Forumi Horizont Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2009 - 05:44:

si eshte kjo shija e disa gocave shqiptare... eshte pak qesharake kur japin nje kompliment te sinqert me qellime te mira, por rrealisht e ofendojn tjetrin pa dashje...
mashkullit nuk i thuhet i bukur, por me i pashem, or more handsome, ose me simpatik se te tjeret...

kur thua me i bukuri do ofendosha po te isha ne vendin e petters:p

kto posthe skane te bejne me askend ktu, por nje observim i imi rreth kultures ne shqiperi...
kam verejtur me aq sa kam pare ne tv emisione apo video shqiptare, se meshkujt sadopak good looking, behen viktima te komplimentave dhe shijeve qesharake te gocave shqiptare ne pergjithesi, qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2009 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
qe e dojn mashkullin te duket i bukur dhe feminin looking, pra i shtyjn te vishen apo te qethen me nje lloj mode qe duken si gay style, qe ktu duken si injoranta dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

Hahahahahahahahahahahahahahahaha!

E di qe ky eshte nje nga postimet me te goditura qe kam lexuar ketu?

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 17:56:

Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!

Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.

Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.

Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.

Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.

:p

Postuar nga briseide datë 26 Korrik 2009 - 18:11:

Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:12:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!

Bris, ke avatari dukesh shume terheqese.

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mu m'merrni te keqen ju (megjitse kam vetem te mira) :p Jom si yll dhe i padepilum fare.Oj!

Laraska. Amor nuk e kom me ty se ti ke gusto antike.

Debora, motra m'boj ene mu pak propagande erotikoforumiste plz. Ty ta kam tregu foton teme, por mos i thuj njeriu. Vetem une e ti dhe i gjith fshati.

Angjel, do e pim i kafe ne t'dy sot? Zgjidhe vet lokalin. Un preferoj Mejhone rehatin.

Petro, je king per Zotin. Vetllat te pashkulme, vetem i briskum diku aty ketu.

Cedro, kam shkruar dhe me siper qe aty ketu edhe jemi te krahasitur apo te briskum si thu ti, lol.. se mundohemi ta mbajme zeusin sa me paster

ketu nga shkrimet kuptohet qe ka dhe femra te cilat pelqejne gershetat apo kacurelat ne te gjitha pjeset :lol: ose si the ti me shije antike :lol::lol::p

Postuar nga briseide datë 26 Korrik 2009 - 18:21:

Citim:

Bris, ke avatari dukesh shume terheqese.

nuk vlejne komentet mbi avataret! Next plz!

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:31:

R U fishingforcompliments?

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 18:33:

Citim:

:p [/B]

Pa pare your real face, no propaganda.
Kujt ja paske ven syrin keshtu?

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 18:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Pa pare your real face, no propaganda.
Kujt ja paske ven syrin keshtu?

Jo syrin jo.

Po ti m'ke pa maj n'facebook

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 18:57:

a ka ndonje foto tjeter ketu boll u moret me llafe thashethemaxhinj dreqi :p

Cedrus dua foton tende aman

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2009 - 19:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Evisa, hello . Are you ok by the way?? :lol:

Hello there Ua pyetje eshte kjo? Jam more than OK lol.
Kte pyetje duhet ta bej une ty lol.
Anyway take it easy here dhe mos i mer gjerat shume seriozisht. Just my opinion.

Postuar nga briseide datë 26 Korrik 2009 - 19:08:

Citim:
R U fishingforcompliments?

Meqenese e kam zgjedhur une avatarin po marr ate qe me dhe! Se per komplimenta te verteta une i pretendoj pak me te elaboruara!

Petter,me dukesh goxha i ri ne moshe.

Ps.Mos me beni te marr fshesen plz se kam gjithe mengjesin jo per gje!

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2009 - 19:10:

Citim:
dhe dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

This is true.

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 19:16:

Citim:
dallohen me gisht ballkansit tipik se si vishen dhe rrine neper sturbukse dhe nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre

Aman kurt se Amerikanet vishen bukur me ato poturet e gjera qe po u bien mberdhe, apo ato bluzet si thes 4-5 here me te medhaja se masa e tyre. Vetem Amerikanet s'dine te vishen, europianet me ndryshe. Dhe ketu ne Usa mbahen, vishen me mire kryesisht ata qe jane me origjine Europiane me c'kam pare une.

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
a ka ndonje foto tjeter ketu boll u moret me llafe thashethemaxhinj dreqi :p

Cedrus dua foton tende aman

Hahaha, no way. Nuk te kam besim.

R U single?

