Forumi Horizont Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 01:02:

Shhhhhhhhhhhhhhh ridiii se me prishe leven e kohes se frymezimit........sa hundfutes je edhe ti...:p

Iku filli i castit...

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 01:07:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Shhhhhhhhhhhhhhh ridiii se me prishe leven e kohes se frymezimit........sa hundfutes je edhe ti...:p

Iku filli i castit...

UNE APO AI?!

Postuar nga Piktor datë 11 Maj 2007 - 01:08:

...po pres te bahet gjall nji njeri...

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha ridii

UNE APO AI?!

/......................

Une ....ti .....dhe Kasandra...:D:p

Postuar nga Piktor datë 11 Maj 2007 - 01:13:

...sa qejf kur mendon se po te pergjojne... e di....qeshin...ne dilemen. Ti flas apo mos ti flas...qesh por me mir qeshim sebashku...normalisht.

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 01:14:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA .... TI BOLL SE QESHIM VET NE

Postuar nga Piktor datë 11 Maj 2007 - 01:19:

...dhe thone pastaj se jam indiferent.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 11 Maj 2007 - 12:49:

Dashnoret e burrave te martuar dhe te pasur , jane si ata minjte e anijeve te cilet largohen te paret nga anija qe po mbytet ........

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 13:44:

Ne fakt ne periudhen e paradites te ter mendimet i kam me pull te kuqe me mir mos ti them se ndoshta ka edhe minorena

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 14:04:

hmmmmmmm

Mendimet po shkojne e vijne ne kopshtin  e tyre duke bere vare- vingo e vijezime  dyshimesh  me shumice........mendime te turbullta me ka futur ne tru kjo dite.......ky cast....por e rendesishme eshte qe jeta vazhdon ......

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 14:07:

????

me ate fjalen 'mendime te turbullta' mos do te thuash qe i ke edhe ti mendimet si te miat? hahaha

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 14:10:

Re: ????

Citim:
me ate fjalen 'mendime te turbullta' mos do te thuash qe i ke edhe ti mendimet si te miat? hahaha

..............

si dihet ......ndoshta i kam edhe ma keq...:

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 14:13:

ehhh

ehhhhh mendia c nuk ben mendo ka ber edhe zhaba ne allci ... si kihet me bes ...

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Maj 2007 - 15:01:

Sa here qe me shikon, me duket vetja si nje princeshe ne syte e tij.

Postuar nga Eria datë 11 Maj 2007 - 20:42:

Kisha kohe qe prisja ta kaloja kete ankth, sot qe mbaroi ndjej nje lehtesim te madh,nje paqe shpirterore,jam e lumtur,shume......Sot ka rene shi gjithe diten,nje stuhi e rrembyeshme,sikur dhe koha qante me mua dhe per mua,per ne......Tani dielli shkelqen per ty,per mua,per ne te dy...Me siguri kjo eshte pengesa e fundit,duhet te jete e fundit......E kaluam te dy....

Postuar nga ridii datë 11 Maj 2007 - 20:58:

aman thuaje c ke kaluar se na le keshtu si pa ditur gje

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 23:18:

..............

Luftojme per te verteten gjithe jeten...,larg e shohim kurre s'e njohim prane...,pa te verteta gjithnje mbetem......Te verteten kurre s'e pame..........

Postuar nga ~Enigme~ datë 11 Maj 2007 - 23:21:

Thumbs down

Life never gives me a break ....

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Maj 2007 - 23:26:

aj llav merri uomens

Postuar nga Katilesha datë 11 Maj 2007 - 23:51:

Asgje.....

Asgje,s'ngel mes dy skajeve

vetmise dhe largesise si enderr

puthjeve,mallkimeve,s
harjeve....,

dhe dhimbjes se ashper ne zemer.....!!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 12 Maj 2007 - 21:25:

E cuditshme .......se si ka disa caste njeriu ku njekohsisht me njerin sy qan dhe me tjetrin qesh.....por problemi qendron se nuk e di se cili eshte ai qe qan dhe cili qe qesh......kujt ti besosh ?!..sikur ta dije se cili sy i perket zemres....ai qe qan apo ai qe qesh .....por edhe kur qan edhe kur qesh syri perseri lotin e nxjerr .....
fillon shpreson qe syri i zemres (i majti) te leshoj lotin dhe duke rrjedhur neper faqe te shkoj ngadale afer cepit te buzes qe ti dallosh shijen ....i embel apo i kripur ?.....por kupton se dhe shija e lotit eshte midis tyre .......dhe e kripur dhe e embel njekohisht .......e cuditshme ......

