Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga amor alucius datë 28 Shkurt 2004 - 00:32:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Pse Amor se dije ti??

Jo,ose me mire kishte kohe qe nuk kisha hapur kete teme e te shihja kerkesat per TV
Jeni specializuar ne kete fushe mesa duket :p

ciao cuna

Postuar nga Klodel datë 28 Shkurt 2004 - 00:40:

hej o bledo prit e prit un ate darken me dhl dje, po s'po vinte, si perfundim i futa nej te gatume vet por bera per nje batalion hahahah kush ha te njejten gjelle 3 dite se me vjen gjynaf ta hedh

Postuar nga Bledumi datë 28 Shkurt 2004 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Jeni specializuar ne kete fushe mesa duket :p

Ne kete dhe ne shume fusha te tjera..
Duket qe nuk di shume gjera..:p

ciao vajze..:p

Postuar nga Bledumi datë 28 Shkurt 2004 - 00:43:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
hej o bledo prit e prit un ate darken me dhl dje, po s'po vinte, si perfundim i futa nej te gatume vet por bera per nje batalion hahahah kush ha te njejten gjelle 3 dite se me vjen gjynaf ta hedh

O lal...Si moj nuk erdhi...Ne e nisem.....
Mooooooooooooos,rrezik e ka ngrene shenjtori,se atij ja dhashe ta niste..:p..
Sot do te te dergoj une tjeter..pizze kapricoze per sot..:p..si thu,apo te porosisim ndonje gje tjeter..
Jo per gje,po me vjen gjynaf qe do hash tre dite rresht te njejten gjelle..:p..mgjth sta kam shume merakun..

Postuar nga Klodel datë 28 Shkurt 2004 - 00:44:

kapricioza my favourite, por gjysmen po ja le shenjos se nuk e ha dot te gjithen

analistja ne pritje te pizzes .....

Postuar nga Bledumi datë 28 Shkurt 2004 - 00:47:

Prit deri nga ora 22:00,po nuk erdhi sajo ndonje gje tjeter per te ngrene..:p
pasi shenjtori edhe nuk mund ti rezistoje dot te gjithes..:p

Postuar nga macekeqe datë 29 Shkurt 2004 - 04:14:

e gjetaaaaaaaa!
bledumi dhe shenjtori ne realitet nuk jane ata qe kane thene te jene po jane........ shenjtori dhe bledumi!!! (ka nje llogjike kjo qe thashe). nuk e di as vete cfare po them i ben ora keto efekte. mgjth une nuk jam dakort me tv bledi dhe shenjo, une dua nje saç se me ka marr malli te shikoj shqiperine, dhe me takon meqe jam nje nga te fundit qe shkruajta. i fundit del i pari!!
ika me mire se po ja kpus kot.
ju pershendes te gjithve! macka

Postuar nga Bledumi datë 29 Shkurt 2004 - 04:25:

Macka...Oret e vona te nates bejne te veten,ske faj..:p..
Gjithesesi,me aq sa mundem do te ta plotesoj deshiren....
Hajd naten Macke,dhe fli tani,se keto hesapet e nates jane te rrezikshme..:p..Ta bejne mendjen yjem..:p

Postuar nga Shenjtori datë 29 Shkurt 2004 - 12:34:

He me, ca behet ketej?????

Ca jane te gjitha keto postime, pa lejen time ketu e????? Nje dite te mungoje une dhe behet kerdia ketej. :p

Bahhhh ca paskeni qene. Te gjithe te vdekur per 1 TV. :p:d

Postuar nga hirushja datë 29 Shkurt 2004 - 20:04:

Bej sevap Shenjo ma jep mua televizorin se nuk kam. E dini qe jam shume varfer??

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.