Forumi Horizont Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga diabolic datë 18 Maj 2007 - 02:38:

Mendim i castit...
Si skam asnji mendim?Mah cudi...

Postuar nga diellza26 datë 18 Maj 2007 - 14:59:

Po mendoj qe neser do te hik ne hash, kush do te vije me mua?!
le te me beje nje zile, ahahaa.

Postuar nga dhoma666 datë 18 Maj 2007 - 18:39:

6..............66

nuk eshte e drejte qe superioriteti te matet tek nje inferior,,,,,sepse lendon sedren e tij dhe perjashtojn kopromisin,,.........dhe nje seder e lenduar nuk fal kurre,,,,

ps:e sikur ta dinin te gjithe shqiptaret kete...............

Postuar nga Piktor datë 19 Maj 2007 - 17:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Nganjehere te cohen nervat qe n` pik te sabahit, sidomos kur lexon "pjerdhje arti" prej ktyre artisteve "gushekuq!"
Mah!

mireserdhe Enya.

Postuar nga atiola datë 19 Maj 2007 - 17:59:

sikur te isha zog si ai aty me siper do fluturoja ne keto caste dhe nuk do lija vend pa te kerkuar derisa te gjeja te puth shpirt

Postuar nga heathcliff datë 19 Maj 2007 - 18:41:

PAH SI JANE BA KETA SHQIPTARET,,,, nuk e kane idene e biznezit,,,, kenaqen edhe duke largu klientat,,,, nuk i kuptoj,,,, po si dreqin nuk u bame njerez njeher edhe ne?/?????

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2007 - 01:06:

Ah..........

malli per ate qe nuk e nje eshte me i keq...........

Postuar nga amor alucius datë 20 Maj 2007 - 03:36:

S'dine te shkruajne fjalet dhe dalin e fyejne te tjeret,hajde popull hajde.Po filloj te mendoj qe jemi vatra e analfabetizmit.

Postuar nga heathcliff datë 20 Maj 2007 - 03:51:

...eh ,, ka dhe prej atyne qe mendojn se dijn gjithcka per cdo gja , e n'fakt , n'momentin qe pretendojn kete , ne t'vertete nuk dijn asgja.... 

Postuar nga Glaukus datë 20 Maj 2007 - 04:06:

.......... mendoja .... se nëse dikush/e shkruan bukur ......... do të thoja se ka ndenja të bukura ............ shpirt të bukur ... ( gjë që ti se ke .. me sa po shoh ..lexoj ) .......... atëherë .. pse ky reagim ......... booooooooo ......... qofsha i gabuar në mendimet e mia ...

Postuar nga Nigo datë 20 Maj 2007 - 04:15:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.......... mendoja .... se nëse dikush/e shkruan bukur ......... do të thoja se ka ndenja të bukura ............ shpirt të bukur ... ( gjë që ti se ke .. me sa po shoh ..lexoj ) .......... atëherë .. pse ky reagim ......... booooooooo ......... qofsha i gabuar në mendimet e mia ...

Mos fol mo se e prish gjith bukurin e kësaj thënije.....

I këtij mendimi jam dhe unë. 

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2007 - 15:26:

.....

Ai qe do ka guximin te behet dikushi qe dikujt i nevojitet.....pah....sa forcen e ka dashuria.......

Postuar nga Goku datë 20 Maj 2007 - 16:28:

Jeta është shkollë.

Postuar nga dhoma666 datë 20 Maj 2007 - 19:31:

666,,,,,

"cdo njeri ka te drejte te jete budalla...."............kjo thenie ka dicka kontradiktore ,,,sepse ,,,,,,,,

......je ose njeri ,ose budalla

Postuar nga dhoma666 datë 20 Maj 2007 - 19:38:

....666....

nuk eshte turp te lindesh budalla por te vdesesh i tille,,,,,,,,

cdo njeri ka te drejte te jete budalla ,nese nuk e shperdoron ate.,

"budalla" eshte imuniteti i disa njerezve qe gezojne shume te drejta pasi te tjeret i dine rendesine kesaj fjale,,,,,,,,,,,,

Postuar nga GENTI_the_KING datë 20 Maj 2007 - 21:41:

ZOTI eshte i madh................e kam nder qe jam skllav i Tij.

Postuar nga dhoma666 datë 20 Maj 2007 - 22:47:

666

ajo qe mund te kesh me nje femer ose eshte dashuri ose nuk eshte asgje........ 

