Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
"Jam me ate mashkull aq te dashur, perfekt, xhentil, i kujdesshem, qe me dashuron por gradualisht s'po ndjej me ndjenjat qe kisha ne fillim. Kam filluar te mendoj qe cdo gje qe ishte per t'u fituar u fitua, kam deshire me raste t'i them"aaa te lutem, tregohu pak i keq me mua","beme te nevrikosem", "si thua te grindemi cike?"...por asgje!"
nga ora 09 - 11 ( i dashur )
nga ora 11 - 12'30 ( perfekt se zgjedh restorantin e duhur dhe ambientin e duhur )
nga ora 12'30 - 14'00 ( xhentil dhe i kujdesshem saaaaaa ska mo )
nga ora 14 - ............... deri sa te shkoje ( no coment )
p.s. - po su knaq me kaq ......................... robt ku ti kete gjejm nji qe knaqet me pak
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
nga ora 09 - 11 ( i dashur )
nga ora 11 - 12'30 ( perfekt se zgjedh restorantin e duhur dhe ambientin e duhur )
nga ora 12'30 - 14'00 ( xhentil dhe i kujdesshem saaaaaa ska mo )
nga ora 14 - ............... deri sa te shkoje ( no coment )![]()
p.s. - po su knaq me kaq ......................... robt ku ti ketegjejm nji qe knaqet me pak
hahaha, yeah.
Edhe une po mendoja mos ishte kenga e filmit Bad boys ,what you gonna do when they come for you. pastaj u kujtova per postin.
Ne pritje
Citim:nuk jam i sigurt nese dojn sfiden, por me duket qe disa femra subconsciously tregojn burrni kur mashkulli ua ben qejfin ua ploteson deshirat, dhe ato behen me unhappy.
Po citoj ato që tha amor alucius
Sa naive qe jane keto! Femra do sfide, nuk do mashkullin qe behet si plasteline ndaj deshirave te saja.Mgjth, para se te me citosh serish, te keshilloj te lexosh Bad Boys II qe do postohet se shpejti.
![]()
Konfidenca e mashkullit eshte terheqese per femren, dhe shume nga keta assholes e kane konfidencen me shumice.
Kurse ata qe permend glaku, jane thjesht caterers.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
"Jam me ate mashkull aq te dashur, perfekt, xhentil, i kujdesshem, qe me dashuron por gradualisht s'po ndjej me ndjenjat qe kisha ne fillim. Kam filluar te mendoj qe cdo gje qe ishte per t'u fituar u fitua, kam deshire me raste t'i them"aaa te lutem, tregohu pak i keq me mua","beme te nevrikosem", "si thua te grindemi cike?"...por asgje!"
p.s. - po su knaq me kaq ......................... robt ku ti ketegjejm nji qe knaqet me pak
Po haj shege si kalama i lumtur,jam bere vesh me vesh
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po haj shege si kalama i lumtur,jam bere vesh me vesh![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Mbete duke ngrene shega moj dreq..
Apo i ha ngaqe te shkon ngjyra e kuqe?![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmm
Duke parë filmin Porky's Revenge...
Po shof Courrney Cox qe eshte ftuar tek Late Night Show e David Letterman
--.......Courtney eshte brune me sy jeshile si te Cecilies --dhe eshte shume sexy , megjithse eshte moshe e madhe ....qenka edhe funny...........kembet i paska shume te bukura .........
Asgje po qetesoj nervat dhe trupin .
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Konfidenca e mashkullit eshte terheqese per femren
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
dhe shume nga keta assholes e kane konfidencen me shumice.![]()
Citim:
You bet, dude!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Hellooo !!!!---- Na moj Dudi ..c'thote Audi ?![]()
Citim:
Audi t'ben t'fala! Me duket sikur kam ecur ne nje kotec pulash ne ate Golfin qe kisha krahasuar me Audin.![]()
A5 coupé, gri metalike, Raimondo.
Une kisha viteeeeeee me nje Golf qe erdhi m'u merzit keq.
Xhiron kur ta duash.
Citim:
A5 coupé, gri metalike, Raimondo.
Une kisha viteeeeeee me nje Golf qe erdhi m'u merzit keq.
Xhiron kur ta duash.![]()
audi jane makina te mira, kto vitet e fundit sidomos kane krijuar modele makinash qe jane bere shume popular, te modes. e gezofsh makinen ti vajze
Po shof Letterman ne Late night show
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
audi jane makina te mira, kto vitet e fundit sidomos kane krijuar modele makinash qe jane bere shume popular, te modes. e gezofsh makinen ti vajze![]()
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/qMxX-QOV9tI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Po degjoj kete!
Mos na kujto prices ti shoqe se po na ngrit urine me teper.
Mireditaaaaa Cécé!
