Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga diabolic datë 29 Janar 2006 - 15:43:

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath

nuk themi kile raki, por litra raki.

Qe thua ti ida une jam me taban kombetar dhe nuk eshte se e shoh shume menyren korrekte e te shkruarit te pakten ne tema te vecanta. Gjithsesi po do nje gote ti hajde se nuk jemi nga Berati ne , me demek nuk jemi kerrnaca

Postuar nga ida19ath datë 29 Janar 2006 - 17:20:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Qe thua ti ida une jam me taban kombetar dhe nuk eshte se e shoh shume menyren korrekte e te shkruarit te pakten ne tema te vecanta. Gjithsesi po do nje gote ti hajde se nuk jemi nga Berati ne , me demek nuk jemi kerrnaca

shaka bera. harrova te vija shpesh here ashtu shprehemi.
p.s ke the kerrrrrrrrrrrrnac ti??? beratsaket???? te lutem shume mos na ofendo se jemi si shpirt, por meqe me qerase nje kile raki, asthu gote doja te thoja, po ta fal.

Postuar nga diabolic datë 30 Janar 2006 - 17:51:

Qe ke qene nje here e fejuar ke qene ate mbaje ( per kerrnace e kam fjalen ) Moj qe jeni si shpirt ate e dime ne por te lutem pije avash avash se eshte e forte drreqi por je qe je ti na rri aty se po te sjell nje cike mishe qingji ne hell ta shoqerosh nje cik. Kiss yje

Postuar nga ida19ath datë 01 Shkurt 2006 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Qe ke qene nje here e fejuar ke qene ate mbaje ( per kerrnace e kam fjalen )

kete nuk e kuptova. cfare lidhje ka fejesa me kerrnace?
aha po hengrem dhe mish qingji nuk dehemi kurre, por problemi eshte se do shendoshemi.

Postuar nga diabolic datë 01 Shkurt 2006 - 00:49:

Une kam nevoj te shendoshem o ida se ma ka marre shpirtin ajo gjeja e keqe qe doja. Nejse sa per batuten eshte e pallatit 176 dhe une doja te thoja qe je kerrnace je ti ate mbaje, vetem kaq.Ah se harrova per dite vere jam ne elbasan une , kush do te qeraset me gjelle qe te bejne te lepish duart eshte i ftuar jo per gje por jemi edhe familje me lokale gjithandej. Nejse punet e fisit... Ciao yje

Postuar nga katerina datë 12 Shkurt 2006 - 18:00:

diabolic, une do vija me gjithe qejf, por kam shkollen dhe nuk e le dot

Postuar nga diabolic datë 13 Shkurt 2006 - 06:52:

Citim:
Po citoj ato që tha katerina
diabolic, une do vija me gjithe qejf, por kam shkollen dhe nuk e le dot

Po lere nja 2 jave shkolen per qejf se na u be jeta shkolle ... As per mua se ben kete ti????? :p

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 09:00:

Kam gjithe diten pa ngrene gje . Do doja te beja order " ushqim kinez "

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Shkurt 2006 - 09:06:

Wink Per ty

vajta porosita kastile per ty

Postuar nga Iyua datë 13 Shkurt 2006 - 09:14:

hahahahhhahahaahahahahahahahha o zot sa e mire qe je Po mu lodhe mu bere cope duke u kujdesur Te kam YLL
Hajde se do hame bashke se nuk me shkon vetem Edhe nje cin cin me pijet qe kemi qefe Ne dasem dhe si e ke zemren ta dhente Zoti !!

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.