Forumi Horizont Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga cecilia datë 06 Tetor 2009 - 13:20:

Lene ne pune te vet aman.

Shif me thuaj pak per erious-in.
Sa pranvera ka? Me gjithe te dielat bashke.

Shko lexoje tek nje teme tjeter.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 13:22:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Lene ne pune te vet aman.

Shif me thuaj pak per erious-in.
Sa pranvera ka?

pse mi dreq te intereso ... po fol o goc se hyj une mik per ty i thom noj fjale te mire ... loool

Postuar nga cecilia datë 06 Tetor 2009 - 13:25:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

pse mi dreq te intereso ... po fol o goc se hyj une mik per ty i thom noj fjale te mire ... loool

Qyqa larg atij.
Thjeshte nga pseudo qe ka, erious si emer kalamoni...Ai me duket i madh ne moshe kaq.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 13:26:

Citim:

Shko lexoje tek nje teme tjeter.

e lexova mi shoqe por te thashe jam akoma e virgjer nuk i kuptoj ca gjojna sdija ca pergjigje ti jepsha po pres naten e pare te marteses ...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 13:30:

Citim:

Qyqa larg atij.
Thjeshte nga pseudo qe ka, erious si emer kalamoni...Ai me duket i madh ne moshe kaq.

shif tani ta shpjego lali jot :p

prapashtesa - ous ose -us vjen nga lashtesia e dashur me sakte nga mitologjia greke e Romane e perendive ... pershembull Eurus - ka kuptimin era e lindjes ; ze-us dionis-us promete-us

mi kapishe moj

Postuar nga cecilia datë 06 Tetor 2009 - 13:35:

Citim:

shif tani ta shpjego lali jot :p

prapashtesa - ous ose -us vjen nga lashtesia e dashur me sakte nga mitologjia greke e Romane e perendive ... pershembull Eurus - ka kuptimin era e lindjes

mi kapishe moj

Ehe, kuptova.
Po ti nga ja di te gjitha keto?

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 13:39:

... po kam lexu e une ca libra kur isha vajze e mire :p

nejse une dhashe varjantin tim me aq sa di sigurisht varjantin origjinal te kuptimit te nick-ut e di vetem ai .... se kam pyt nojher se sme le kohe me bo pytje te tilla .... diskutojme per gjona te tjera... per gjirin persik dhe nderzimin artificial pershembull loool

Postuar nga cecilia datë 06 Tetor 2009 - 13:46:

Citim:
... po kam lexu e une ca libra kur isha ne vajze e mire :p

nejse une dhashe varjantin tim me aq sa di sigurisht varjantin origjinal te kuptimit te nick-ut e di vetem ai .... se kam pyt nojher se sme le kohe me bo pytje te tilla .... diskutojme per gjona te tjera... per gjirin persik dhe nderzimin artificial pershembull loool

OK.
Po iki une tani ne pune.Ju uroj te gjithve nje dite te kendshme.Pa komplikacione.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 15:14:

Citim:

Ehe, kuptova.
Po ti nga ja di te gjitha keto?

Cec lexo :

Boreas, Zephyrus, Eurus, and Notus - kater ererat: e para era e veriut, e dyta era e perendimit e treta e lindjes e katerta e jug -jugperendimit; Babai i te katert ketyre qe Aeolus(ose ndryshe Astraeus) njekohesisht e djali i Poseidonit

po deshe te shpjegoj me shume per Notus se e kam me shume qejf

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 19:40:

Citim:
ja prit te hap faqet e meparshme e te them

po ty kush te pelqeu moj sme the?

