Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Isha tuj imagjinu Bjonden qe kishte hap floket ne jastek. Khe.
Citim:you better!!! if u knew what was good for you!!!!
Po citoj ato që tha briseide
Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
...po ti ske pune tjeter qe do me imagjinosh mua ...
Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu,![]()
![]()
. Ama, kam fillu edhe vet me u ba si Cedrus, biles ma zi sesa Cedrus.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu,![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
HAHHA KENI FILLU ME LUJT MENDSH MOS QOFSHI
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
O TI JE TErMOSTATI IM
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
![]()
![]()
KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...
HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....
KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...
Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....
Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....
PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...
o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.
Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...
HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....
KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...
Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....
Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....
PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...
o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.
Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
gjithmone kam thene si djemete ekosoves ska ama tani duhet ta rithem hahha
kosovari s ainat qe paske te dashur (qesh)
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.