Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Thene te drejten gruas sime i hedh komplimenete kur zgjohet nga gjumi sepse s'i kupton fare deri sa te kthjellet.... O them oj princesh u be kafja , ose o drenush e fjetur ngrihu , pa ngrihu njehere se te therete dielli i mengjesit, ta ka zili se mos ia merr anen...
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
:00@@ Sa larg jemi nga pranvera...![]()
![]()
aman o Bris me ca lloj idjotesh paske te besh, ca komplimenti eshte ky moj?![]()
![]()
![]()
![]()
Te me thoje kush sa larg jemi nga pranvera, qyqa sdo kishte ma ulje per mua!
ps: zere se nuk e kuptova pergjigjen qe i ke dhene Kosovarit. Supozojme, ok? A ka gje me te dashur dhe me fisnike sesa te ndash jeten me nje njeri qe te vlereson kaq shume sac e vlereson Kosovari nusen e tij? Cdo femer e martuar i pergatit kefene burrit te saj per hir te dashurise dhe respektit, jo se eshte skllave! Per kete, pranvera ka ardhe me kohe. Mos pret qe deri neser vetem burri te te sjelle kafene Ty? Ajo shprehja e rrezeve te diellit te han shpirtin, aq do me lehtesonte.
prejmen me pelqeu menyra se si komunikon kosovari me gruan, shume e lezetshme! pershkruan nje marstese te suksesshme.
shyqyr se na i ngjalli pak shpresat ne beqarve se qenka e mundur dicka e tille:p
kurse une nuk po tregoj komplimetat qe u bej gocave se pastaj do me kopjojn kta cunat e forumit ktu, se stili im eshte origjinal, i thjesht and deadly effective!!
O kosovar-ooo. Nuk imagjinoj grun tate un se nuk me la mendja.
E kshu. Po mire thone ate llafin: Kur te behem nuse do d i te nuseroj. Edhe une kshu. Vetem imagjinoj tani se nuk e kam kohen hala, jam qike e vogel
Kotka ku eshte gjanem
Isha tuj imagjinu Bjonden qe kishte hap floket ne jastek. Khe.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
aman o Bris me ca lloj idjotesh paske te besh, ca komplimenti eshte ky moj?![]()
![]()
![]()
![]()
ps: zere se nuk e kuptova pergjigjen qe i ke dhene Kosovarit. Supozojme, ok? A ka gje me te dashur dhe me fisnike sesa te ndash jeten me nje njeri qe te vlereson kaq shume sac e vlereson Kosovari nusen e tij? Cdo femer e martuar i pergatit kefene burrit te saj per hir te dashurise dhe respektit, jo se eshte skllave! Per kete, pranvera ka ardhe me kohe. Mos pret qe deri neser vetem burri te te sjelle kafene Ty? Ajo shprehja e rrezeve te diellit te han shpirtin, aq do me lehtesonte.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
![]()
![]()
![]()
Flas nga kendveshtimi im
E kisha nje makine mesatare dhe me ndodhi nje aksident i rende, vet shpetova por makina u be pekmez fare. Makinen e lash ne servis dhe mos pyet sa do me kushtonte , nje jave pune, sikur ta bleja te re. gruas i telefonova se makinen e kam ne servise per ta lyer te teren se qik eshte si e gevishur. e kam fotografuar makinen, e kam regulluar dhe plagen qik me pushuan pastaj vajta ne shtepi. gruaja qik dyshonte semos diçka kishte ndodhur, por, s'pyeste. Per t'ia sheruar zemren ia tregova te verteten pas nje muaji, dhe fotografin e makines, ajo nga sikleti qe e zuri filloj te bertiste: " pse e nget makinen kur nuk di?!, Pse , Pse, dhe instiktivisht filloj t'me kontrolloj çdo detal trupi, mi kerkoj te dhenat e mjekut, derisa pas mbremjes qik u qetesua....por naten falej e qante me denes, falenderonte Zotin qe me kishte prap.
Po u tregoj histori ndoshta do ju duket por vertet ajo ben shume per mua.
Nuk mund ta merrni me mend se sa shume sakrifikon.
Une qysh kur e kam pare kete titull jam qasur ne kete tem te gjej ndonje kompliment te qelluar dhe t'ia them asaj.
NJe dite u zume per gjesende te shtepise, ajo donte nje dhome fjetjeje te klasit t e pare mbase e meritoj edhe une, dhe thoshte oriendit e vjtra oset'ia japim nevojtareve ose ti shesim, i thash per shaka jo une i dua gjerat e vjetra, ajo ka harruar me sa duket se para tre muajve e ka seleksionuar bashk me ma dhomen. Por mire e kam shfrytezuar harrezen e saj, per Festen e Fiter bajramin a jo do i montohet ne dhome, perderisa ajo do shkoj te familja e saj per festen....
Une asaj ia qes kafen pa pertese sepse ajo mirret me dy qunat tane tere aten qe ne kabinetin tim ta kem qetesi. Si e fal mengjesin bie te pushon si e vdekur. E si mos ti sherbej PRINCESHES kafen.
