Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
lucky him
whatever............
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ehe kam njerin si shpirt qe mi puth Petter
thnx
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
U martove per here te dyte ti? Hajde urime dhe sa me teper cuna.
Citim:
ke inat ti plas :p![]()
aq ma lejon e feja 7 apo ma lejon deri ne 70 mua
amor cke moj xhane si shume te pelqen me u gric me te tjeret cte mundon na e thuaj ta dime te pakten ca pune te prishin lidhjet e mia ty pershembull :p
Citim:
aq ma lejon e feja 7 apo ma lejon deri ne 70 mua
amor cke moj xhane si shume te pelqen me u gric me te tjeret cte mundon na e thuaj ta dime te pakten ca pune te prishin lidhjet e mia ty pershembull :p
Amor mio.
Kjo femer paska shume vrer nder deje. I duhet nje defrustacion i thelle.
Po imagjinoj sikur te isha me amorin ne nje ishull te shkrete dhe te mos e lija te afrohej nga inati. Jo per gje po ja kshu qe te binte me gjunje.
Kurt si thua ti?
Citim:
Shko ne Tanzani se atje lejohen 7 njekohesisht, pa pasur nevoje ti divorcosh fare.
Citim:
po jo moj e ketu ne Kine mire jam une jetoj me aq sa dua e me ke dua ... fundja dhe divorcet jane te mira sidomos kur ish burrin e ke pas me pare shume uffffffffff sa mire moj![]()
![]()
po ja mi mazllumi ne fillim dukej tamam po tu ndej e tu u fry gjeli pa pupla ... dhe une si feministe qe jam i thashe pa zbythu iher me jep e gjysmat e pareve qe ke se gjej 7 cop pernjiher gjej :p
pse bera keq thua??!!! si mire me eci po kesaj rradhe do gjej noj myteber te hajrit e sdo martohem fare
Citim:
po jo moj e ketu ne Kine mire jam une jetoj me aq sa dua e me ke dua ... fundja dhe divorcet jane te mira sidomos kur ish burrin e ke pas me pare shume uffffffffff sa mire moj![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ne Kine? Po keta kinezet e kane te vogel thone me?
Citim:
po ja mi mazllumi ne fillim dukej tamam po tu ndej e tu u fry gjeli pa pupla ... dhe une si feministe qe jam i thashe pa zbythu iher me jep e gjysmat e pareve qe ke se gjej 7 cop pernjiher gjej :p
pse bera keq thua??!!! si mire me eci po kesaj rradhe do gjej noj myteber te hajrit e sdo martohem fare
Citim:
Mire ja ke bere. S'do grisesh jeten me nje te tille se ka njerez qe femrat sapo mendojne qe i kane ne dore, i trajtojne si kafshe.
Kesaj here zgjidh nje te hajrit e njihe mireeeeee para se te besh hapa te rendesishem.
Hajde suksese.
Citim:
po ka e ca shqiptare e knej nga Kina mor cun e ca shqiptaresh se tamam si Erious 1.85 te gjate![]()
Citim:
Ku foto?
![]()
Citim:
Po imagjinoj sikur te isha me amorin ne nje ishull te shkrete dhe te mos e lija te afrohej nga inati. Jo per gje po ja kshu qe te binte me gjunje.
Hahahahahahahahahahahhaha!!!!! O qe mbarova, ne lot jam.
Ore, mos na e citoni fare ate mashkullin e mbarum per dashuri(Cedrusin), keshtu s'detyrohemi ta lexojme. Ai e di me kohe qe eshte i injoruar keshtu qe llap kot poshte-e-lart.
Hahahahahahahahahahaahahaha! Plasa!
Hahahaha e forte kjo
Citim:
Boh, ma tu stai parlando in englese per bene amore mio. Che cosa posso fare di te?
![]()
Citim:
edhe mua me pelqejne keta njerez Deb ... fundja te pershtatesh kudo e me kedo do te thote shkalle me te larte intelekti mendoj une
Ma noooo.
Italianet nnuk kane fantazi fare :p
Vetem pjesa e pare me pelqen deri atje ku e dergon qe t'i mbuashe uje.
Po ku ke besim tek amori qe te te sjelle uje. Ajo kocifos te sjell. Do thuash ti ku do ta gjeje?
Hem, ka shume menyra qe femra di t'i zgjidhe dhe qe mashkullit as qe i shkon mendja.
Tani edhe i shkon po...
Ja kshu.
Petter, you`re such a handsome guy!
Qofsh jetegjate.
ps: me lakmu se me lakmu, ma mire me lakmu te miret,
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Petter, you`re such a handsome guy!![]()
Qofsh jetegjate.
ps: me lakmu se me lakmu, ma mire me lakmu te miret,![]()
![]()
Enya, thnx naqe
I strongly believe that you are a beautiful girl too
Per ke antar e ke fjalen?!
Se une se kam foton time ketu prandaj.
S'me njeh njeri, megjithse pak a shume jam si fotoja ketu.
ps: qenke shume serioz ti...Petter !
