Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
si eshte kjo shija e disa gocave shqiptare... eshte pak qesharake kur japin nje kompliment te sinqert me qellime te mira, por rrealisht e ofendojn tjetrin pa dashje...
mashkullit nuk i thuhet i bukur, por me i pashem, or more handsome, ose me simpatik se te tjeret...
kur thua me i bukuri do ofendosha po te isha ne vendin e petters:p
kto posthe skane te bejne me askend ktu, por nje observim i imi rreth kultures ne shqiperi...
kam verejtur me aq sa kam pare ne tv emisione apo video shqiptare, se meshkujt sadopak good looking, behen viktima te komplimentave dhe shijeve qesharake te gocave shqiptare ne pergjithesi, qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre![]()
Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!
Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.
Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.
Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.
Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.
:p
Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!
Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.
Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.
Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.
Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.
Citim:
Bris, ke avatari dukesh shume terheqese.![]()
R U fishingforcompliments?
Citim:
:p [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Pa pare your real face, no propaganda.![]()
Kujt ja paske ven syrin keshtu?![]()
a ka ndonje foto tjeter ketu boll u moret me llafe thashethemaxhinj dreqi :p
Cedrus dua foton tende aman
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Evisa, hello. Are you ok by the way?? :lol:
Citim:
R U fishingforcompliments?
Citim:
dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre![]()
Citim:
dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
a ka ndonje foto tjeter ketu boll u moret me llafe thashethemaxhinj dreqi :p![]()
Cedrus dua foton tende aman![]()
Mahhh ........ neper fshatra e katune eshte normale qe fshatari/katunari te urreje qytetarin ..................
po ky avatari i evises cfar do thote cedrus?!
what do you make of it?!
na tregon se eshte e martuar?! apo mundohet te na dergoj ndonje sinjal sidomos edhe kur thot se nuk merr ken seriozisht ktu ne virtualitet?!?!
sounds like a threat, rather
debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about
Citim:
[
debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about[/B]
Citim:
po ky avatari i evises cfar do thote cedrus?!![]()
what do you make of it?!![]()
na tregon se eshte e martuar?! apo mundohet te na dergoj ndonje sinjal sidomos edhe kur thot se nuk merr ken seriozisht ktu ne virtualitet?!?!![]()
sounds like a threat, rather![]()
debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about![]()
Citim:
po ky avatari i evises cfar do thote cedrus?!
what do you make of it?!
na tregon se eshte e martuar?! apo mundohet te na dergoj ndonje sinjal sidomos edhe kur thot se nuk merr ken seriozisht ktu ne virtualitet?!?!
sounds like a threat, rather
Citim:
Kurt, rri urte tani se du me u bo cool. M'ka shku menja per nje amerikane nga Texasi.
Avatari i Evises? Prit te mendohem se e kam menjen t'okupume nashti![]()
Hello Evisa,
how you doing?
Briseide, yeah i ri jam skam pak muaj qe kam mbushur 27.
Kurto, me sa kam pare un shqiptaret apo ballkanasit ne strabucks ashu si i pershkrove ti, rrin ata qe punojne zakonisht ne llac, qe rrine pa rruar e pa krehur, me kapele te thekur nga dielli ( po flas cunat ne pergjithesi). Dhe domsdo qe sdo ua var dhe shume njeri.
Me vjen per te qeshur kur thua qe: "nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre"
Ti mendon se gocat me klas do shkojne ne stratbucks qe te gjuajne apo te gjuhen?
Ndoshta ti shkon ne starbucks mor djal qe te ta varin gocat, kur shumica shkojne thjesht per nje kafe ta marin ne dore dhe te ikin ku kane punen.
Me ben te qesh kur thua qe ajo apo kjo e di per ca e kam fjalen, kur ato mund te jetojne ne ndonje shtet te europes qe shqiptaret i trajtojne si njerz te botes se trete Se dhe mos na keqkuptohen, se se kam personalisht me asnje. Po meqe jemi ne keto debate rreth veshjes apo modelit te flokve etc etc.
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Me pyet mua direkt ti pse pyet cedron lol, apo i bie pragut te degjoja dera, Ka domethenie te vecante ne lidhje me c'fare studioj.
Citim:
Tani po na intrigon mi goc.
Pse e ve miletin ne siklet kot. Pa na thuj perse studjon?
Jo per gje po mund te kemi te njejtat interesa akademike dhe fundja forumiste jemi, shkembejme ndonje mendim.
PS. E kam keq me keto essete mos ja thua ti gje (drejt e ne teme)
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Intriga eshte ne profilin e c'do njeriu![]()
Mileti le te vihet ne siklet, natyre shqiptari esapi![]()
Se tregoj per c'fare studioj se ma vjedh degen![]()
Interesaxhinj jemi edhe mundemi ti kemi te perbashketa :p
Te jec a mos jec kjo eshte ceshtja :p
Have a good day to all of you.
Kurto bye bye 1000 here lol , can't handle my emotions lol
Petter have funn take care![]()
Citim:
Hello Evisa,
Briseide, yeah i ri jamskam pak muaj qe kam mbushur 27.