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 22:48:

Re: 666

Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666

piiiiiiiiiiiiiiiiiip gabim

ajo qe mund te kesh me nje mashkull ose eshte dashuri ose asgje (kundershtim i plote)

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 22:54:

Gabohesh ... mashkulli ka edhe shum cilesi te tjera ,por vec se i ka te fshehura

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha ridii
Gabohesh ... mashkulli ka edhe shum cilesi te tjera ,por vec se i ka te fshehura

mashkulli helli ti shofim atehere

ridii me vjen keq po mashkulli eshte mashkull thjesh

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 23:01:

E s kam cte them ..dihet femra gjithmon ka qen me lart se mashkulli ne fjal e gjithmon i jan degjuar fjalet ..perderisa ti thot ashtu ashtu duhet te jet :p :p ndoshta thjesht vec une bej perjashtim nga te tjeret e kam dal djal i mir

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 23:05:

Citim:
E s kam cte them ..dihet femra gjithmon ka qen me lart se mashkulli ne fjal e gjithmon i jan degjuar fjalet ..perderisa ti thot ashtu ashtu duhet te jet :p :p ndoshta thjesht vec une bej perjashtim nga te tjeret e kam dal djal i mir

hahahahahah po joooooooooooooooooooooooooo nuk ehste se femrat jane gjithmone me lart perkundrazi meshkujt ka qene te jene me lart dhe pse kohet kane ndryshuar po mashkulli kur eshte me nje femer e ka te veshtire te kete dicka tjeter pervec kesaj eshte vete natyra e tij e ka krijuar vete zoti

FEMRA do qetesi ,dashuri ndjenje

MASHKULLI sex dhe vetem sex ,shume rradhe rradhe dashuri
kjo eshte
me jen keq

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 23:17:

atiola per ate punen e seksit qellove ne shenj sikur me lexove mendien :p :p :p

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 23:25:

Citim:
atiola per ate punen e seksit qellove ne shenj sikur me lexove mendien :p :p :p

po e di une o ridi mashkulll thuaj te gjithe jeni njejte

nuk them qe ne nuk na pelqen po ne e duam te rrethuar ate momentin e sexit jo vetem thjesht sex

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2007 - 23:32:

Re: 666

Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666

..............

007

Sikur te shojegosheshe me mire ti nuk do te beje keq........sepse i bie qe mu e frojdeshen ..ehe..........e kisha kuptuar une ...cilen nga ne te dyja don me shum??? :p

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 23:48:

Re: Re: 666

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

007

Sikur te shojegosheshe me mire ti nuk do te beje keq........sepse i bie qe mu e frojdeshen ..ehe..........e kisha kuptuar une ...cilen nga ne te dyja don me shum??? :p

dashnore thote DHOMA cfare ti bjere tjeter

ps gjithe kjo kohe e mire gjynaf te qendrosh para pc gjithe diten do dal mendoj

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2007 - 23:51:

Re: Re: Re: 666

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

dashnore thote DHOMA cfare ti bjere tjeter

ps gjithe kjo kohe e mire gjynaf te qendrosh para pc gjithe diten do dal mendoj

.......

eheee

sa lexuese e mire mendimesh ti moj atiola.........:D:p por jo ne kete rast :p:p

ps:........Sa shpejt kaloj kjo dite.........

Postuar nga Goku datë 21 Maj 2007 - 02:55:

Citim:

kjo eshte
me jen keq

A je shume e sigurte per kete ?? ( Punen e mashkullit e kam fjalen )

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 05:07:

Citim:

hahahahahah po joooooooooooooooooooooooooo nuk ehste se femrat jane gjithmone me lart perkundrazi meshkujt ka qene te jene me lart dhe pse kohet kane ndryshuar po mashkulli kur eshte me nje femer e ka te veshtire te kete dicka tjeter pervec kesaj eshte vete natyra e tij e ka krijuar vete zoti

kjo eshte
me jen keq

Me vjen keq e ke gabim duhet te kundershtoi prap..Psh une jo gjith kohen e kam mendien te seksi..ka momente qe me iken nga mendia {flas per kohen qe jam ne gjum }

Postuar nga Katilesha datë 21 Maj 2007 - 17:26:

I mendoja njerezit virtuale me miqesore dhe me bashkepunues me njeri-tjetrin....Mendoja se ketu nuk ekzistonin merirat apo inatet personale.....sa   gabim e kisha......!!

Postuar nga Eria datë 21 Maj 2007 - 17:36:

Sa shume kembengules jane njerezit ne jeten virtuale....por besoj se vetem aty ama.Aty jane te fshehur ,aty mund te shprehen lirshem,te shajne e te bertasim,te kerkojne te drejten me cdo kusht.E cfare te drejte pastaj,te drejten e zenies me te tjere....
E te mendosh qe shumica jane djem e vajza ne moshe madhore,jane edukuar diku ne perendim dhe KETA JANE E ARDHMJA E SHQIPERISE......sikur te ishim/n
keshtu te gjithe ne jeten reale ,qe te gjithe shqiptaret te kene force te kerkojne te drejten e tyre,kushedi sa para do kishte ecur Shqiperia?
Si ka mundesi qe nuk gjendet kurre nje gjuhe e perbashket e shqiptareve?
Si ka mundesi qe Shqiperi eshte gjithmone e me shume e ndare,si ka mundesi qe na mungon ATDHETARIZMI?
Edhe neper ato vende ku mund ta shfaqim ate,sic jane forumet virtuale,ne tregojme fytyren e vertet te shqiptarit....ate hakmarrese,ate inatcore,ate te sjelljes si femije te vegjel duke thene jo eshte imja -jo eshte jotja...jo e lagu-jo se lagu....
Eshte turp te shikosh ne forume shqiptare qe behen HASEM per lojra fjalesh,apo per shaka pa kripe.
Eshte trup te shikosh qe shqiptaret urrejne me shume shqiptaret dhe as qe duan tia dine se ne cfare situate jane popujt e tjere karshi nesh.
Ku eshte gjithe bota dhe ku kane ngelur shqiptaret......

