| Forumi Horizont | Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=240)
-- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1801)
Shqipëria në vazon e 5-të të shortit
Kuqezinjtë, më 5 dhjetor, do të njohin kundërshtarët e radhës për grupin eliminator të botërorit.
Shqipëria do të jetë në vazon e 5-të në shortin për grupin eliminator të Botërorit të 2006-s. Ky është lajmi më i fundit i dalë nga Fedarata Shqiptare e Futbollit. Sipas këtij lajmi, sërish kombëtarja shqiptare nuk ka mundur dot të kalojë në vazon e 4-t të shortit, që do të hidhet në Frankfurt më 5 dhjetor. Faktin që Shqipëria do të jetë në grupin e fundit për shortin e eliminatoreve të botërorit të ardhshëm, e ka konfirmuar edhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka. Sipas këtij të fundit, edhe pse të gjithë shpresonin në një renditje më të mirë të kuqezinjve, sërish Shqipëria do të bëjë pjesë në grupin e parafundit, në shortin e eliminatoreve për botërorin e Gjermanisë. "Mund t'ju konfirmoj se ekipi kombëtar i Shqipërisë është renditur nga FIFA në vazon me numër 5, pra në grupin me koeficient të ulët," - është shprehur Duka, i pyetur për këtë fakt.
Duka ka shtuar se ky rreshtim i ekipit kombëtar në shortin për eliminatoret e botërorit, që do të nisin në shtatorin tjetër, nuk është nga më të mirët për ekipin kuqezi. "Mund të ishte një renditje pak më ndryshe, pasi me të vërtetë shpresonim në një gjë të tillë. Gjithsesi, jemi në vazon e 5-të dhe nuk është ndonjë tragjedi e madhe, sepse edhe më parë në të njëjtat pozicione kemi qenë," - është shprehur Duka. Presidenti i FSHF-së ka zbuluar se Shqipëria ka qenë shumë pranë kalimit në vazon e katërt për botërorin e Gjermanisë. "Kemi qenë shumë afër vazos numër 4, por ekipi ynë nuk i ka marrë ato pikë që i duheshin, por për pak mund ta kishim arritur këtë objektiv," - ka vijuar më tej presidenti i FSHF-së. Edhe pse Duka nuk ka dashur të flasë shumë për këtë çështje, duket se do të kishte dëshirë një renditje më të mirë. "Jemi skuadra e parë në vazon e 5-të dhe kjo do të thotë se jemi rritur në nivel. Gjithsesi, mund të ishte edhe më mirë, çka do të na ndihmonte shumë për ekipet që do të kishim kundërshtare në grupin eliminator," - ka vazhduar më tej Duka. Presidenti i Federatës nuk ka dashur të shprehet për preferencat që kishte për grupin, por është shprehur se do të jetë shorti ai që do të vendosë për fatin e kuqezinjve në grupin eliminator të botërorit të Gjermanisë. Kështu, Shqipëria, me këtë renditje, e para në vazon e 5-të, do të jetë ekipi nga i cili të gjitha skudrat e tjera do të kërkojnë pikët maksimale. Gjithsesi, kombëtarja shqiptare vetëm më 5 dhjetor do të njohë kundërshtarët dhe grupin në eliminatoret e botërorit të 2006-s, i cili do të zhvillohet në Gjermani, në vitin 2006.
| Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.