Postuar nga Katilesha datë 12 Maj 2007 - 23:13:

Shpesh here ndihem si skllave e se perditshmes..........e te zakonshmes........e rutines dhe monotonise....

Postuar nga heathcliff datë 13 Maj 2007 - 00:00:

..... e di se ca duhet te bej, por s'po arrij ta finalizoj,,,, s'e di ca kam,,,, mos ndoshta s'duhet????

Postuar nga Katilesha datë 13 Maj 2007 - 00:13:

Faleminderit miqve te mi virtuale dhe real qe me kthyen humorin.......::

Postuar nga briseide datë 13 Maj 2007 - 20:16:

Perse dreqin mendoj se s'jam e rrethuar me furbetti?...kuptohet..do pres te ma hedhin prapa kraheve nje here...  :o

Postuar nga Piktor datë 13 Maj 2007 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Perse dreqin mendoj se s'jam e rrethuar me furbetti?...kuptohet..do pres te ma hedhin prapa kraheve nje here...  :o
Po pse nuk jan furbe shtrigat. itash po e nij dhe po menohem.

Postuar nga briseide datë 13 Maj 2007 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Po pse nuk jan furbe shtrigat. itash po e nij dhe po menohem.

Ne fund te fundit te gjithe jemi,edhe shtrigat...kush me shume kush me pak...kush per mire,KUSH PER KEQ...:o

Postuar nga njeni datë 13 Maj 2007 - 23:32:

ne token tone, me te vertet mund te dashurohet vetem, duke vuajtur, vetem me mundime.

Postuar nga Katilesha datë 13 Maj 2007 - 23:39:

Gjithcka mes vdekatareve ka vleren e se pakthyeshmes dhe  te rastesise. (Alp)

Postuar nga Katilesha datë 14 Maj 2007 - 13:03:

Asgje dhe askend nuk mund te dashurojme apo te urrejme pa e ditur se cfare eshte.........L.D

Postuar nga Katilesha datë 14 Maj 2007 - 23:22:

Mos u kenaq nga ajo qe shikon ne horizont....kerko pafundesine.......

Postuar nga briseide datë 14 Maj 2007 - 23:48:

Sa padurim qe kam    ...Shprehu... 

Postuar nga heathcliff datë 14 Maj 2007 - 23:51:

Citim:
Asgje dhe askend nuk mund te dashurojme apo te urrejme pa e ditur se cfare eshte.........L.D

......dhe sikur ta dinim se cfare eshte, ose do ta dashurojme, ose do ta urrejme.....por dashurojme veten ,,,,, me gjithe urrejtjen e shpirtit te dashuruar gjetke,,,,,dhe njohjen relative e shumezojme me x, par moi, par toi, par quelqu'un(e).......

Postuar nga dhoma666 datë 15 Maj 2007 - 20:07:

666

me vjen keq qe jetoj nen nje pushtet te pathenash ....por kjo nuk me perjashton mundesine te mos jetoj i vertete sepse e verteta ime eshte thene ,,,,,,jam i dashuruar me ty,,,shpresedhenense krenare........

Postuar nga Eria datë 15 Maj 2007 - 21:26:

Talking

Sa te dashuruar qenkan parafolesit.........

Postuar nga Katilesha datë 15 Maj 2007 - 23:09:

Re: 666

Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666
me vjen keq qe jetoj nen nje pushtet te pathenash ....por kjo nuk me perjashton mundesine te mos jetoj i vertete sepse e verteta ime eshte thene ,,,,,,jam i dashuruar me ty,,,shpresedhenense krenare........

.................

