Forumi Horizont Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 456 457 458 459 460 461 462 463 464 [465] 466 467 468 469 470 471 472 473 474 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Cyclotomic datë 21 Shkurt 2004 - 13:02:

Citim:
Po citoj ato që tha van-basten
O Cyclotomic
VETEM NE ENDRRAT E TUA INTERI ESHTE PARA MILANIT DHE KETE NUK E THEM VETEM UNE.O BLEDIUM NUK ESHTE NEVOJA TE TE SJELL PROVA QE INTERI ESHTE ME POSHTE SE MILANI TE PAKTEN KETO VITET E FUNDIT.
KAM THENE DIKUR ARSYEN E VERTETE PSE IKU RONALDO NGA INTERI SEPSE TE GJITHE THONE SE KISHTE KONTADIKTA ME KUPERIN POR UNE MENDOJ NDRYSHE.KAM DEGJUR SE SEDORF I ..... GRUAN.E DI QE KJO ESHTE JASHTE FUTBOLLIT PO ESHTE MIRE TE INFORMOHEMI PER BOTEN E IDHUJVE TANE AQ ME TEPER SIC THOSHTE DIKUR ROKJA JU JENI BERE ME INTERIN QE KUR ERDHI RONALDO KURSE TANI NA FLISNI QE E KENI PARE INTERIN QE NE KOHEN E DUCES(HA HA HA )
PO JU JAP NJE FOTO MIQESORE .MOS MA MERRNI PER KEQ

Mire nje here ta marr vesh une... kohe me pa gazeta skandalistike ke me fondamente pa baze fare, dhe kur une te jap artikuj te marre nga media e BERLUSKONIT (imagjino cdo beheshe nga ndonje media tjeter) me thua mos u merr me llafe etj etj.

Un Interin e kam ndjekur qysh 6 vjec se shumicen e kushurinjve etj etj i kam Interist... jo se u bona me zorr pasi kam pas shume qef fiorentinen dhe milanin ne ate kohe... por sepse esht dicka qe ndjen te besh tifo per kete skuader te madhe dhe jo thjesht te jesh admirues i futbollit te bukur te asaj koje. Psh Interi me gjermant bente hatane rekorde ka thyer ne nje kohe ku te gjitha ekipet ishin ne kulmet e tyre ne Itali sidomos Milani... jo si tani qe jan grumbullu mafiozat. Pastaj "officialmente" si Laudrup dhe une jam i teseruar qysh ne 1991 me klubin e pare per nje skuader te huaj qe eshte hapur ndonjehere INTER KLUB TIRANA 91... qe eshte i regjistruar... madje im ate daja im dhe shume te tjere kane ikur dhe kane vene dhe "banner"-in e madh qe ekziston ne nje nga cepat e Curva Nord ne mos gaboj... esht seksioni ku jane emrat e gjithe klubeve Interiste.

Kshu qe kur flet uli kopetencat pak... me grate e te tjereve mos u merr o burr thashetheme futja pordhes gri sallate... te mbarun argumentat ene ja fillove tani.

Sa per shifra me jep car te duash te thashe dhe e kam pranuar vitet e fundit jeni para dhe pik... 80 vjet rresht kemi bere ne ligjin. Pra dhe statistika te mirfillta bejm nuk mund te nxjerrim dot gje ne pah se kush eshte me i forti... skam kohe ta shpjegoj matematikisht pse.

ndersa me nje statistike te thjeshte te nje fanatiku qe nuk ha pyke dilni ju te Milanit para.

Mos be supozime te kota se kur jan bo tifoza te tjeret... un ronaldon e pelqej dhe e urrej si lojtar ne te njejten kohe.

Idhuj kam shume dhe jo ato qe ben ti "assumptions"... dhe zakonisht mbaj ata qe luajn tani....
J. Zanetti
Overmars
Batistuta
Gigs
etj

Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 456 457 458 459 460 461 462 463 464 [465] 466 467 468 469 470 471 472 473 474 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.