| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Sot me bene nje zgjim shume te embel.Me shkoi gjithe dita mbare.....
Kam shume mendime qe duhet t' zgjidh, dhe te udhetoj neper bote.
Te gjithe ne lindim binjake...............
Ende ekzistojne shpirt bukurit.
.......po "kalben" shpirtrat...........po "kalben" ndjenjat.......Bote Perverse.....mbushur me shpirtra HIPOKRITE.................
kur do vish te pres me gjate
u lodha duke te kerkuar

Ne trotuaret e qytetit endet shqetesimi njerezor......era e pashpreses shpesh here te merr frymen dhe te mbush syte me lot.......
666
duke dashur te tregojme miresine ,,,,,largohemi nga te qenurit i qete ..........duhet te shqetesohemi ne menyre qe miresia te jete ne pika te larta ,,,,,,,,,,,,,,,
o zot o perendi si nuk u mbarune nje here pellazget ne foruminhorizont 
o zot e perendi si nuk ndryshoj njehere sistemi i qeverisjes shqiptare...
Tresh nae rrofshin pellazget sa fushat. 
Ah ske faj ti moj jo,fajin e kam une qe...
te dal sonte apo jo ...kjo eshte ceshtja hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
te dal sonte apo jo ...kjo eshte ceshtja hmmm![]()
![]()
![]()
![]()
dola piva nje kafe....
....tashi duhet te bej nje kafe tjeter ....
e kam emrin andYyyyyy se jam djal trendy hahahhahahahahha......
ps. Portokalli
Eh ç'ka dale kjo moda e publikimit te privatit...nje me dy e nxjerrin muabetet ne shesh te gjithe...kur nuk di si te pergjigjesh domosdo do ndjekesh kete rruge...pfffffff njerez te dobet...
sa inat e kam portokalline
se marr vesh pse ju pelqen robve
they very corny
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
sa inat e kam portokalline
se marr vesh pse ju pelqen robve
they very corny

ka kalu ora 5 min prej ores 4, e mu me eshte be mikrob me nejt prape para kompjuterit, e jam tu i thane vetes me te mire, me hik ne shpi se lashe kokrren e namit
Une jam pushtuesi yt , jam frika dhe endrra jote , jam drita e syve te tu , shpresa dhe besimi yt , une jam engjell dhe djall , dita dhe nata , jeta dhe vdekja , gjithcka dhe asgje ....une jam zoti yt ....por ti mos harro se je...
...dashuria ime ....
Tik...
Citim:
Po citoj ato që tha roman.tik
Une jam pushtuesi yt , jam frika dhe endrra jote , jam drita e syve te tu , shpresa dhe besimi yt , une jam engjell dhe djall , dita dhe nata , jeta dhe vdekja , gjithcka dhe asgje ....une jam zoti yt ....por ti mos harro se je...
...dashuria ime ....
Tik...
Te ndare nga nje presje...
Me te vertete kur lendohesh ....vritesh shume ne shpirt ,por ndoshta kjo eshte forma e vetme per ta jetuar jeten ne totalin e saj...,me te mirat dhe te keqijat e saj.........
Sa ftohte..........
..........mjaft.....shshshttttt......hesht........ te luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutem.
Vishu se do na ftohesh dhe na semuresh.
Mendimet e castit? Te caktosh mundesine e fitimit apo te humbjes duke llogaritur leverdine ne baze te kryerjes te lojes dhe te parashikosh sjellien eshte nje besim total ne vetvete dhe gjithashtu nje egoizem
Citim:dashke me dal difiçit.
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Vishu se do na ftohesh dhe na semuresh.
Mendimet e castit? Te caktosh mundesine e fitimit apo te humbjes duke llogaritur leverdine ne baze te kryerjes te lojes dhe te parashikosh sjellien eshte nje besim total ne vetvete dhe gjithashtu nje egoizem
Dificit ne besim!!!
Citim:e ke parsysh... celularin
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Dificit ne besim!!!

I hate when someone tell me I am a lier...WHEN I AM NOT....!
Po mendoj...sa shume pesimiste jane disa persona per jeten...
Nuk mjaftojne nje pale take.....nje minifund ,nje dekolte e ekzagjeruar dhe nje zhgarravitje e fytyres si manikin ,per te bere te jesh dhe te ndihesh Femer.....sa keq qe disa akoma nuk e kane kuptuar kete...........
sa bukur shkruan kjo katilesha....
mendoj ......... se nuk je e vetmja që mendon kështu ........
--->Nuk eshte gjuhe e gishterinjve qe shkruan mbi tastiere apo mbi leter;
eshte gjuhe e shpirtit qe shtrihet si germe, pastaj si fjale, pastaj si mendim...(Enya)
une mendoj se eshte gjuha e gishterinjve...
........ dhe nga ato mendime ........ unë besoj se .......... kam lexuar Shpirtin Tënd ......... 

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
--->Nuk eshte gjuhe e gishterinjve qe shkruan mbi tastiere apo mbi leter;
eshte gjuhe e shpirtit qe shtrihet si germe, pastaj si fjale, pastaj si mendim...(Enya)![]()

Dikur ...Dikush me thoshte : - Kat ,mos me bej qe te behem rob i botes virtuale...nuk dua qe te dashuroj germat e tua...,dua te dashuroj ty.......,dhe kur u dashurua me mua....Ndodhi dicka.....se cfare akoma sot nuk e gjej dot ....!!!
Mjaft !!!
Dite si keto jane shume te trishtueshme, kur nga dritarja e dhomes shikon vetem shi dhe qiell gri.
Shume trishtim ne ajer
I just want to say I am sorry that I am hurting you...
MENDIM I PERHUMBUR
MENDIM I TRISHTUAR..............MENDIM QE ME VRET...............MENDIM,SI NUK KAM NJE GRUSHT TE FORTE T'I BIE NE ZEMER MALIT QE S'BEN ZA............
MENDIM..............I VDEKUR QE S'MUND TA RINGJALL...........
Sa e lumtur qe jam ne kete moment te jetes sime!!!!!!!!!!!!!
sa surpriza te pakendshme qe te sjell jeta............!!!!
gjithcka eshte kaq e dobet...si nje leter cigareje kur digjet aq kollaj kur thithet,!!!!!!!!!!!!!!
Ndoshta,
nje dite do te ndodhte edhe pse nisja eshte e veshtire per t'u pranuar. Gjithcka do te humbase neper harrese. E reja kerkon vendin e saj.
E ndoshta syte do t'i kthesh ndonjehere nga veriu, atje ku as lind e as perendon asgje.
Nje kujtim....
p-fffff.............sa jete mmmmmm...........e mmmmmmmm...sme del..nga goja........
..e mire d.m.th.........
Zemra eshte nje lule ,ku mes puthjeve petaleve lind jeten ,dashurine …,lindin te vertetat ndjenja!!!
me shume se nje mendim casti
Marrezi
Edhe zvarritem dalngadal
me thonje gervish token e thare
kerkoj nje shpresez te cal
ne kete bote te eger te marre.
E shoh diku ne nje peme varur!
kush mi vrau shpresat mua?
ne shpirt endrrat kush mi ka kallur?
te ndeshkoj tjeter vec meje s'dua.
Edhe zvarritem, cirrem, zhgrryhem
gervish kraharorin dhe mendoj
krisem, ciflosem e here here thyhem
e gjithesesi vazhdoj jetoj.
Gelltit te qeshuren e shkujdesur
buzqeshjen e kafshoj me dhemb
Kush ne kete bote vertet ka qeshur
dhe s' ia kane shkelur te qeshuren me kemb?
Autore (Iliriusa)
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.