| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Shhhhhhhhhhhhhhh ridiii se me prishe leven e kohes se frymezimit........sa hundfutes je edhe ti...:p
Iku filli i castit...
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Shhhhhhhhhhhhhhh ridiii se me prishe leven e kohes se frymezimit........sa hundfutes je edhe ti...:p
Iku filli i castit...
...po pres te bahet gjall nji njeri...
Citim:
Po citoj ato që tha ridii
UNE APO AI?!
:p
...sa qejf kur mendon se po te pergjojne... e di....qeshin...ne dilemen. Ti flas apo mos ti flas...qesh por me mir qeshim sebashku...normalisht.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA .... TI BOLL SE QESHIM VET NE
...dhe thone pastaj se jam indiferent.
Dashnoret e burrave te martuar dhe te pasur , jane si ata minjte e anijeve te cilet largohen te paret nga anija qe po mbytet ........
Ne fakt ne periudhen e paradites te ter mendimet i kam me pull te kuqe
me mir mos ti them se ndoshta ka edhe minorena
hmmmmmmm
Mendimet po shkojne e vijne ne kopshtin e tyre duke bere vare- vingo e vijezime dyshimesh me shumice........mendime te turbullta me ka futur ne tru kjo dite.......ky cast....por e rendesishme eshte qe jeta vazhdon ......
????
me ate fjalen 'mendime te turbullta' mos do te thuash qe i ke edhe ti mendimet si te miat?
hahaha
Re: ????
Citim:
me ate fjalen 'mendime te turbullta' mos do te thuash qe i ke edhe ti mendimet si te miat?![]()
hahaha

:ehhh
ehhhhh mendia c nuk ben mendo ka ber edhe zhaba ne allci ... si kihet me bes ...
Sa here qe me shikon, me duket vetja si nje princeshe ne syte e tij.
Kisha kohe qe prisja ta kaloja kete ankth, sot qe mbaroi ndjej nje lehtesim te madh,nje paqe shpirterore,jam e lumtur,shume......Sot ka rene shi gjithe diten,nje stuhi e rrembyeshme,sikur dhe koha qante me mua dhe per mua,per ne......Tani dielli shkelqen per ty,per mua,per ne te dy...Me siguri kjo eshte pengesa e fundit,duhet te jete e fundit......E kaluam te dy....
aman thuaje c ke kaluar se na le keshtu si pa ditur gje 
..............
Luftojme per te verteten gjithe jeten...,larg e shohim kurre s'e njohim prane...,pa te verteta gjithnje mbetem......Te verteten kurre s'e pame..........
Life never gives me a break ....
aj llav merri uomens
Asgje.....
Asgje,s'ngel mes dy skajeve
vetmise dhe largesise si enderr
puthjeve,mallkimeve,s
harjeve....,
dhe dhimbjes se ashper ne zemer.....!!
E cuditshme .......se si ka disa caste njeriu ku njekohsisht me njerin sy qan dhe me tjetrin qesh.....por problemi qendron se nuk e di se cili eshte ai qe qan dhe cili qe qesh......kujt ti besosh ?!..sikur ta dije se cili sy i perket zemres....ai qe qan apo ai qe qesh .....por edhe kur qan edhe kur qesh syri perseri lotin e nxjerr .....
fillon shpreson qe syri i zemres (i majti) te leshoj lotin dhe duke rrjedhur neper faqe te shkoj ngadale afer cepit te buzes qe ti dallosh shijen ....i embel apo i kripur ?.....por kupton se dhe shija e lotit eshte midis tyre .......dhe e kripur dhe e embel njekohisht .......e cuditshme ......
Shpesh here ndihem si skllave e se perditshmes..........e te zakonshmes........e rutines dhe monotonise....
..... e di se ca duhet te bej, por s'po arrij ta finalizoj,,,, s'e di ca kam,,,, mos ndoshta s'duhet????
Faleminderit miqve te mi virtuale dhe real qe me kthyen humorin.......:

:
Perse dreqin mendoj se s'jam e rrethuar me furbetti?...kuptohet..do pres te ma hedhin prapa kraheve nje here...
:o
Citim:Po pse nuk jan furbe shtrigat. itash po e nij dhe po menohem.
Po citoj ato që tha briseide
Perse dreqin mendoj se s'jam e rrethuar me furbetti?...kuptohet..do pres te ma hedhin prapa kraheve nje here...:o
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Po pse nuk jan furbe shtrigat. itash po e nij dhe po menohem.
ne token tone, me te vertet mund te dashurohet vetem, duke vuajtur, vetem me mundime.
Gjithcka mes vdekatareve ka vleren e se pakthyeshmes dhe te rastesise. (Alp)
Asgje dhe askend nuk mund te dashurojme apo te urrejme pa e ditur se cfare eshte.........L.D
Mos u kenaq nga ajo qe shikon ne horizont....kerko pafundesine.......
Sa padurim qe kam
...Shprehu...
Citim:
Asgje dhe askend nuk mund te dashurojme apo te urrejme pa e ditur se cfare eshte.........L.D
666
me vjen keq qe jetoj nen nje pushtet te pathenash ....por kjo nuk me perjashton mundesine te mos jetoj i vertete sepse e verteta ime eshte thene ,,,,,,jam i dashuruar me ty,,,shpresedhenense krenare........
Sa te dashuruar qenkan parafolesit.........
Re: 666
Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666
me vjen keq qe jetoj nen nje pushtet te pathenash ....por kjo nuk me perjashton mundesine te mos jetoj i vertete sepse e verteta ime eshte thene ,,,,,,jam i dashuruar me ty,,,shpresedhenense krenare........

... të kesh një shpirt të bukur dhe të ndjeshëm është një e mirë ........... që u kushton shumë atyre që e kanë .............
.......666........
jam i denuar te jem i mire ashtu sic te tjeret jane te denuar qe te me kene zili (nje egjiptian qe nuk me kujtohet emri)
dhe ne te vertet qe nje miresi e tepruar te ben te jesh nje "anormal" ne boten "normale"
jetojme mes paradoksesh dhe kjo me jep te drejte te mos mundohem te kuptoj boten,,,,,,,dhe te jem perseri krenar edhe ne deshtime,,,,,
Re: Re: 666
Citim:
.................
Sa bukur eshte te dashurosh...dhe sa Bukur eshte kur di ta shprehesh ate........![]()
:p :p :p :p :p :p
Mendimet e castit jane qe case studies per Aljohin sa vijne e po shtohen. mjere vatani e mjere mileti 

cna lexojne syckat.
"Gruaja është dërdëllisëse dhe gënjeshtare."
Taso
Po ferkojne barqet jevgjit dhe morrat. I bashkoi voji ullinit.
A thua sikur kane ndonje mendim te vlefshem, pervec zgerdhierjeve dhe ngerdheshjeve.
666.........
,,,,,,,,do te vazhdoj te te dua deri ne absurtitet,,,,,,,,pa e kerkuar arsyen se pse te dua ......,dhe ne momentin qe ta kupoj arsyen ,,,athere nuk do te te dua me ,,,,,,,,,dhe do te largohem...
dashuria nuk ka arsye,,,,,,,,,,vertetesia ime,,,,,,,,,
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Nganjehere te cohen nervat qe n` pik te sabahit, sidomos kur lexon "pjerdhje arti" prej ktyre artisteve "gushekuq!"
Mah!

sikur te isha me riidin tani
ca do i kisha ba
hej mos me fut friken
hahahha
Citim:
hej mos me fut friken![]()
![]()
hahahha
po dridhem i teri :p
Njeriu duhet ta meritoje dashurine?????
normale qe po perfshir edhe seksin 
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.