PS. Kurti me dhjet hahahaha.

Postuar nga AndreaPirelli datë 26 Korrik 2009 - 19:26:

Mahhh ........ neper fshatra e katune eshte normale qe fshatari/katunari te urreje qytetarin ..................

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2009 - 19:30:

po ky avatari i evises cfar do thote cedrus?!
what do you make of it?!

na tregon se eshte e martuar?! apo mundohet te na dergoj ndonje sinjal sidomos edhe kur thot se nuk merr ken seriozisht ktu ne virtualitet?!?!

sounds like a threat, rather

debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 19:33:

Citim:
[

debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about [/B]

Flas ne pergjithesi kurt, se dhe ballkanasit nuk vishen te tere si femra. Moshat adoloshente mbase.
Amori mesa di une nuk jeton ne Usa, per Evisen nuk e di ku jeton.

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 19:38:

Citim:
what do you make of it?!

na tregon se eshte e martuar?! apo mundohet te na dergoj ndonje sinjal sidomos edhe kur thot se nuk merr ken seriozisht ktu ne virtualitet?!?!

debora, kam pershytpjen aty ku jeton ose ke jetuar ke te bejsh me ghetto amreikans me shume, ata jane edhe me qesharake... amor dhe evisa know exactly what im talking about

Kurt, rri urte tani se du me u bo cool. M'ka shku menja per nje amerikane nga Texasi.

Avatari i Evises? Prit te mendohem se e kam menjen t'okupume nashti

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2009 - 19:39:

Citim:
what do you make of it?!

Me pyet mua direkt ti pse pyet cedron lol, apo i bie pragut te degjoja dera, Ka domethenie te vecante ne lidhje me c'fare studioj.

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2009 - 19:39:

Citim:

Kurt, rri urte tani se du me u bo cool. M'ka shku menja per nje amerikane nga Texasi.

Avatari i Evises? Prit te mendohem se e kam menjen t'okupume nashti

Ja kshu

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 19:46:

Hello Evisa,

how you doing?

Briseide, yeah i ri jam skam pak muaj qe kam mbushur 27.

Kurto, me sa kam pare un shqiptaret apo ballkanasit ne strabucks ashu si i pershkrove ti, rrin ata qe punojne zakonisht ne llac, qe rrine pa rruar e pa krehur, me kapele te thekur nga dielli ( po flas cunat ne pergjithesi). Dhe domsdo qe sdo ua var dhe shume njeri.

Me vjen per te qeshur kur thua qe: "nuk e kuptojn pse asnje goce ameriakne apo perendimore me sadopak class and style nuk ja var kurre"

Ti mendon se gocat me klas do shkojne ne stratbucks qe te gjuajne apo te gjuhen?

Ndoshta ti shkon ne starbucks mor djal qe te ta varin gocat, kur shumica shkojne thjesht per nje kafe ta marin ne dore dhe te ikin ku kane punen.

Me ben te qesh kur thua qe ajo apo kjo e di per ca e kam fjalen, kur ato mund te jetojne ne ndonje shtet te europes qe shqiptaret i trajtojne si njerz te botes se trete Se dhe mos na keqkuptohen, se se kam personalisht me asnje. Po meqe jemi ne keto debate rreth veshjes apo modelit te flokve etc etc.

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Me pyet mua direkt ti pse pyet cedron lol, apo i bie pragut te degjoja dera, Ka domethenie te vecante ne lidhje me c'fare studioj.

Tani po na intrigon mi goc.

Pse e ve miletin ne siklet kot. Pa na thuj perse studjon?

Jo per gje po mund te kemi te njejtat interesa akademike dhe fundja forumiste jemi, shkembejme ndonje mendim.

PS. E kam keq me keto essete mos ja thua ti gje (drejt e ne teme )

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2009 - 20:17:

Citim:

Tani po na intrigon mi goc.

Pse e ve miletin ne siklet kot. Pa na thuj perse studjon?

Jo per gje po mund te kemi te njejtat interesa akademike dhe fundja forumiste jemi, shkembejme ndonje mendim.

