Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 467 468 469 470 471 472 473 474 475 [476] 477 478 479 480 481 482 483 484 485 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Dhjetor 2010 - 20:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Raimond do te te keshilloja te rregulloje pak fjalorin, jo per gje por i ul pike vetes , dhe ''komplimentat'' qe ben pastaj s'bejne pune.

----Po pse ca thashe une ?---------Qe fola per VEGLEN E kandarit ?-------

---Pastaj komplimentat une nuk i bej qe te bejne pune --i bej per qejf se i ndjej- dhe kur shof dicka te bukur ne pamje apo ne te shkruar ketu une i bej komplimentat e duhura -------ose po pash dicka qe s'me pelqene them qe s'me pelqen, prape me komplimenta por te nje natyre tjeter
--Pastaj ca pune do bejne komnplimentat kaq larg sac jemi ne ????
----------Une them ate qe ndjej --se Fiorentina i ka buzet shume te bukura -------Bravo i qofte nenes se saj qe na ka sjelle ne jete nje vajze kaq te bukur nga buzet.... dhe qe s'e njef poezine dhe aq shume --por qe ka lexuar shume ---dhe eshte shume inteligjente ne cdo aspekt

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Dhjetor 2010 - 20:42:

---------------Tani sa u cova nga krevati dhe po vesh Poturet se kam zakon qe fle lakuriq fare, pa underwear------Ndihem me rehat ashtu gjate nates --sepse jam ...Free thinker

Postuar nga amor alucius datë 26 Dhjetor 2010 - 20:45:

Aman, na i kurse ato taferele.

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
...Free thinker

Ose bythe-jasht.

Postuar nga Deb* datë 26 Dhjetor 2010 - 20:45:

. Pse ti Rai merr vesh nga poezia?

Jo cdo gje qe mendon eshte mire ta shprehesh. Duhen perpunuar cik ato te shkreta mendime, qofte dhe ne virtualitet, se ekziston ignore list e s'ti lexon njeri mendimet e ''sinqerta, dhe origjinale'' pastaj.
Pak e sakte.

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Dhjetor 2010 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ose bythe-jasht.

hahahaahahahahahahahaha--------
--Tani sa do veja ne dush --dhe po thosha me vete, te betohem :---- Ah sikur te beja nje dush me Amoren tani, sa bukur do dukeshim --jo per gje por jemi Hot- Body qe te dy ----- -
---Do na shkonte shume nje dush dyshe ,tuj la njeri tjetrin ,me love dhe me Passion - -- ------------Se e kam parasysh jemi nje prerje si tip -- hahahahahahaahahahahahahaahahahahahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Dhjetor 2010 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
. Pse ti Rai merr vesh nga poezia?

Jo cdo gje qe mendon eshte mire ta shprehesh. Duhen perpunuar cik ato te shkreta mendime, qofte dhe ne virtualitet, se ekziston ignore list e s'ti lexon njeri mendimet e ''sinqerta, dhe origjinale'' pastaj.
Pak e sakte.

--ok --Sorry !------nuk po e zgjas ------------Megjithse une shkruaj per kenaqsine time --nqs ju nuk i lexoni eshte ok

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Dhjetor 2010 - 21:52:

-Ok --Po bije bore ne New York -me kujton kengen korcare -----Debora mbuloj malet dhe fushen tatepjete ...njerezia me s'po dalin..................ndersa une do dalsenuk me rihet brenda -----

--Po largohem me broken heart duke ju derguar nje PUTHJE te gjitha femrave te Forumit ........... si Kartoline me rastin e kesaj debore :....

..........qe ra ngado ...dhe qe ne te vertet ra per seicilen nga ju------------------------U projektua cdo kristal i saj ne qiell te madh diku --//--- dhe nuk pushoi se reni ajo deri sa i gjeti Floket e tu ......................
------------------ Me love , te forte ama , nga Mond Botrori

Postuar nga Ashley datë 26 Dhjetor 2010 - 22:48:

Sa u ngrita nga gjumi dhe po mendoj ca te vesh sonte

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Dhjetor 2010 - 23:00:

..po ha ca nga stikat qe bleva sot....

Postuar nga Piktor datë 26 Dhjetor 2010 - 23:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Erald Gibbs
..po ha ca nga stikat qe bleva sot....
çme kujtove stikat e Golemit, kur isha femije mblidhja bohçe pishe dhe i thyeja me gure per te nxjerre stikat.Sa kohe kam pa ngrene stika te fresketa.

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 467 468 469 470 471 472 473 474 475 [476] 477 478 479 480 481 482 483 484 485 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.