Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2009 - 15:04:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Isha tuj imagjinu Bjonden qe kishte hap floket ne jastek. Khe.

...po ti ske pune tjeter qe do me imagjinosh mua ...

Postuar nga kurt datë 26 Gusht 2009 - 15:05:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!

you better!!! if u knew what was good for you!!!!

Postuar nga Enya datë 27 Gusht 2009 - 05:47:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

...po ti ske pune tjeter qe do me imagjinosh mua ...

Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu, . Ama, kam fillu edhe vet me u ba si Cedrus, biles ma zi sesa Cedrus.

Postuar nga dylan datë 27 Gusht 2009 - 07:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu, . Ama, kam fillu edhe vet me u ba si Cedrus, biles ma zi sesa Cedrus.

HAHHA KENI FILLU ME LUJT MENDSH MOS QOFSHI

Postuar nga ksovari datë 27 Gusht 2009 - 12:55:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

HAHHA KENI FILLU ME LUJT MENDSH MOS QOFSHI

O dylan pse nem a ta fusim edhe kete ne rangun e komlimenteve neve...

Ketu tek neve ka dal ne mod, kur ndonjeri arrin sukses te madh i thone " i smut je a " ose " a thivi qe je ti ", pra te sharen e kane bere kompliment edhe te rengut te larte.

Ne teme:

KUR KAM vap BUZET E TUA ME JAPIN FRESKI,
KUR KAM TE FTOHTE BUZET E TUA JANE ATO QE ME NGROHIN,
O TI JE TErMOSTATI IM, KLIMA IME, NXEMSJA IME, FLLADITSJA IME...

Sqarim flasin nga kendi i inxhinierit...

Postuar nga briseide datë 27 Gusht 2009 - 14:12:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

O TI JE TErMOSTATI IM

hahahahhahaaaa

Postuar nga BIONDIA datë 27 Gusht 2009 - 14:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

te me ngeli qefi me cedrsin eshte si me me ngel qefi me rrezen e diellit qe me perkedhel floket ...jemi periudhe transicioneEnya e di dihet keto te shkreta ndenja na moren ne qafe here nxehen here ftohen here shtohen shtohen ... e here ndryshohen spo merr vesh robi i shrete ne vend qe te gjindet ne krevat me burrin gjendet me komshijen 2 metra femer ...

Postuar nga ksovari datë 27 Gusht 2009 - 18:54:

KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...

HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....

KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...

Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....

Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....

PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...

o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.

Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...

Postuar nga dylan datë 27 Gusht 2009 - 19:08:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...

HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....

KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...

Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....

Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....

PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...

o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.

Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...

gjithmone kam thene si djemete ekosoves ska ama tani duhet ta rithem hahha
kosovari s ainat qe paske te dashur (qesh)

Postuar nga ksovari datë 27 Gusht 2009 - 20:43:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

gjithmone kam thene si djemete ekosoves ska ama tani duhet ta rithem hahha
kosovari s ainat qe paske te dashur (qesh)

Mos ke dert as pak se boten e ke ne shuplak te dores,nuk ta di gjendjen,por po supozoj se je beqaresh, e nese po e lem ashtu, te tregoj nje qik sekret une ty ama pasi juve te me lejoni,kuptohet ketu ne kete tem..

Fiku sa me shume qe piqet behet me i embel

Ndersa monaferra sa me shume qe piqet i behen therrat e forta

Ne tem:

EDHE NESE ME KEPUSIN GJUHEN, UNE PRAP DO TE THEM TE DUA

TI KE TE DREJTEN E FJALES PAS MINUTAZHIT TIM

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.