| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 477 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
une kam macen qe hyp e zbret nga pema ne cdo moment ... ishalla e ze korrenti

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
une kam macen qe hyp e zbret nga pema ne cdo moment ... ishalla e ze korrenti![]()
![]()

ska si ta zej korenti me mir fute ne furre piqe

hahaha ky i mi i theu te gjitha i ka bere gjysma gjysma duket pema si peme barbone ka ven dy pako me dhurata si porta e gjuj ...e kam vene ne denim tani po ban gjasme sikur po qan e thote"pse me shave ti muve sme pave duke thy" mezi po maj te qeshmen ...
Tju tregoj 1 te forte 
Para ca ditesh skisha drita ne shtepi i hoqi qeveriu qe thoni ju ... nejse inverteri sme punonte keshtu qe u detyrova te ndizja 1 qiri nga ata qe perdor ne vaske
nejse ... budallaqja e maces shkon atje fut turickat normal percellohet por sqe gje
e forta ishte kur iku i ve bishtin komplet qiriut e te me jete ndez si pema e vitit te ri me tmerroj

hahahah amon une kafshet ne shtepi si duroj dot kam nje qen nje oborr ai vetem gjume flen asnjerit nuk i lef sa me shikon mua noj here qe dal ne kopesht jo te lefme cmdne lagjen ej pike e zeze kam qesh me babin se me tha "duket qe o rrace e poshter italiane ky qeni vetem te huajve u leh "hahaha
Citim:
Tju tregoj 1 te forte
Para ca ditesh skisha drita ne shtepi i hoqi qeveriu qe thoni ju ... nejse inverteri sme punonte keshtu qe u detyrova te ndizja 1 qiri nga ata qe perdor ne vaskenejse ... budallaqja e maces shkon atje fut turickat normal percellohet por sqe gje
e forta ishte kur iku i ve bishtin komplet qiriut e te me jete ndez si pema e vitit te ri me tmerroj![]()
![]()

ti i punoke zbor macec gjynah kshu ja bo motra ime qenushit e zgjo shum bukur me shkelma

Citim:
Tju tregoj 1 te forte
Para ca ditesh skisha drita ne shtepi i hoqi qeveriu qe thoni ju ... nejse inverteri sme punonte keshtu qe u detyrova te ndizja 1 qiri nga ata qe perdor ne vaskenejse ... budallaqja e maces shkon atje fut turickat normal percellohet por sqe gje
e forta ishte kur iku i ve bishtin komplet qiriut e te me jete ndez si pema e vitit te ri me tmerroj![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Si m oj eshte djegur ajo M.....??![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
ti i punoke zbor macec gjynah kshu ja bo motra ime qenushit e zgjo shum bukur me shkelma
![]()

Citim:
jo jo kat thjesht u debilua pak nga leshnat e teperta
![]()
| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 477 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.