Kurto, me sa kam pare un shqiptaret apo ballkanasit ne strabucks ashu si i pershkrove ti, rrin ata qe punojne zakonisht ne llac, qe rrine pa rruar e pa krehur, me kapele te thekur nga dielli ( po flas cunat ne pergjithesi). Dhe domsdo qe sdo ua var dhe shume njeri.
.
sure pettro...
nuk ke pse ofendohesh brother! e theksova qe nuk kishte te bente me ty, ishte thjesht nje abzervim i bazuar nga ato video emisione shqiptare qe kam pare...
ishte nje fotografik memory i disa rasteve, ne starbucks shkon kushdo, jo vetem ata qe punojn me llac dhe nuk po gjykoja te shkuarit aty, irrelevant...
nuk ka rendesi ku jeton amor, ajo ka nje universal sense of understanding cultures fassion and taste... more so then any girl in here...
sometimes i cant really tell wether she is born and rase in california, manhatton, london or paris, a ne very apo jug te shqiperise...
she travels through time and space, with the speed of light...
se mos t'filloj te flas per karkaterin e saj manej:p
evisa, let the emotions out, its good for you, or so i heard
nuk kisha qellime te te ofendoj ty, ma beso...
Citim:
sure pettro...![]()
nuk ka rendesi ku jeton amor, ajo ka nje universal sense of understanding cultures fassion and taste... more so then any girl in here...
sometimes i cant really tell wether she is born and rase in california, manhatton, london or paris, a ne very apo jug te shqiperise...
she travels through time and space, with the speed of light...![]()
Citim:
You got it kurt. Ur' ringht man.
Bjonde, you have some animalistik issues man.
Mire ke Bjoonde, u got it 2, like kurt, my boddy.
Citim:
sure pettro...
nuk ke pse ofendohesh brother! e theksova qe nuk kishte te bente me ty, ishte thjesht nje abzervim i bazuar nga ato video emisione shqiptare qe kam pare...
ishte nje fotografik memory i disa rasteve, ne starbucks shkon kushdo, jo vetem ata qe punojn me llac dhe nuk po gjykoja te shkuarit aty, irrelevant...
evisa, let the emotions out, its good for you, or so i heard![]()
Citim:
Biondia,
pjesen tjeter, e kam lexuar dy here e spo di si ta kuptoj, lol
p
ore do na tregoni ndonje foto ju apo llogje koti po beni
Cedrus po pres foton tende ate qe ke dale me Elton John :p
Aha epo mire
Se ne po diskutonim per shqiptaret ne pergjithesi.
Shejtone, sa mizerje qe je :lol:
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ore do na tregoni ndonje foto ju apo llogje koti po beni
:p![]()
pse shan ti simpatiko eeee :p
mos u mburr kot ti Petter se me mashkulli e simpatiku ne forum eshte Erious ..... po pres te shof e Cedrus qe mos i hyj kot ne hak mo :p lool
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
angjel me van foto une bllokohet forumi i hyn virus ..imen spo u pelqen Peter qe eshte kaq simpatik mendo se cfare do thone per mua qe jam normale ......
Tani ju simpatike, dhe mua po me thoni qe jam simpatik, po pse ketu do flasim ne, ku na shofin bota?:p
hajd se un i besoj virtualitetit :p
j/k
Citim:
evisa, let the emotions out, its good for you, or so i heard![]()
Citim:
Vallai kurt, amori cdo gje e shikon me syrin kritik, me dyshim. Nuk kenaqet kollaj ajo.hahaha
Te uroj nje kshu understanding te gjesh per gru dhe ti.
![]()
Mu per vete me pelqejne njerezit e thjeshte, qe dine te pershtaten kudo dhe me kedo.![]()
![]()
Citim:
Mu per vete me pelqejne njerezit e thjeshte, qe dine te pershtaten kudo dhe me kedo.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
E kishe me mua?![]()
Citim:
Jo me kurtin.![]()
Nuk te shava jo, thashe vetem qe je kritikja e forumit.![]()
Angel,
Sa te bukura qe i ke buzet.. petale trendafili te sapocelura nga vesa e mengjesit
a ti puth kush? apo jan ne pritje?
Fatkeqesisht jo cdo gje thuhet troc, se s'na lejon edukata.
Nuk besoj se ketu ne forum te gjithe thone ate qe ndjejne dhe jo ate qe ''duhet'' te thone. Mendimi im ky.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
please speak ...shqip ...se jo per gje por sdo lodhem te perkthej gjojnat nga anglishtja ne italisht e masanaj ne shqip....he te keqen moma se marrim fjalet tjeter per tjeter.....cedrus kush eshte veshja femerore se nuk ma the ?
Citim:
Nuk besoj se ketu ne forum te gjithe thone ate qe ndjejne dhe jo ate qe ''duhet'' te thone. Mendimi im ky.
Citim:
Angel,
Sa te bukura qe i ke buzet.. petale trendafili te sapocelura nga vesa e mengjesit
a ti puth kush?apo jan ne pritje?
![]()
Citim:
Fatkeqesisht jo cdo gje thuhet troc, se s'na lejon edukata.
![]()
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.