Prandaj te kam xhan une Ty..sepse thua gjithnje te verteten.......

Sa bukur eshte te dashurosh...dhe sa Bukur eshte kur di ta shprehesh ate........

Postuar nga Glaukus datë 16 Maj 2007 - 00:39:

... të kesh një shpirt të bukur dhe të ndjeshëm është një e mirë ........... që u kushton shumë atyre që e kanë .............

Postuar nga dhoma666 datë 16 Maj 2007 - 00:55:

.......666........

jam i denuar te jem i mire ashtu sic te tjeret jane te denuar qe te me kene zili (nje egjiptian qe nuk me kujtohet emri)

dhe ne te vertet qe nje miresi e tepruar te ben te jesh nje "anormal" ne boten "normale"

jetojme mes paradoksesh dhe kjo me jep te drejte te mos mundohem te kuptoj boten,,,,,,,dhe te jem perseri krenar edhe ne deshtime,,,,,

Postuar nga heathcliff datë 16 Maj 2007 - 02:05:

Re: Re: 666

Citim:

.................

Sa bukur eshte te dashurosh...dhe sa Bukur eshte kur di ta shprehesh ate........

Po citoj ate qe tha dhoma666
jam i denuar te jem i mire ashtu sic te tjeret jane te denuar qe te me kene zili (nje egjiptian qe nuk me kujtohet emri)

dhe ne te vertet qe nje miresi e tepruar te ben te jesh nje "anormal" ne boten "normale"

jetojme mes paradoksesh dhe kjo me jep te drejte te mos mundohem te kuptoj boten,,,,,,,dhe te jem perseri krenar edhe ne deshtime,,,,,

.....Sa shume ju paska frymezuar amjenti ku ishim sot......?!. Hajt se shkojm neser prap apo nuk po u pritet,,,,, nese ju pelqen kaq shume,,,,, po bisedoj un me at njohesin social e po iu lame per disa dite sa ta merrni veten.... :p :p :p :p :p :p

Postuar nga Klodel datë 16 Maj 2007 - 07:42:

Mendimet e castit jane qe case studies per Aljohin sa vijne e po shtohen. mjere vatani e mjere mileti cna lexojne syckat.

Postuar nga Goku datë 16 Maj 2007 - 08:14:

"Gruaja është dërdëllisëse dhe gënjeshtare."

Taso

Postuar nga aint datë 16 Maj 2007 - 08:29:

Po ferkojne barqet jevgjit dhe morrat. I bashkoi voji ullinit.
A thua sikur kane ndonje mendim te vlefshem, pervec zgerdhierjeve dhe ngerdheshjeve.

Postuar nga dhoma666 datë 16 Maj 2007 - 18:00:

666.........

,,,,,,,,do te vazhdoj te te dua deri ne absurtitet,,,,,,,,pa e kerkuar arsyen se pse te dua ......,dhe ne momentin qe ta kupoj arsyen ,,,athere nuk do te te dua me ,,,,,,,,,dhe do te largohem...

dashuria nuk ka arsye,,,,,,,,,,vertetesia ime,,,,,,,,, 

Postuar nga ridii datë 16 Maj 2007 - 22:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Nganjehere te cohen nervat qe n` pik te sabahit, sidomos kur lexon "pjerdhje arti" prej ktyre artisteve "gushekuq!"
Mah!

Epo mendim casti eshte s eshte per shum koh

Postuar nga Niqua datë 16 Maj 2007 - 22:31:

sikur te isha me riidin tani
ca do i kisha ba

Postuar nga ridii datë 16 Maj 2007 - 23:26:

hej mos me fut friken hahahha

Postuar nga Niqua datë 17 Maj 2007 - 01:05:

Citim:
hej mos me fut friken hahahha

do te kisha hell me kame hava

Postuar nga ridii datë 17 Maj 2007 - 02:28:

po dridhem i teri :p

Postuar nga briseide datë 18 Maj 2007 - 01:49:

Njeriu duhet ta meritoje dashurine?????

Postuar nga ridii datë 18 Maj 2007 - 01:50:

normale qe po perfshir edhe seksin

Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.