UNe shpeshhere e qortoj se shume jep nga vetja, ia kam mbyllur dyqanin e rrobaqepesise sepse lodhej shume...Shkurt nuk ia vlen barra qiran te lodhet aq shume...i them per tu lodhur per pasuri jam une, per qejfet dhe managjimin je ti. Ate fitim qe ka pasur nga puna e saj une ia jam si pag mujore mbase duhet te kete edhe ajo shumen e pages. Mjafton qe femijet dhe shtepin ti kete ne mbikqyrja te vet.
I thoja: Nuk mund te te shohe te lodhesh kaq shume, vertete shume punon, pasjtaj mundohesh gjithka te jesh, lere fare pune po ta kompenzoj si page mujore vetem rri e lire pa stres.
Ajo qau dhe me tha : ta kam zili se je shume bujar...por edhe ti ndero vendin e punes se ehe ti lodhesh shume. Dhe me besoni e kam nderruar.
Desha veq pak shpegim te jap per arsyen e kafes ne mengjes...
Ne teme:
ME MIRE ME PAK PASURI E AFER TEJE SESA MILIONET E LARG BUZEVE TUA
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Varet cfare nenkupton ti Enya.Pse do te ishte ulje,pa na thuaj!
Nuk po supozojme fare pasi e ke kuptuar gabim.
Fjalia ishte nje reflektim i momentit dhe personal qe s'ka lidhje as me kosovarin ne vecanti as me komplimentat.Jo per gje,po nga do e kapesh e ta besh kompliment!
Fjalet qe tha Kosovari i citova sepse jane te lezetshme,une s'do i merrja si komplimenta por thjesht fjale te embla e te dashura qe tregojne se ai cift jeton ne dashuri te plote.
Kosovar mund te me drejtohesh edhe mua se nuk kafshoj!
Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!![]()
Re: Flas nga kendveshtimi im
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
E kisha nje makine mesatare dhe me ndodhi nje aksident i rende, vet shpetova por makina u be pekmez fare. Makinen e lash ne servis dhe mos pyet sa do me kushtonte , nje jave pune, sikur ta bleja te re. gruas i telefonova se makinen e kam ne servise per ta lyer te teren se qik eshte si e gevishur. e kam fotografuar makinen, e kam regulluar dhe plagen qik me pushuan pastaj vajta ne shtepi. gruaja qik dyshonte semos diçka kishte ndodhur, por, s'pyeste. Per t'ia sheruar zemren ia tregova te verteten pas nje muaji, dhe fotografin e makines, ajo nga sikleti qe e zuri filloj te bertiste: " pse e nget makinen kur nuk di?!, Pse , Pse, dhe instiktivisht filloj t'me kontrolloj çdo detal trupi, mi kerkoj te dhenat e mjekut, derisa pas mbremjes qik u qetesua....por naten falej e qante me denes, falenderonte Zotin qe me kishte prap.
Po u tregoj histori ndoshta do ju duket por vertet ajo ben shume per mua.
Nuk mund ta merrni me mend se sa shume sakrifikon.
Une qysh kur e kam pare kete titull jam qasur ne kete tem te gjej ndonje kompliment te qelluar dhe t'ia them asaj.
NJe dite u zume per gjesende te shtepise, ajo donte nje dhome fjetjeje te klasit t e pare mbase e meritoj edhe une, dhe thoshte oriendit e vjtra oset'ia japim nevojtareve ose ti shesim, i thash per shaka jo une i dua gjerat e vjetra, ajo ka harruar me sa duket se para tre muajve e ka seleksionuar bashk me ma dhomen. Por mire e kam shfrytezuar harrezen e saj, per Festen e Fiter bajramin a jo do i montohet ne dhome, perderisa ajo do shkoj te familja e saj per festen....
Une asaj ia qes kafen pa pertese sepse ajo mirret me dy qunat tane tere aten qe ne kabinetin tim ta kem qetesi. Si e fal mengjesin bie te pushon si e vdekur. E si mos ti sherbej PRINCESHES kafen.
UNe shpeshhere e qortoj se shume jep nga vetja, ia kam mbyllur dyqanin e rrobaqepesise sepse lodhej shume...Shkurt nuk ia vlen barra qiran te lodhet aq shume...i them per tu lodhur per pasuri jam une, per qejfet dhe managjimin je ti. Ate fitim qe ka pasur nga puna e saj une ia jam si pag mujore mbase duhet te kete edhe ajo shumen e pages. Mjafton qe femijet dhe shtepin ti kete ne mbikqyrja te vet.
I thoja: Nuk mund te te shohe te lodhesh kaq shume, vertete shume punon, pasjtaj mundohesh gjithka te jesh, lere fare pune po ta kompenzoj si page mujore vetem rri e lire pa stres.
Ajo qau dhe me tha : ta kam zili se je shume bujar...por edhe ti ndero vendin e punes se ehe ti lodhesh shume. Dhe me besoni e kam nderruar.
Desha veq pak shpegim te jap per arsyen e kafes ne mengjes...
Ne teme:
ME MIRE ME PAK PASURI E AFER TEJE SESA MILIONET E LARG BUZEVE TUA
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Gruaja jote eshte me fat qe te ka.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.