PS. E kam keq me keto essete mos ja thua ti gje (drejt e ne teme )

Intriga eshte ne profilin e c'do njeriu
Mileti le te vihet ne siklet, natyre shqiptari esapi
Se tregoj per c'fare studioj se ma vjedh degen
Interesaxhinj jemi edhe mundemi ti kemi te perbashketa :p
Te jec a mos jec kjo eshte ceshtja :p

Have a good day to all of you.
Kurto bye bye 1000 here lol , can't handle my emotions lol
Petter have funn take care

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Intriga eshte ne profilin e c'do njeriu
Mileti le te vihet ne siklet, natyre shqiptari esapi
Se tregoj per c'fare studioj se ma vjedh degen
Interesaxhinj jemi edhe mundemi ti kemi te perbashketa :p
Te jec a mos jec kjo eshte ceshtja :p

Have a good day to all of you.
Kurto bye bye 1000 here lol , can't handle my emotions lol
Petter have funn take care

What the f...

U sa me shkon kjo arapcja mer jahu.

(bo si repist)

Postuar nga BIONDIA datë 26 Korrik 2009 - 20:41:

Citim:
Hello Evisa,

Briseide, yeah i ri jam skam pak muaj qe kam mbushur 27.

Kurto, me sa kam pare un shqiptaret apo ballkanasit ne strabucks ashu si i pershkrove ti, rrin ata qe punojne zakonisht ne llac, qe rrine pa rruar e pa krehur, me kapele te thekur nga dielli ( po flas cunat ne pergjithesi). Dhe domsdo qe sdo ua var dhe shume njeri.

.

Te shofesh muratoret qe punojne ketu ku jetoj une te iken petlla ....me mercedes,bmw,audi ne pune te veshur firmato ....te parfumosur kur dalin ne mengjes gjthe lagja ka ere parfumi d&g ka...te marrin ne qafe nje pike dhjami si gjen ne trup dhe sikur te kerkosh gjithe muskuj .....jo si disa barkderra qe jane 27 vjec edhe duken si 50..... te vishesh si femra hyn dhe kanatjerja ose pantallonat e shkurtera dhe shapkat e veres...hyjne kemishat e linit bluzat xhinset dhe atlett , ?...jo per gje por ti nderroj veshjen familjes ....
peter je shume simpatik ...

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2009 - 20:54:

sure pettro...
nuk ke pse ofendohesh brother! e theksova qe nuk kishte te bente me ty, ishte thjesht nje abzervim i bazuar nga ato video emisione shqiptare qe kam pare...
ishte nje fotografik memory i disa rasteve, ne starbucks shkon kushdo, jo vetem ata qe punojn me llac dhe nuk po gjykoja te shkuarit aty, irrelevant...

nuk ka rendesi ku jeton amor, ajo ka nje universal sense of understanding cultures fassion and taste... more so then any girl in here...
sometimes i cant really tell wether she is born and rase in california, manhatton, london or paris, a ne very apo jug te shqiperise...
she travels through time and space, with the speed of light...
se mos t'filloj te flas per karkaterin e saj manej:p

evisa, let the emotions out, its good for you, or so i heard

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2009 - 20:56:

nuk kisha qellime te te ofendoj ty, ma beso...

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 21:02:

Citim:
sure pettro...

nuk ka rendesi ku jeton amor, ajo ka nje universal sense of understanding cultures fassion and taste... more so then any girl in here...
sometimes i cant really tell wether she is born and rase in california, manhatton, london or paris, a ne very apo jug te shqiperise...

You got it kurt. Ur' ringht man.

Amori eshte e preferumja ime.

Bjonde, you have some animalistik issues man.

Megjithate ke te drejte. Kur shkojne ne pune ca ruse ketu tek une qelben ere parfum te lire dhe kur kthehen nga puna qelben ere qen. Nejse. Humanet keshtu e kane eren bthw, femra e meshkuj. Lulet bien ere te mire.

Mire ke Bjoonde, u got it 2, like kurt, my boddy.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Korrik 2009 - 21:10:

Citim:

You got it kurt. Ur' ringht man.

Bjonde, you have some animalistik issues man.

Mire ke Bjoonde, u got it 2, like kurt, my boddy.

please speak ...shqip ...se jo per gje por sdo lodhem te perkthej gjojnat nga anglishtja ne italisht e masanaj ne shqip....he te keqen moma se marrim fjalet tjeter per tjeter.....cedrus kush eshte veshja femerore se nuk ma the ?

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 21:25:

Citim:
sure pettro...
nuk ke pse ofendohesh brother! e theksova qe nuk kishte te bente me ty, ishte thjesht nje abzervim i bazuar nga ato video emisione shqiptare qe kam pare...
ishte nje fotografik memory i disa rasteve, ne starbucks shkon kushdo, jo vetem ata qe punojn me llac dhe nuk po gjykoja te shkuarit aty, irrelevant...

kurto, kush tha mer vlla qe jom ofenduar? Hej tojbestrafkulla, lol

Thjesht ishte nje pergjigje ndaj debatit mer daj, pse i merni gjerat personale?! As un nuk gjykoj personat qe shkojne aty, dhe as marr parasysh se si vishen sillen apo se cfare bejne, se secili ka jeten e vet dhe e jeton ne menyren e vet.

