31 Mars 2004 - 03:16:

Talking

Aaaaa jo jo jo ska me tani je Korcare edhe pike .......
Pastaj prit te pyesim dhe te tjeret ,ne ket teme sbehet asgje vetem apo jo ??

Postuar nga Keni datë 31 Mars 2004 - 03:18:

Roke nuk jam mysliman dhe nuk e tradhetoj besimin tim. Jam i krishter dhe pukro. Pstaj ju myslimanet i merni per gra po ne jo, vetem per shoqeri dhe muhabet dhe asgje me teper
Ervisa mos u mrezit ti se une i mora gocat se mu luten dhe kishin deshir te vinin me ne te dy. Mos degjo roken se ai do te na percaj dhe te na futi xhelozin ne mes. Po ty te ja keni si shpirt dhe nuk te le kur.
Subakue ti lal behu mysliman se kur behesh myslyman te ngjiten shume femrat
Mace po hajde mo mace se ne shoqeri duam qe te kalojme netet pa gjume. Kjo tem eshte per te gjithe ata qe rine pa gjume dhe enderojne me syhapur

Postuar nga Keni datë 31 Mars 2004 - 03:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa

Lol e ke kuptuar gabim Kenin sepse ai thoshte Me mire nje Korcare se pa gje fare

Ervisa ke te drejt ti po lere ca thon keta te poshtrit. Nejse se pa gje fare nuk rihet, dihte ajo pune.

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.