Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Cindi datë 24 Mars 2006 - 07:20:

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Mirembrema te dashur miq, armiq,si te keni deshire te ju quaj.
Une jam mrekullisht mire, flm Zotit.
Lela, te perqafoj zemra.
ps:-sa keq qe Wolf me ka marre per lesbike.
Keshtu qe as puthje shoqeve s`u dhurojme dot, as ne te shkruar!

Hajde mi helga se te puth une si mashkull qe jam qe mos te te quajne lesbie

Postuar nga Lela_Dr datë 24 Mars 2006 - 19:45:

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL

Lela, te perqafoj zemra.

Te perqafoj fort dhe une.

Mendimet e mija jane akoma te c'orjentuara per sot. jam ne nje faze qe duhet te marr disa vendime te rendesishme per jeten time, por nuk e di nga t'ja filloj.

Postuar nga Cindi datë 24 Mars 2006 - 19:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr

Te perqafoj fort dhe une.

Mendimet e mija jane akoma te c'orjentuara per sot. jam ne nje faze qe duhet te marr disa vendime te rendesishme per jeten time, por nuk e di nga t'ja filloj.

Aha, cfare te thash se ky vit eshte i joti. Une nuk e harroj. Bej c'te thote instikti yt i brendshem dhe llogjika e forte e mendjes.

Good luck

Postuar nga Lela_Dr datë 24 Mars 2006 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Aha, cfare te thash se ky vit eshte i joti. Une nuk e harroj. Bej c'te thote instikti yt i brendshem dhe llogjika e forte e mendjes.

Good luck

Thks my big virtual mom

Postuar nga MERMAID datë 25 Mars 2006 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Ah sikur te isha une, because I like you.
Vetem mos pyet cfare jam mashkull apo femer se ndoshta do te me mohosh per shok.

pink or blu anyway thank you i/e dashur football

Postuar nga MERMAID datë 25 Mars 2006 - 06:11:

U mundova prape te mos mendoja ,por nuk arrita.. noshta ti je me i forte se une ..mendim..
nje vazo trendafilash mbi tryezen time.. c'do njeri trendafil prezanton dike .. diku .. real, fake it doesn't matter.. njeri eshte ndryshe nga te tjeret , me i bukuri , me i qeti , me i dashuri.. ose me ngjan mua sikur...

Postuar nga Enya datë 25 Mars 2006 - 06:23:

Smile

Po qesh, ndersa po ha nje vanilla caramel(ice cream).
Sa me kenaqi ky gjumi i pasdites.

Postuar nga MERMAID datë 25 Mars 2006 - 06:54:

Smile

Te gjithe kinezet kane te njejten f'tyre ,vetem po ti numerosh me gishta i dallon.. po ashtu kane te njejtin shpirt dhe zemer.. mu kujtua dicka nga e djeshmja..

Postuar nga capkenia durrsake datë 26 Mars 2006 - 03:46:

Angry hmm

esht e cuditshme qe sa her qe mundohesh te harrosh dicka , aq me shume ke deshir te mos e harrosh ate. ndihesh keq me veten qe je kaq e pafuqishme per te bere ate qe e ndjen te llogjikshme ,te arsyshme dhe shume e domosdoshme per tu bere.

Postuar nga WOLF_CUB datë 26 Mars 2006 - 04:44:

une vej bast qe pas avatareve qe i nderron perdite fshihet nje fytyre me pucrra qe i shtrydh me siklet....

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.