Un spermenda se si e qysh e tek jan gocat mo kurto dhe aq me pak spermenda emra, thjesht shpreha ate qe mendoj se si trajtohen andej nga jetojne, nejse mos ti hyjme maj per maj debatit.

ps. dhe mua do me behej qefi sikur te ishin vertet ashtu si thua, pamvarsisht se deri tani, thjesht po shof te kunderten

Klm vella

Biondia,

kete pjese e kuptova

"Te shofesh muratoret qe punojne ketu ku jetoj une te iken petlla ....me mercedes,bmw,audi ne pune te veshur firmato ....te parfumosur kur dalin ne mengjes gjthe lagja ka ere parfumi d&g ka...te marrin ne qafe nje pike dhjami si gjen ne trup dhe sikur te kerkosh gjithe muskuj .....jo si disa barkderra qe jane 27 vjec edhe duken si 50..... "

pjesen tjeter, e kam lexuar dy here e spo di si ta kuptoj , lol

Te jap te drejt ne shkrimin me siper, po kjo nuk ndodh shume zakonisht, jan te rralle ata cuna qe i kan ato veti qe pershkrove ti me siper, dhe un kam shoke qe punojne ose me sakte jan sipermarsa ne sektorin e ndertimit dhe kam respekt per cdo kend qe punon, qofte sipermarres apo qofte puntor i cfardolloj pune. Te flasim realitetin, shumica e ketyre gjerave qe permende ti qe kan keta muratoret, nuk te duket pak si shtrirtje kembesh me shume se sa kane jorganin? Nuk eshte e veshtire te blesh nje parfum cfardolloj qofte, se max do kushtoj 200 $ apo rreth atij cmimi, apo te blesh nje makine me kredi bankare. Nuk e di nq se te ka ndodhur ndonje here te shofesh ndonje shqiptar, dhe te kesh qen me nje njeri te aferm per krahu e ti kesh then duke pershperit: "Hej shife shife si dallohet shqiptari" ( si me i thon, hej shife shife majmunin :lol: ). Se mos keqkuptohesh yllo, se un jam shqiptar vet, i lindur dhe i rritur deri ne nje moshe ne shqiperi, dhe ma do mendja dhe per mua do ken thene, kur me kan pare ne tren, rruge etc etc :p

Postuar nga BIONDIA datë 26 Korrik 2009 - 21:42:

Citim:

Biondia,

pjesen tjeter, e kam lexuar dy here e spo di si ta kuptoj , lol

p

spo kuptoj une imen cfare pjese ske kuptuar ti ate te veshjes imen une ate marken e profumit e vuna kshu kot se e para qe me erdh ne mendje ishte kjo ....po ndoshta mund te jete dhe ilac mizash mjafton te leshoje ere ...peter kur shoh nje njeri me nje makine te tille me kujtohet Ollga"kane shitur gomeret e kane blere bicikleta" ......por une skam permenduar shqiptare ne shkrimin tim sepse murator punojne dhe italianet e kisha ne pergjithesi me njerezit qe bejne kete pune ...nuk keqkuptohem une jo

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 21:50:

ore do na tregoni ndonje foto ju apo llogje koti po beni

Cedrus po pres foton tende ate qe ke dale me Elton John :p

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 21:51:

Aha epo mire

Se ne po diskutonim per shqiptaret ne pergjithesi.

Shejtone, sa mizerje qe je :lol:

Postuar nga BIONDIA datë 26 Korrik 2009 - 21:53:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ore do na tregoni ndonje foto ju apo llogje koti po beni

angjel me van foto une bllokohet forumi i hyn virus ..imen spo u pelqen Peter qe eshte kaq simpatik mendo se cfare do thone per mua qe jam normale ......

