Forumi Horizont Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)

Postuar nga Petter datë 07 Prill 2012 - 20:24:

Aty ta kisha dhe une, ka dhe para ka dhe bythe

Postuar nga AngelDevil datë 07 Prill 2012 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Nuk ke shansin t' I perdhunosh, pasi nuk I ke ne lagje! Jetojne larg ato, ne vende lluksoze. Psh. Motrat Kardashiane, hmmmm sa zili!

shume yll jane vertet

Postuar nga dylan datë 08 Prill 2012 - 08:08:

un qetsi du paret po jua jap juve

dhe pse vertet kur msohet njeriu me paren e veshtir te jetosh pa te po lumturin e njeriun se ben parja per zotin

Postuar nga Ana1 datë 19 Prill 2012 - 01:35:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
un qetsi du paret po jua jap juve

dhe pse vertet kur msohet njeriu me paren e veshtir te jetosh pa te po lumturin e njeriun se ben parja per zotin

Oh Dylan, sa te lumtur me ben mua ai cope check qe hyn direkt depozite ne llogarine time cdo mesjave! Aq e lumtur ndihem sa I uroj vetes te behem vetem nje here ne jete e pasur, te shijoja ne kete jete cdo lloj qejfi. Dhe nuk bej shaka me kete.

per shembull mua me pelqen te shetis tere boten, por nuk ma mban, pasi nuk kam parane e duhur. Kjo po qe eshte fatkeqesi: " te duash, e te mos kesh!"

P.S. Qetesine e kam shyqyr, nuk e vras shume trurin per gjera boshe ( vetem per veten po!)))))))))

Postuar nga shelgu datë 19 Prill 2012 - 04:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Oh Dylan, sa te lumtur me ben mua ai cope check qe hyn direkt depozite ne llogarine time cdo mesjave! Aq e lumtur ndihem sa I uroj vetes te behem vetem nje here ne jete e pasur, te shijoja ne kete jete cdo lloj qejfi. Dhe nuk bej shaka me kete.

per shembull mua me pelqen te shetis tere boten, por nuk ma mban, pasi nuk kam parane e duhur. Kjo po qe eshte fatkeqesi: " te duash, e te mos kesh!"

P.S. Qetesine e kam shyqyr, nuk e vras shume trurin per gjera boshe ( vetem per veten po!)))))))))

Avazh se na perlote.

Po pse dylani si thua ti?

Postuar nga dylan datë 19 Prill 2012 - 05:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

hej mor zot kam ren ne hall e kam qef parane dhe une s ejam mesuar keq ta shpenzoj pa shiku ama e din me raste dhe jo nje her po me 100ndra her them e me mir te kisha nje cop buk that qe me shume qetsi se kshu

kshu ca te them se kam provu te me mungoj parja acoma se di cfar ehst te them te verteten sikur ta kjisha provu do kisha ndonje nje pergjigje acoma me te sakt

po nje gje di pa paren sjetohet se eshte e domosdoshme po dhe qetsia te knaq shpirtin ama dhe mos kesh pare besoj e veshtir dhe te kesh qetsi
kshu ca te thoj dilani e shkret sdin

Postuar nga Ana1 datë 19 Prill 2012 - 07:27:

Mire o mire, une flas per para te madhe. Varet me sa pak kenaqesh ti si femer.

P. S. Shelgu, c'ne ti kaq zemerdhembshur?! Nuk e ke gjetur akoma Marigonen si Juniori?! Ha ha ha
Nuk qaj aq lehte Jo! E kam zemren cimento...

Postuar nga dylan datë 19 Prill 2012 - 17:13:

un sdu shume ana per zotin jam teper e thjeshte me krejt pak me behet qefi po dhe at krejt pak kush ta jep jam ba te gjith koprrac sben kush per dike sot gjithekush per bythen e vet

Postuar nga Petter datë 19 Prill 2012 - 19:30:

Ana do vish me lalin ne Bali nfund tmujit? E di CA plazhesh ka apo jo....

Postuar nga Ana1 datë 12 Nëntor 2012 - 04:55:

Ja! kesaj i thone te te bjere llotaria nga qielli! Po ku paskam qene qe nuk e paskam lexuar me pare kete mesazhin lart?

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.