Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga BIONDIA datë 20 Mars 2010 - 02:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Bionde, e dija qe kishe kalamaj, por bera shaka nga postimet dje. Sidoqofte nuk pse permend "cazzi" per dy shaka qe besohen 1 ore. Mund ti ishe pergjigj normalisht. Ose nqs si ha shakate fol se i evitojme

Faje ti e di mire qe une shakate i duroj dhe shume dhe ndoshta jam une qe nganjeher e esagjeroj duke bere shaka me ty ...une te risqarova ty por dhe dike qe se dinte dhe dike qe mendonte se kishte zbuluar misterin e 3 te Fatimes...i cazzi e kam me interistet ti sje sportiv me duket ...

Postuar nga Fajtori datë 20 Mars 2010 - 02:35:

Kam qene interist kur lunin gjermant; Matheus, Klinsman, Feler

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Mars 2010 - 02:51:

Citim:

Ja qe edhe ti s'ben perjashtim nga shqiptari medioker ..........

Postuar nga Eria datë 20 Mars 2010 - 02:51:

Pse kam kaq frike sa here qe me kujtohet...

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Mars 2010 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
.i cazzi e kam me interistet ti sje sportiv me duket ...

Leni ata te gezojne o Bionde .............. kete rradhe te keqen e kemi brenda .............. Sono in malafede ...................

Postuar nga Fajtori datë 20 Mars 2010 - 02:56:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Ja qe edhe ti s'ben perjashtim nga shqiptari medioker ..........

Kush tha qe s'bej mer. Jo medioker, bassoker bile.

Bionde, ec merru me fondamentalistin juventin se s'ia kam ngene. Kush rri i meson kush ka qene futbolli tamam. Ky brezi i ri s'ka gusto po s'i shiti ndeshjet

Postuar nga Piktor datë 20 Mars 2010 - 03:02:

Thumbs up

Citim:
Forza inter, vertet dhe une ne ate kohe jam bere interist se me perpara isha tifoz i dinamos.

Postuar nga BIONDIA datë 20 Mars 2010 - 03:03:

Citim:

Kush tha qe s'bej mer. Jo medioker, bassoker bile.

Bionde, ec merru me fondamentalistin juventin se s'ia kam ngene. Kush rri i meson kush ka qene futbolli tamam. Ky brezi i ri s'ka gusto po s'i shiti ndeshjet

Cte merrem me ate une aman une sdi kush te merret me mua sme ka zen gjumi nga merzitja ...jam dhe ne shopero ...ma come si fa 4 a 1 maaaaa ...

Postuar nga BIONDIA datë 20 Mars 2010 - 03:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Forza inter, vertet dhe une ne ate kohe jam bere interist se me perpara isha tifoz i dinamos.

dukesh ti qe je me dinamon se di pse por Faja me duket tifoz me tironen ....

Postuar nga Piktor datë 20 Mars 2010 - 03:05:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Faje ti e di mire qe une shakate i duroj dhe shume dhe ndoshta jam une qe nganjeher e esagjeroj duke bere shaka me ty ...une te risqarova ty por dhe dike qe se dinte dhe dike qe mendonte se kishte zbuluar misterin e 3 te Fatimes...i cazzi e kam me interistet ti sje sportiv me duket ...

Jo me mua Bionde se jam Intersit i mire, thuji ne turll qe ka interista te mire.

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.