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 21:53:

pse shan ti simpatiko eeee :p

mos u mburr kot ti Petter se me mashkulli e simpatiku ne forum eshte Erious ..... po pres te shof e Cedrus qe mos i hyj kot ne hak mo :p lool

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 21:55:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

angjel me van foto une bllokohet forumi i hyn virus ..imen spo u pelqen Peter qe eshte kaq simpatik mendo se cfare do thone per mua qe jam normale ......

kush tha qe sme pelqeu moj e thashe goxha cun simpatik eshte .... e ke parasysh ate fabulen me dhelpren e rrushte Bionde eeee prandaj e pranova qe eshte simpatik Petter se jam e vete :p

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 21:59:

Tani ju simpatike, dhe mua po me thoni qe jam simpatik, po pse ketu do flasim ne, ku na shofin bota?:p

hajd se un i besoj virtualitetit :p

j/k

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 21:59:

Citim:

Vallai kurt, amori cdo gje e shikon me syrin kritik, me dyshim. Nuk kenaqet kollaj ajo.hahaha
Te uroj nje kshu understanding te gjesh per gru dhe ti.

Mu per vete me pelqejne njerezit e thjeshte, qe dine te pershtaten kudo dhe me kedo.

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2009 - 22:05:

Citim:

Vallai kurt, amori cdo gje e shikon me syrin kritik, me dyshim. Nuk kenaqet kollaj ajo.hahaha
Te uroj nje kshu understanding te gjesh per gru dhe ti.

Mu per vete me pelqejne njerezit e thjeshte, qe dine te pershtaten kudo dhe me kedo.

E kishe me mua?

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 22:05:

Citim:

edhe mua me pelqejne keta njerez Deb ... fundja te pershtatesh kudo e me kedo do te thote shkalle me te larte intelekti mendoj une

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

E kishe me mua?

Jo me kurtin.
Nuk te shava jo, thashe vetem qe je kritikja e forumit.

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2009 - 22:15:

Citim:

Jo me kurtin.
Nuk te shava jo, thashe vetem qe je kritikja e forumit.

Thashe kot, se zakonisht njerezit qe kane gje per te me thene, duhet te kene aq surrat sa te mi thone direkt. Tashi jo se me plas shume, por sa per sy e faqe. Ose sa per te treguar cike intelekt dhe jo sjellje grash fshati te traumatizume.

Angel, pershtatje s'behet me breke flirtimi neper kembe. Besoj qe e kupton kete.

Postuar nga Petter datë 26 Korrik 2009 - 22:19:

Angel,

Sa te bukura qe i ke buzet.. petale trendafili te sapocelura nga vesa e mengjesit

a ti puth kush? apo jan ne pritje?

Postuar nga Deb* datë 26 Korrik 2009 - 22:19:

Fatkeqesisht jo cdo gje thuhet troc, se s'na lejon edukata.

Nuk besoj se ketu ne forum te gjithe thone ate qe ndjejne dhe jo ate qe ''duhet'' te thone. Mendimi im ky.

Postuar nga shelgu datë 26 Korrik 2009 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

please speak ...shqip ...se jo per gje por sdo lodhem te perkthej gjojnat nga anglishtja ne italisht e masanaj ne shqip....he te keqen moma se marrim fjalet tjeter per tjeter.....cedrus kush eshte veshja femerore se nuk ma the ?

Boh, ma tu stai parlando in englese per bene amore mio. Che cosa posso fare di te?

U e qaj kete taljoncen une per zotin. E bana si me ken gjuha nanes.

Veshja femerore me e mire me? Ku e di une. Mua me pelqejne breckat sport me pak tantelle te them te drejten, tip victoria secret. Mos me bej te ve foto se lash nam.

Siper nje fustan te lehte vere me lule, qe kur te rrotullohesh te te duken pak breckat dhe lulet te perhapen neper muret e dhomes dhe te zene vend atje. Hm. Khe.

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 22:22:

Citim:

Nuk besoj se ketu ne forum te gjithe thone ate qe ndjejne dhe jo ate qe ''duhet'' te thone. Mendimi im ky.

fiks e the Deb

Postuar nga AngelDevil datë 26 Korrik 2009 - 22:23:

Wink

Citim:
Angel,

Sa te bukura qe i ke buzet.. petale trendafili te sapocelura nga vesa e mengjesit

a ti puth kush? apo jan ne pritje?

ehe kam njerin si shpirt qe mi puth Petter

thnx

Postuar nga amor alucius datë 26 Korrik 2009 - 22:24:

Citim:
Fatkeqesisht jo cdo gje thuhet troc, se s'na lejon edukata.

Inati eshte gje e keqe. Nxjerr koken ne format me te ulta. Dhe me e bukura eshte qe ajo nuk ul njeriun e sinqerte por ato qe "nuk e lejon edukata" nderkohe qe vetem edukate nuk kane ato njerez.

Mgjth mos u shqeteso, jam mesuar te kem ziline e femrave. Une dhe femrat me komplekse inferioriteti thjeshte nuk shkojme mire.

Shendet!

Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.