Postuar nga dhoma666 datë 21 Maj 2007 - 19:31:

666

ti besosh nje femre seksretin eshte si te fshehesh parate nen xham,,,,,,,,

cdo kush qe ka dy pare mend ne koke e di ndarjen sociale qe jep ne cdo shoqeri vendet sipas meritave  dhe sic mund te thuhet qe per ne meshkujt  disa e keqija jane ne natyre edhe per ju femrat disa mangesi apo tepri te mira jane ne natyre ,,,,,,,ju vuani nje kontradiksion te madh ,,,,,,,,keni pasoja nga miresite tuaja ,jeni te denuara nga te mirat ,qe jane disfavor per ju,,,,kekoni tek vetja ,dhe mos u mbeshtetni ne ato miresi sepse paradoksalisht iu shpien ne drejtim te kundert me ate te deshiruarin,,,,,,,

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 19:39:

pak a shum jam dakort me dhomen

Postuar nga Goku datë 21 Maj 2007 - 20:52:

Vecse genjeshtra degjon ...ato e kane shkaterruar njerezimin edhe ato do ta shkaterrojne deri sa te vij nje dite kur te shpetojne vetem disa njerez...vetem ata me shpirt te paster...

Postuar nga elsaaa datë 21 Maj 2007 - 20:58:

ua une do shpetoj

Postuar nga Goku datë 21 Maj 2007 - 21:11:

Lucky you then...

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Maj 2007 - 21:20:

Sa e ndjeshme jam, kur ka kesoj keqkuptimesh me persona qe kisha besimin total.
Me vjen inat me veten, kur lexoj disa gjera qe nuk do ja uroja as armikut me te keq.

Postuar nga Eria datë 21 Maj 2007 - 21:26:

Sa te lodhin padrejtesite......

Postuar nga Goku datë 21 Maj 2007 - 21:46:

E dija qe cdo gje do ndodhte keshtu..por ne njerezit keshtu jemi gatuar..gabojme edhe pastaj mesojme...duam ta provojme gabimin qe te mesojme mire...tani eshte teper vone...

Postuar nga tresh datë 21 Maj 2007 - 22:57:

kur ju tham mos i shtini zor vedit ne forum,nuk me degjoni.......
Forumet jane si jane po, ka edhe hapesira te tjera ne internet shume te kendeshme.

Postuar nga Katilesha datë 21 Maj 2007 - 23:00:

........

Njerezit me te vertete te  forte ,i pohojne dhe i pranojne dobesite e veta.........

Postuar nga Goku datë 21 Maj 2007 - 23:21:

Deri kur do vije ajo dite...edhe sa kohe duhet....

Postuar nga dhoma666 datë 21 Maj 2007 - 23:29:

pse?????????????????????????????

sepse kjo eshte jeta,,,,,,,,,,,,,,,,,

Postuar nga dhoma666 datë 22 Maj 2007 - 00:03:

gjithcka u duhet kushtuar njerezve por jo njerez te tjere.........

Postuar nga lorie datë 22 Maj 2007 - 01:39:

ka kaq shume per te bere.....

Postuar nga heathcliff datë 22 Maj 2007 - 02:39:

Anshmeria, nxitimi dhe pasionet e verbera e bejne njeriun te shtrember! 

Postuar nga heathcliff datë 22 Maj 2007 - 02:41:

Pengesat me te medha ne rrugen e se vertetes drejt persosmerise shpirterore jane zemerimi dhe terbimi, te cilat mund te ndizen flake dhe ta ulin dinjitetin e njeriut.

Postuar nga Katilesha datë 22 Maj 2007 - 15:19:

eh....sec po me kujtohet nje keshille e shpirtkeqit tim binjak ku me thoshte: - Ki kujdes Kat,njerezit s'jane aq te mire sa mendon ti...disa rrine me thike ...,per te ta ngulur ate pas kraheve..................

eh.........te pershendes shpirtkeqi im binjak :p

Postuar nga roman.tik datë 22 Maj 2007 - 19:03:

duke pare luften civile qe ka plas ne kete forum me vjen nje mendim rrufe.....

me duket se ne shqiptaret i shohim gjerat cik si shume "bardhe e zi" ......"o je me mua ,o je kunder meje"........

harrojme shpesh se sa e sa ngjyra te tjera ka ....dhe askush smund te thote se kush eshte me e bukura apo me e mire .....

na duhet cik tolerance ta importojme nga jashte ....

Postuar nga Katilesha datë 23 Maj 2007 - 19:17:

E harruar.............

Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.