Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 01 Prill 2004 - 03:08:

Smile

Rrofsh roke......Puc-puc-ja kthehet :p....

Eliz dhe lorie.......une ju prita por ju erdhet vone edhe une ashtu sic ndjehesha ashtu ndjeta gjithe naten.....nejse nuk ka gje.dite e re,kismet i ro sot...meqe ra fjala keni ndonje plan per sot......

Puc-puc Ela

Postuar nga Subaqueo datë 01 Prill 2004 - 04:34:

Talking

Pershendetje forumi
Cthote pagjumesija ose dita e re varet se ku rrini ...
O korca po pse bre te duket pak te shkosh ne korce??
Lorie skemi gje me korcen ne ,jo per ndo nje gje po kemi dhe kusherinj andej me vajze.
Macja.... nga DURRESI Durrazzo lagja nr:7

Postuar nga BELA E BUKUR datë 01 Prill 2004 - 09:44:

PERSHENDETJE TE GJITHEVE !!!

Po c'behet ketej ? Bravo-bravo qenka shtuar kallaballeku , shume shume mire ............Ja keshtu ka lezet .
Bela u kerkon faljen per mungesen e saj te papritur ne forum , dhe sidomos ne kete teme kaq te bukur ,por e detyruar nga disa arsye shume SEROIZE SHENDETSORE ,nuk pata mundesine te shkruaja ne teme edhe pse deshira ishte shume e madhe kuptohet ..............por tani jam shume e gezuar dhe e lumtur qe ndodhem perseri midis jush .
Ju pershendes te gjitheve ..sidomos pershendes embelsiren e kesaj teme , ,yllin e Beles Rokun timeeeeeeeeeee

ps ...Ervisa skam cte bej "Love story per koke te mamit " kemi rene keq brenda te dy :p

Postuar nga eliz datë 01 Prill 2004 - 09:51:

Talking

Hahaha Bela.Une thash se te ishte prish edhe ty compjuteri kesaj radhe :p por dhe ti semure?Te shkuara!Si je sot?

Postuar nga BELA E BUKUR datë 01 Prill 2004 - 10:19:

Hi Eliz !
Faleminderit , me mire jam sonte ,Po ti ku ma ke njeriun xx , dhe kujdesni me ato makinat moj cupa se jane te rrezikshem pupupu po sa qejf e keni dhe shpejtesine dhe ju ..

Subaqueo po he more djal na e bere Ervisen ,korcarke , ajo jo qe jo thote pot ti hic.....si eshte pua me te keqen teto , si shume qejf i paske korcarkat hahahahah ja mo u merzit se do ta gjeme dhe ty njecke .....kush eshte nga korca ju lutem shpejt nje resume per SUB..on ok, lol :p

Postuar nga Ervisa datë 01 Prill 2004 - 10:23:

Re: PERSHENDETJE TE GJITHEVE !!!

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
ps ...Ervisa skam cte bej "Love story per koke te mamit " kemi rene keq brenda te dy :p

Looool Bela te kuptoj , po mire me ti kaq shpejt u semure:p haahahahah. Vet i ke fajet me beje nje ze mua dhe s'do te te linja te vuaje kaq gjate loool.. Po he tani si dukesh? C'thot Roku ? Shkolla mire? Me gjumin apo si gjithmone

Me keqardhje dua te them qe dhe une do mungoj per ca kohe jashte deshires time kuptohet , po amam me mendje dhe me zemer jam me ju dhe sidomos me Kenin

hahaah bela e shiko me te ben tjeteri korcake me zor , ke pare kshtu ti

Postuar nga BELA E BUKUR datë 01 Prill 2004 - 10:26:

Talking GEZUAR 1 PRILLIN O SHOKE !:DD:D

...

Postuar nga Ervisa datë 01 Prill 2004 - 10:32:

Une kam degjuar qe me 1 Prill lindi xhaxhi Enver , se mos keni kundershtime oreeeeee se mua Keni me ka treguar mua ahahahha

Postuar nga eliz datë 01 Prill 2004 - 10:34:

Talking

Me te vertete?Edhe una sot e kam.Kam marre leje per sot.Do luaj voliboll gjithe diten.

Postuar nga Ervisa datë 01 Prill 2004 - 10:53:

Wooowo si paskemi qelluar te dyja ne nje shenje Dhe une mora leje per te luajtur futboll , po jo Amerikance vetem shqiptarce

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.