Re: Hapuni se erdha. :)
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
C'kemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Une jam Arber nga Korca. Studioj per ing ndertimi dhe shpresoj te mbaroj vitin e II. Nuk e di si mora vesh per forumin po tani qe e zbulova nuk po i ndahem dot.
Sa per veten: me duket sikur duhet te jem tip i turpshem se tani qe po shkruaj keto rrjeshta per veten me duket sikur po me shikoni te gjithe dhe nuk di cfare te them. Me pelqen te shkruaj sepse ndihem vetvetja dhe me pelqen sh te degjoj hevy metal. Saktesisht nga mengjezi deri ne darke.
Tani une s'para dal mire ne fotografi po mgjth po ju dergoj nje timen.
shpresoj qe ta kem bere mire kete rradhe.
Gezuar te gjitheve dhe kete vit shpresoj qe te beni dicka te vecante naten e fundit te ketij viti.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ktu kam dal ne nji dasem para ne jave, po jam tu u rujt mos me qesh se po me gicilon ifije kjo![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendim çasti i provokuar:
![]()
marrshalla.. po kap dicka pisk
Re: per ato qe i ka marre malli per mua
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
kisssssss all
RAIMOND fotoja e avatarit nuk eshte e imja, te miat jan ktu tek albumi.. kjo eshte foto e nje modelistes qe eshte me hot se mua hahah.. it was easier te veja kete se te mijat shume te medha per avatar..
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
RAIMOND fotoja e avatarit nuk eshte e imja, te miat jan ktu tek albumi.. kjo eshte foto e nje modelistes qe eshte me hot se mua hahah.. it was easier te veja kete se te mijat shume te medha per avatar..
Po shikoja keto fotot e antareve dhe se di po pse ne shqiptaret (flas me teper per meshkujt) bime ne sy 1 klm larg qe jemi albanez...si rob te sajum mor jahu...o floket s'jane qeth me model, o veshja eshte e palidhur ose kur kane dash te vishen me rrobat me te mira te dollapit:p kane ndejt gjithe siklet te shkretet.
Moslirshmeria e rehatise ne veshje percjell nje imazh jo tendin personal,rrine pastaj si ne gjemba .Sa me shume thjeshtesi te kemi aq me afer vetvetes jemi...Mjafton te dime te konbinojme ato pak qe kemi.
Mos me ofendoni ju lutem per kritikat.
Do theksoja qe personi qe s'mu duk alla shqiptarce ishte ollinter.
Pastaj eshte nje tjeter qe me çmend por s'po e permend me mire...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Po shikoja keto fotot e antareve dhe se di po pse ne shqiptaret (flas me teper per meshkujt) bime ne sy 1 klm larg qe jemi albanez...si rob te sajum mor jahu...o floket s'jane qeth me model, o veshja eshte e palidhur ose kur kane dash te vishen me rrobat me te mira te dollapit:p kane ndejt gjithe siklet te shkretet.
Moslirshmeria e rehatise ne veshje percjell nje imazh jo tendin personal,duket si dicka e sajume them une.![]()
Do theksoja qe personi qe s'mu duk alla shqiptarce ishte ollinter.
Pastaj eshte nje tjeter qe me çmend por s'po e permend me mire...![]()
Citim:
se kisha pare ket temen une Cec qenka interesantepashe fytyren e njerit ketu puuuuuuuu sa fytyre e shemtut dhe patetike e pakenaq nga jeta .. mu duk sikur i kishte reshkit nga duret infermjeres ne maternitet ... sigurisht po qe se ka lind ne maternitet
![]()
Re: me
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Me si jam antar i ri, mendova te vendos 1 foto si gjith antaret ketu.
Citim:
Kush moj? Se me bane kurjoze tani...![]()
Re: Re: me
Citim:
Petter po e bej si Joy te friends .... How are u doingloool
Re: Re: Re: me
Citim:
Ca psh s'te pelqen tek ai?
Re: Re: Re: Re: me
Citim:
syte dhe buzet pershembull
ja prit te hap faqet e meparshme e te them
po ty kush te pelqeu moj sme the?
Citim:
ja prit te hap faqet e meparshme e te them
po ty kush te pelqeu moj sme the?
moj e pe kete manjakun depresiv shife pak amon
foto te lejlekut nuk gjeta ... te jete i shemtut valle :p lool
Citim:
moj e pe kete manjakun depresiv shife pak amon![]()
foto te lejlekut nuk gjeta ... te jete i shemtut valle :p lool
jo moj jo se luj po keta enigmatiket thojn qe jane te shemtut ... me te thonme e kam eee une sthashe gje looool :p
Citim:
jo moj jo se luj po keta enigmatiket thojn qe jane te shemtut ... me te thonme e kam eee une sthashe gje looool :p
une i dua 2 ne 1 moj edhe akullore edhe cokollate dmth edhe zgjuarsi por edhe cike simpatik se pastaj te rrofte zgjuarsia shef Pitterin e te iken menja pastaj :p loool .... jam vajze me pretendime skam cboj ...... shttt se erdhi lejleku
Citim:
Hej o angel, pse kisha pershtypjen une per erious-in qe eshte ndonje cun i ri?
Ai me ato qe thote me duket si plak i rrafinum.![]()
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.