| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Mendim i castit...
Si skam asnji mendim?Mah cudi...
Po mendoj qe neser do te hik ne hash, kush do te vije me mua?!
le te me beje nje zile, ahahaa.
6..............66
nuk eshte e drejte qe superioriteti te matet tek nje inferior,,,,,sepse lendon sedren e tij dhe perjashtojn kopromisin,,.........dhe nje seder e lenduar nuk fal kurre,,,,
ps:e sikur ta dinin te gjithe shqiptaret kete...............
Citim:mireserdhe Enya.
Po citoj ato që tha Enya
Nganjehere te cohen nervat qe n` pik te sabahit, sidomos kur lexon "pjerdhje arti" prej ktyre artisteve "gushekuq!"
Mah!
sikur te isha zog si ai aty me siper do fluturoja ne keto caste dhe nuk do lija vend pa te kerkuar derisa te gjeja te puth shpirt
PAH SI JANE BA KETA SHQIPTARET,,,, nuk e kane idene e biznezit,,,, kenaqen edhe duke largu klientat,,,, nuk i kuptoj,,,, po si dreqin nuk u bame njerez njeher edhe ne?/?????
Ah..........
malli per ate qe nuk e nje eshte me i keq...........
S'dine te shkruajne fjalet dhe dalin e fyejne te tjeret,hajde popull hajde.Po filloj te mendoj qe jemi vatra e analfabetizmit.
...eh ,, ka dhe prej atyne qe mendojn se dijn gjithcka per cdo gja , e n'fakt , n'momentin qe pretendojn kete , ne t'vertete nuk dijn asgja....
.......... mendoja .... se nëse dikush/e shkruan bukur ......... do të thoja se ka ndenja të bukura ............ shpirt të bukur ... ( gjë që ti se ke .. me sa po shoh ..lexoj ) .......... atëherë .. pse ky reagim ......... booooooooo ......... qofsha i gabuar në mendimet e mia ...
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.......... mendoja .... se nëse dikush/e shkruan bukur ......... do të thoja se ka ndenja të bukura ............ shpirt të bukur ... ( gjë që ti se ke .. me sa po shoh ..lexoj ) .......... atëherë .. pse ky reagim ......... booooooooo ......... qofsha i gabuar në mendimet e mia ...
.....
Ai qe do ka guximin te behet dikushi qe dikujt i nevojitet.....pah....sa forcen e ka dashuria.......
Jeta është shkollë.
666,,,,,
"cdo njeri ka te drejte te jete budalla...."............kjo thenie ka dicka kontradiktore ,,,sepse ,,,,,,,,
......je ose njeri ,ose budalla
....666....
nuk eshte turp te lindesh budalla por te vdesesh i tille,,,,,,,,
cdo njeri ka te drejte te jete budalla ,nese nuk e shperdoron ate.,
"budalla" eshte imuniteti i disa njerezve qe gezojne shume te drejta pasi te tjeret i dine rendesine kesaj fjale,,,,,,,,,,,,
ZOTI eshte i madh................e kam nder qe jam skllav i Tij.
666
ajo qe mund te kesh me nje femer ose eshte dashuri ose nuk eshte asgje........
Re: 666
Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666

Gabohesh ... mashkulli ka edhe shum cilesi te tjera ,por vec se i ka te fshehura 
Citim:
Po citoj ato që tha ridii
Gabohesh ... mashkulli ka edhe shum cilesi te tjera ,por vec se i ka te fshehura![]()

E s kam cte them ..dihet femra gjithmon ka qen me lart se mashkulli ne fjal e gjithmon i jan degjuar fjalet ..perderisa ti thot ashtu ashtu duhet te jet :p :p ndoshta thjesht vec une bej perjashtim nga te tjeret e kam dal djal i mir 
Citim:
E s kam cte them ..dihet femra gjithmon ka qen me lart se mashkulli ne fjal e gjithmon i jan degjuar fjalet ..perderisa ti thot ashtu ashtu duhet te jet :p :p ndoshta thjesht vec une bej perjashtim nga te tjeret e kam dal djal i mir![]()
po mashkulli kur eshte me nje femer e ka te veshtire te kete dicka tjeter pervec kesaj eshte vete natyra e tij e ka krijuar vete zoti
atiola per ate punen e seksit qellove ne shenj sikur me lexove mendien :p :p :p
Citim:
atiola per ate punen e seksit qellove ne shenj sikur me lexove mendien :p :p :p
jo vetem thjesht sexRe: 666
Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666

