Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 469 470 471 472 473 474 475 476 477 [478] 479 480 481 482 483 484 485 486 487 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga lule datë 27 Dhjetor 2010 - 04:02:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--------Sot qenka dite e mire se qenkan te gjithe ne forme sportive -

Mua ralle sme gjen nform

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 04:52:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Mua ralle sme gjen nform

-Really ?--- Bukur -
--Une s'jam ne forme fare--------------Te shtunen ne darke isha ne forme se kisha nje date --------Bridhnim nepre Manhattan ne Down town -
--------------Por sot dati im ishte semure --hahahahaahahahahahahahahahahaahah -- u mekaaa -----------Ishte ftofur se ishte veshur pakez holle te tregonte muskujt dhe sot i dhimbte koka , e cdo gje hahahahahahaha--hahahahahahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 04:54:

--------------Tani ketu ne New York ku jam une --po bije nje bore skandaloze -- ka shtruar mire fare------
-------Dola une per te cuar robat ne Laundry dhe bora eshte nja 10 cm ,dhe akoma vazhdon te bjere bore e imet me lageshtire dhe me ere te forte --------------Eshte shume kohe e keqe.....Neser ne mengjez mezi do shkojme ne pune nga bora

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 06:19:

-----------------Nji tash po degjoj kengen:...... Soothe me baby soothe me , soothe me with your eyes ................me te cilen pershendes vajzat beqare te Forumit por.................... edhe ato vajza qe e kane dashnorin me dy mendje

Postuar nga shelgu datë 27 Dhjetor 2010 - 06:30:

Mendjen Rajmond, se kjo debore qe po bie, nuk ka per te pushuar deri neser. Pune muti se duhet ngritur pak me shpejt qe te pastroj makinen.

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Dhjetor 2010 - 06:46:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Mendjen Rajmond, se kjo debore qe po bie, nuk ka per te pushuar deri neser. Pune muti se duhet ngritur pak me shpejt qe te pastroj makinen.

Pse re qe neser fillon pune ti??????????????

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 06:46:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

\--S'kam makine jooo

Postuar nga kurt datë 27 Dhjetor 2010 - 07:08:

hajdeni knej nga perendimi, lozim golf gjithe diten, and smoking weed, kjo e fundit is optional

megjithmend sa qejf do ishte te kisha ca shoke shqiptar qe lozin golf.
ktu kur i them do shoekeve shqiptar, sikur tallen me mua dhe me thojn: "ti ke dal menc mor djale" duke qeshur
nuk ja kane idene cfar kenaqesie eshte golfi dhe as muhabet te shijshem nuk bejn kto ...... se nuk po i shaj se i kam shoke me vite

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 07:11:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hajdeni knej nga perendimi, lozim golf gjithe diten, and smoking weed, kjo e fundit is optional

megjithmend sa qejf do ishte te kisha ca shoke shqiptar qe lozin golf.
ktu kur i them do shoekeve shqiptar, sikur tallen me mua dhe me thojn: "ti ke dal menc mor djale" duke qeshur
nuk ja kane idene cfar kenaqesie eshte golfi dhe as muhabet te shijshem nuk bejn kto ...... se nuk po i shaj se i kam shoke me vite

---Une do kisha ardh andej se do me conte Bosi ne nje specializim --por nuk kam dokumenta dhe s'leviz dot ---------------
--Tani po flas me nje turkeshe ne nje site --dhe po i them--Do bejme ndonjecike ..Sevda -- hahahahahaahaha --

Postuar nga kurt datë 27 Dhjetor 2010 - 07:18:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--Tani po flas me nje turkeshe ne nje site --dhe po i them--Do bejme ndonjecike ..Sevda -- hahahahahaahaha --

ty raimond nuk ta kam merakun qe ja lyp menjehere, mire ja ben jo si une qe hezitoj shume sikur do qes pushke

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 469 470 471 472 473 474 475 476 477 [478] 479 480 481 482 483 484 485 486 487 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.