Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Rrofsh roke......Puc-puc-ja kthehet :p....
Eliz dhe lorie.......une ju prita por ju erdhet vone edhe une ashtu sic ndjehesha ashtu ndjeta gjithe naten.....nejse nuk ka gje.dite e re,kismet i ro sot
...meqe ra fjala keni ndonje plan per sot...
...
Puc-puc Ela
Pershendetje forumi
Cthote pagjumesija ose dita e re varet se ku rrini ...
O korca po pse bre te duket pak te shkosh ne korce??
Lorie skemi gje me korcen ne ,jo per ndo nje gje po kemi dhe kusherinj andej me vajze.
Macja.... nga DURRESI Durrazzo lagja nr:7
PERSHENDETJE TE GJITHEVE !!!
Po c'behet ketej ? Bravo-bravo qenka shtuar kallaballeku , shume shume mire ............Ja keshtu ka lezet .
Bela u kerkon faljen per mungesen e saj te papritur ne forum , dhe sidomos ne kete teme kaq te bukur ,por e detyruar nga disa arsye shume SEROIZE SHENDETSORE
,nuk pata mundesine te shkruaja ne teme edhe pse deshira ishte shume e madhe kuptohet ..............por tani jam shume e gezuar dhe e lumtur qe ndodhem perseri midis jush .
Ju pershendes te gjitheve ..sidomos pershendes embelsiren e kesaj teme , ,yllin e Beles Rokun timeeeeeeeeeee
ps ...Ervisa skam cte bej "Love story per koke te mamit " kemi rene keq brenda te dy :p
Hahaha Bela.Une thash se te ishte prish edhe ty compjuteri kesaj radhe :p por dhe ti semure?Te shkuara!Si je sot?
Hi Eliz !
Faleminderit , me mire jam sonte ,Po ti ku ma ke njeriun xx , dhe kujdesni me ato makinat moj cupa se jane te rrezikshem pupupu po sa qejf e keni dhe shpejtesine dhe ju ..
Subaqueo po he more djal na e bere Ervisen ,korcarke , ajo jo qe jo thote pot ti hic.....si eshte pua me te keqen teto , si shume qejf i paske korcarkat hahahahah ja mo u merzit se do ta gjeme dhe ty njecke .....kush eshte nga korca ju lutem shpejt nje resume per SUB..on ok, lol :p
Re: PERSHENDETJE TE GJITHEVE !!!
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
ps ...Ervisa skam cte bej "Love story per koke te mamit " kemi rene keq brenda te dy:p
GEZUAR 1 PRILLIN O SHOKE !:DD:D
...
Une kam degjuar qe me 1 Prill lindi xhaxhi Enver , se mos keni kundershtime oreeeeee se mua Keni me ka treguar mua
ahahahha
Me te vertete?Edhe una sot e kam.Kam marre leje per sot.Do luaj voliboll gjithe diten.
Wooowo si paskemi qelluar te dyja ne nje shenje Dhe une mora leje per te luajtur futboll
, po jo Amerikance vetem shqiptarce
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.