Po i hedh 1 sy forumit dhe e mailit para se te dal per dreke
po pres te shkoje ora qe te shkoj ne stadium te bej pak tifosllik
Citim:
Flm ti djale por kam ngelur pa asnje kacidhe tani, kush te doje nje xhiro karburantin t'ja bleje vete.![]()
Audi ka krijuar reputacion te mire ne Europen Perendimore, po hajt 'er cun, nje cope metal eshte, do e mbaj ca vjete e kur te me merzitet do e shes. Who cares?!
Raimond, e njeh ate kengen ti: vetem 5 minutaaaaa, e joooo me shumeee.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po pres te shkoje ora qe te shkoj ne stadium te bej pak tifosllik![]()
Citim:
Po pse o Amore ti e ke paguar te gjithe njehresh ? ---
Ajo paguhet me keste................ dale ta shof njecike ne Google si eshte ky Audi A5
Amore une 5 minuta e kam 5 ore --loooooooooooooool
Tani jam shtrire ne krevat ....
Citim:
hahahahahaaha je e madhe bjonde -- Do shkosh ne stadium ?-- Hajde me fitore ....
Mire se rrini! Kush po rri
... Relax duke prit te fillojne ndeshjet e Bundesliges ( Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim) dhe Kafen perpara .
Citim:
rajmond me loz cuni sot ka ndeshjen e fundit te kampionatit por sot me ke perpara tv ne darke ka super ndeshje Barcelona-Real ...
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mire se rrini!Kush po rri
... Relax duke prit te fillojne ndeshjet e Bundesliges ( Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim) dhe Kafen perpara.
Citim:
Mire se rrini!Kush po rri
... Relax duke prit te fillojne ndeshjet e Bundesliges ( Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim) dhe Kafen perpara.
Citim:
Vizo te jap i puthje motra ty se me mori malli ...nga me ke humb ti cuni thashe mos u martove e sme tregove gje![]()
me fitore ishalla te iki une flasim ne darke ...
Citim:
O Vizion ca ben ore ? C'kemi ?
Citim:
Hi RAIMONDI. Cer te bej o vlla? Duke punu, te kapim Milionin![]()
![]()
Ti mire po ia kalon? A e bane xhiron me Audi-n e Amores?![]()
------- Po i flas Niqos nga dritarja :--- ---- O Niqoooooooooooo Hjade shpejt se do vemi per kafe ne Manhattan
po loz me yo yo
-----------Sa hap tv te shof Barcelona -Real --kur ndeshja qenka 2;0 per Barcen -
-WOW ! Skandal ne 20 minuta loj Barca paska shenuar 2 here -
--------Nuk e di bjondja c'mendim ka ?
Citim:
-----------Sa hap tv te shof Barcelona -Real --kur ndeshja qenka 2;0 per Barcen -
-WOW ! Skandal ne 20 minuta loj Barca paska shenuar 2 here -
--------Nuk e di bjondja c'mendim ka ?
Citim:
Ore Rajmond po shef ndeshjen e pare ti ku Reali humbi 5 me 0 ndeshja fillon ne oren 10 te darkes ...une vej fitore minimale per Realin por se di ...
Po ngushelloj kalamonin qe me humbi ...
Rajmond mos me ben me gabime te tilla se po bahesh si ciljeta ne ti qe natarron ndeshjet ne ajo lun Juve thote Inter ... he te keqen se na iku gjaku thashe mos filloi ma heret e me shpetori pa e pare hahahah
Po shoh ndeshjen e ekipit tzemres, deri tashi fitore
Citim:
Rajmond mos me ben me gabime te tilla se po bahesh si ciljeta ne ti qe natarron ndeshjet ne ajo lun Juve thote Inter ... he te keqen se na iku gjaku thashe mos filloi ma heret e me shpetori pa e pare hahahah![]()
Amon Rajmond se jam me Realin vdes per kete skuader po deri tani po lozin mire te dy ... e vetmja gje qe me heq trunin o komenti i ketij komentatorit shqiptar mi hip nervat nuk komenton ndeshjen po flet car ti vije ne mendje as emrat e lojtarve sdi ...
Citim:
Amon Rajmond se jam me Realin vdes per kete skuader po deri tani po lozin mire te dy ... e vetmja gje qe me heq trunin o komenti i ketij komentatorit shqiptar mi hip nervat nuk komenton ndeshjen po flet car ti vije ne mendje as emrat e lojtarve sdi ...
Po ti o Bjonde e shikon ne tv shqip ? Shume mire --Une eshof ne kanal anglez --E transmetojne shume bukur --eshte pune pervoje edhe transmetimi i ndeshjeve...........
WOW !!! -Ca rasti per gol humbi Ronaldo.....
Me realin kam qene gjithmon sepse adhuroja kur lunte Raul por dhe me pelqen loja e spanjolleve e shpjte lojatre qe lozin 90 min jo si keta breshkaxhijte vetem shtire i ke ...po loz me mire reali...kete Mesin se duroj dot....po pra shqip ai komenton sikur ka pire nje damixhan raki naj here rrin e hutohet pastaj bertet e ka topin mbrojtesi ai thote sulmusi ec mo amon me ta shpif ...
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.