| Forumi Horizont | Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
President i Pare apo Nderi.
Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.
Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...
Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.
Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.
Re: President i Pare apo Nderi.
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Nje gje nuk e kam te qarte ne mesazhin e Oliinter.Ky Prsidenti i Forumit do jete Presidenti I apo President Nderi.
Se po te jete Presidenti I,Fajtori mund te shpalle zgjedhje te parakohshme dhe ve President NS-6(NS-gjashta mos me keqkupto...je vertet kandidat serioz)...
Po te jete President Nderi atehere KOTKA s'ka per te levizur.Nderi as qe diskutohet.Duke qene edhe mashkull edhe femer(ose as mashkull as femer)s'ka kryer asnjehere vepra te turpshme.E njejta gje nuk mund te thuhet per Konten apo NS-6.
Oli,po munde sqaroje kete pune,qe te mos i leme Baba Fajes shteg per te abuzuar.

Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!
Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!
Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...
Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....
Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...
Miremengjesi nga une o popull i papune 
Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?
Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Miremengjesi nga une o popull i papune
Peshtim c`e mire te solli me kaq vrrull?Mire se u riktheve serish.Mire ke qene?
Degjo, une voten time ta jap vec ty ama me pseudonim Kotka kesaj here.![]()
Eh, mos e vrit mendjen fare per boten.Baca faje ka halle te tjera, nuk merret
me borgjeze si personazhi ne fjale.
Epo duhet durim o Ish -peshtim jete i thone kesaj, nga se pret,
nga koha po, nga miqte po, nga komshinjte po, nga krevati po se po
eh bela`-bela`, -hahahahahahahahahahahahaha,
mire te shkoi nata eh?

Re: Kandidatin KOTKA e ka lene mendja!
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Po nuk ofendohen zgjedhesit keshtu o kandidati KOTKA!
Pastaj ti duhet ta kishe kuptuar qe ishe nje kandidat KOT,sa per te bere me vone pucin per vendosjen e Kontinentit...
Grupi yne e ka tere meselene me FAJEN,qe po mundohet te shkaterroje grupin Anti-Parti te Nju-Jorkut.....
Dil nje xhirro andej nga SaukuKOTKA,se s'kemi nge tani ne mes te fushates te meremi me ty!Hajde te lutem liroje karrigen qe ke zene...

dhe mos fut shume 16 -ece neper xhepa dhe jevgjite neper prehera, se ka edhe semundje degjon...
Demokrates i ka humbur Fjale-Kalimi.....keshtu eshte kur ja jep shume vetave.
Zgjedhjet i kemi te humbura!!!
Me siguri do jete tradheti e Treshit!Eshte shitur tek Faja!Do t'i kete premtuar ndonje post Admin. apo Moder......he Tresh,Tresh...po belane do gjesh.....
President nuk zgjidhet Konteja por NS-6!Gjithe jeten keta tipat serioze me kane konkuruar.......me theshte edhe Drejtori i Shkolles:
-Ja pse nuk mer shembullin e Nasi Tetes ose te Nesim Dyshes...serioze,mesojne dhe s'qeshin ne oren e mesimit.......
tani na doli NS-6......ky dhe si emer insekticidi(mos u merzit djale i devotshem dhe shkencor,qe po ta shaj dickun).....
tingellon si reklame...blini NS-6.....ilac per pleshta dhe tartabiqe.....
dhe po u zhduken tere insektet parazite(pleshtat dhe tartabiqet insekte jane,,,,,,he DHP se edhe ti shkencor je me nje damar letrar)......atehere tere Moderatoret do punojne rehat.........
U c'kam qeshur o Faje!!!Me ato postimet e fundit ja kalove edhe Musolinit nga zgjuarsia!!!!Hahahahahahaahahah......
musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....
vjen nga ...Mos-u-lini...
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
musolini ka kene burre shteti ca ke me musolinin e per pa teper edhe pellazg....
vjen nga ...Mos-u-lini...
| Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.