:pRe: Re: 666
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
..............
007
Sikur te shojegosheshe me mire ti nuk do te beje keq........sepse i bie qe mu e frojdeshen ..ehe..........e kisha kuptuar une ...cilen nga ne te dyja don me shum???:p
cfare ti bjere tjeterRe: Re: Re: 666
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
dashnore thote DHOMA![]()
cfare ti bjere tjeter
ps gjithe kjo kohe e mire gjynaf te qendrosh para pc gjithe diten do dal mendoj
:p por jo ne kete rast :p:p
Citim:
FEMRA do qetesi ,dashuri ndjenje
MASHKULLI sex dhe vetem sex ,shume rradhe rradhe dashuri
kjo eshte
me jen keq
Citim:
hahahahahah po joooooooooooooooooooooooooo nuk ehste se femrat jane gjithmone me lart perkundrazi meshkujt ka qene te jene me lart dhe pse kohet kane ndryshuarpo mashkulli kur eshte me nje femer e ka te veshtire te kete dicka tjeter pervec kesaj eshte vete natyra e tij e ka krijuar vete zoti
FEMRA do qetesi ,dashuri ndjenje
MASHKULLI sex dhe vetem sex ,shume rradhe rradhe dashuri
kjo eshte
me jen keq
{flas per kohen qe jam ne gjum
}
I mendoja njerezit virtuale me miqesore dhe me bashkepunues me njeri-tjetrin....Mendoja se ketu nuk ekzistonin merirat apo inatet personale.....sa gabim e kisha......!!
Sa shume kembengules jane njerezit ne jeten virtuale....por besoj se vetem aty ama.Aty jane te fshehur ,aty mund te shprehen lirshem,te shajne e te bertasim,te kerkojne te drejten me cdo kusht.E cfare te drejte pastaj,te drejten e zenies me te tjere....
E te mendosh qe shumica jane djem e vajza ne moshe madhore,jane edukuar diku ne perendim dhe KETA JANE E ARDHMJA E SHQIPERISE......sikur te ishim/n
keshtu te gjithe ne jeten reale ,qe te gjithe shqiptaret te kene force te kerkojne te drejten e tyre,kushedi sa para do kishte ecur Shqiperia?
Si ka mundesi qe nuk gjendet kurre nje gjuhe e perbashket e shqiptareve?
Si ka mundesi qe Shqiperi eshte gjithmone e me shume e ndare,si ka mundesi qe na mungon ATDHETARIZMI?
Edhe neper ato vende ku mund ta shfaqim ate,sic jane forumet virtuale,ne tregojme fytyren e vertet te shqiptarit....ate hakmarrese,ate inatcore,ate te sjelljes si femije te vegjel duke thene jo eshte imja -jo eshte jotja...jo e lagu-jo se lagu....
Eshte turp te shikosh ne forume shqiptare qe behen HASEM per lojra fjalesh,apo per shaka pa kripe.
Eshte trup te shikosh qe shqiptaret urrejne me shume shqiptaret dhe as qe duan tia dine se ne cfare situate jane popujt e tjere karshi nesh.
Ku eshte gjithe bota dhe ku kane ngelur shqiptaret......
666
ti besosh nje femre seksretin eshte si te fshehesh parate nen xham,,,,,,,,
cdo kush qe ka dy pare mend ne koke e di ndarjen sociale qe jep ne cdo shoqeri vendet sipas meritave dhe sic mund te thuhet qe per ne meshkujt disa e keqija jane ne natyre edhe per ju femrat disa mangesi apo tepri te mira jane ne natyre ,,,,,,,ju vuani nje kontradiksion te madh ,,,,,,,,keni pasoja nga miresite tuaja ,jeni te denuara nga te mirat ,qe jane disfavor per ju,,,,kekoni tek vetja ,dhe mos u mbeshtetni ne ato miresi sepse paradoksalisht iu shpien ne drejtim te kundert me ate te deshiruarin,,,,,,,
pak a shum jam dakort me dhomen
Vecse genjeshtra degjon ...ato e kane shkaterruar njerezimin edhe ato do ta shkaterrojne deri sa te vij nje dite kur te shpetojne vetem disa njerez...vetem ata me shpirt te paster...
ua une do shpetoj

Lucky you then...
Sa e ndjeshme jam, kur ka kesoj keqkuptimesh me persona qe kisha besimin total.
Me vjen inat me veten, kur lexoj disa gjera qe nuk do ja uroja as armikut me te keq.
Sa te lodhin padrejtesite......
E dija qe cdo gje do ndodhte keshtu..por ne njerezit keshtu jemi gatuar..gabojme edhe pastaj mesojme...duam ta provojme gabimin qe te mesojme mire...tani eshte teper vone...
kur ju tham mos i shtini zor vedit ne forum,nuk me degjoni.......
Forumet jane si jane po, ka edhe hapesira te tjera ne internet shume te kendeshme.
........
Njerezit me te vertete te forte ,i pohojne dhe i pranojne dobesite e veta.........
Deri kur do vije ajo dite...edhe sa kohe duhet....
pse?????????????????????????????
sepse kjo eshte jeta,,,,,,,,,,,,,,,,,
gjithcka u duhet kushtuar njerezve por jo njerez te tjere.........
ka kaq shume per te bere.....
Anshmeria, nxitimi dhe pasionet e verbera e bejne njeriun te shtrember!
Pengesat me te medha ne rrugen e se vertetes drejt persosmerise shpirterore jane zemerimi dhe terbimi, te cilat mund te ndizen flake dhe ta ulin dinjitetin e njeriut.
eh....sec po me kujtohet nje keshille e shpirtkeqit tim binjak ku me thoshte: - Ki kujdes Kat,njerezit s'jane aq te mire sa mendon ti...disa rrine me thike ...,per te ta ngulur ate pas kraheve..................
eh.........te pershendes shpirtkeqi im binjak 

:p
duke pare luften civile qe ka plas ne kete forum me vjen nje mendim rrufe.....
me duket se ne shqiptaret i shohim gjerat cik si shume "bardhe e zi" ......"o je me mua ,o je kunder meje"........
harrojme shpesh se sa e sa ngjyra te tjera ka ....dhe askush smund te thote se kush eshte me e bukura apo me e mire .....
na duhet cik tolerance ta importojme nga jashte ....
E harruar.............
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.