Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga eliz datë 31 Mars 2004 - 09:44:

Bukur Lorie!Tamam ajo qe kisha ne mendje.Shife ka marr zjarr .Kush na arrin tani?Po xx nga na u zhduk?

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 10:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Ervis po akoma se ke mar vesh ti qe jam nga Fieri?
Sa per besimin une jam i krishter por ty nuk te pyeta per kete se nuk i ve veshin shuem kesaj pune. Mbi te gjitha ketu ne forum jemi te gjith njelloj dhe si te them i krishter si te them mysliman nuk vertetohet gje, prandaj ti mos u merzit fare per kete pune se nuk te le ashutu une jo. Apo u friksove nga besimi ti

auaua nga ta dija une mo qe ti je Fierak , pastaj une s'di te shtije fall. PO fundja fundit kush pyet per origjinen dhe per fene...rendesi ka dashuria loooool

Njeriu .xx pse e merzitur ti me motra , po vij dhe une bashke me Eliz dhe Lorien qe te te heqim merzitjen ty e te ndihesh me mire

Subaqueo mire mo qe paske qene , oj ky sikur ku paska qene ne korce bre

Postuar nga lorie datë 31 Mars 2004 - 10:14:

Ervisa

kishe gje me Korcen ti?:p

po ju pershendes me nje serenate: Ne bankat e shkolles

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 10:28:

lorie:D

Une me korcen jo bre c'ne kam kaluar kshu kalimthi vetem 2 here Po di un me , kan qef te me bejne korcarke me zor kta mbase arsyeja qendron tek Keni , qe ia paska fut gjumit tulle:p:p:p

Po ju te tjeter ore ku jeni....me Belka na je dhe ne pushime ti me , si humbe fare , me duket Roke paska gisht ne kte mes

Postuar nga eliz datë 31 Mars 2004 - 10:35:

Ervisa,se ca po kurdisin ata te dy(roke dhe bela).Prit kur te vijne te fejuar :p .Bobo na mbyten fejesat sot .

Postuar nga Ervisa datë 31 Mars 2004 - 10:40:

Eliz po he me ate thuaj ti , se kemi kohe pa pare ceremoni te tilla dhe mezi po presim , qe njerzia tia bej bam:p
Po thuaj taksirati i Ervises dhe Kenit qe mbetem duke blere vetem dhurata dhe pak po dalim firme me xhepa te shpuar:p

Postuar nga lorie datë 31 Mars 2004 - 10:42:

hhaha Eliz e forte kjo

po he taksirat moj Ervisa.:p

NATEN E MIRE TE DYJAVE

Postuar nga lova datë 31 Mars 2004 - 12:10:

Question

Kush te doje........Nese nje dite thyhesh nga fjalet, diten tjeter sherohesh nga nje fjale. Nese nje dite mundesh nga vigane,
diten tjeter mundesh nga nje femije.
Te gjitheve ju pershendes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga roke datë 31 Mars 2004 - 22:12:

Ku jeni o te pagjumet e forumit.
Macka e vockel.E kuptove temen???
Eliz!Pse vetem fejesa mund te quhet primare kur dy rrine bashke???Mund te jete edhe martesa,ose shoqeria
Keni,edhe une jam half%half,por per hir te ketyre vajzave te bukura dhe sexy behem ne sekonde100% musliman.Vetem per arsyen qe ato mos te deshperohen sado edhe 1 sekonde.
Ervisa!Degjome mua ti,ka dicka ketu qe keni merr gjithe ato goca dhe nuk te njofton ty ne moment,por te nesermen.megjithate besoje se isha edhe une me kenin ate nate ne hotel me vajzat(ups)
Njeriu xx pershendetje.Te puc puc Roke cup e cup.

Postuar nga macekeqe datë 01 Prill 2004 - 02:16:

Rokush i madh e kuptova

Mor po s'te lane rehat femrat

Subaqueo thashe qe jeni tradhetar se beheni nje here fierak, nje here tirans e tj.. si fryne era( e femrave)

ju pershendes, macka

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.