...Bello bello e impossibile con gli
occhi neri il tuo sapor mediorientale bello bello e invincibile con gli occhi neri e la tua bocca baciare girano le stelle nella notte ed io ti penso for..

ja ky i pelqen Cecilias degjo kengen dhe e kupton vete ...ti(bello imposibile )

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 19:44:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

...Bello bello e impossibile con gli
occhi neri il tuo sapor mediorientale bello bello e invincibile con gli occhi neri e la tua bocca baciare girano le stelle nella notte ed io ti penso for..

edhe ty Pitter te paska pelqy me duket :p loool

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 19:46:

Citim:

edhe ty Pitter te paska pelqy me duket :p loool

jo moj zemer ishte per te treguar se kush i pelqen cecilias...Peter eshte i bukur por ka dhe me te bukur ...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 19:48:

Citim:

jo moj zemer ishte per te treguar se kush i pelqen cecilias...Peter eshte i bukur por ka dhe me te bukur ...

sma tha e sma tha kush i pelqe enigmatike dhe ajo :p

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 19:54:

Citim:

po ta thahse une kush ne ti ;degjo kengen ne tekstin e saj do gjesh kush i pelqen ...sy zi...buze me forme ...meridional-zheshkan ...kush eshte ???? sigurisht jo Faja qe eshte biond...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:05:

Citim:

po ta thahse une kush ne ti ;degjo kengen ne tekstin e saj do gjesh kush i pelqen ...sy zi...buze me forme ...meridional-zheshkan ...kush eshte ???? sigurisht jo Faja qe eshte biond...

hahahaa lejleku biond jooooo se imagjinoja te tille loool

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 20:08:

Citim:

hahahaa lejleku biond jooooo se imagjinoja te tille loool

inteligjentet si jane BIONDE/BIONDE ....biond me sy bojeqielli tip...princi i kalter hahahah qyqa kush duron marigone tani ...do plasi sherri ne familjen e fajtorit ...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:10:

Citim:

....biond me sy bojeqielli tip......

mos me thuj qe rri e siper kalit te bardhe me shpate ne dore se do filloj ta gjuj e une pastaj :p

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 20:14:

Citim:

mos me thuj qe rri e siper kalit te bardhe me shpate ne dore se do filloj ta gjuj e une pastaj :p

aaaaaaaaaa... kete se di une e mbaj mend me l"stilolaps e fletore " e mbaj mend nxenes te dalluar me fleta nderi dhe tip qe te lente me kopju (kshu thonin ato qe e kishin ne klase)....imen se di me ardhjen e demokraci ...do ket blere kale ne shpate ...ti interesohu ....

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:18:

Citim:

aaaaaaaaaa... kete se di une e mbaj mend me l"stilolaps e fletore " e mbaj mend nxenes te dalluar me fleta nderi dhe tip qe te lente me kopju (kshu thonin ato qe e kishin ne klase)....imen se di me ardhjen e demokraci ...do ket blere kale ne shpate ...ti interesohu ....

ja po pys iher verdalle se mbase marr noj info kot spunoj ne shik une :p loool

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 20:19:

Citim:

ja po pys iher verdalle se mbase marr noj info kot spunoj ne shik une :p loool

sa te pyesesh ti une po shkoj te baj gjellen se lash nam ...ti te le pa pune ...

Postuar nga Fajtori datë 06 Tetor 2009 - 20:34:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6Z2JkbJxwRw&hl=en&fs=1&start=444&autoplay=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6Z2JkbJxwRw&hl=en&fs=1&start=444&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 20:35:

hahahahaha ....pse te djeg moj irenke ...hahahahaha...s ashpejt te lajmeruam mor faje e paskan pas cerren gati...te bertiti re ....

Postuar nga Fajtori datë 06 Tetor 2009 - 20:38:

Lumi fle, armiku s'fle.

E kemi forumin me sistem alarmi. Hahahah, po jo re se po ju lexoja qe derdellisni, po thashe t'ju le ku do dilni njehere :p

Postuar nga BIONDIA datë 06 Tetor 2009 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Lumi fle, armiku s'fle.

E kemi forumin me sistem alarmi. Hahahah, po jo re se po ju lexoja qe derdellisni, po thashe t'ju le ku do dilni njehere :p

jemi bere ma keq se Jovani dhe ne ..vdesim per icik forum hahahah ika se mu dogje gjella ...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:42:

lejlek do na vendosesh noj resme te te shof cik e te iki e kenaqme ne palester une loool

Postuar nga Fajtori datë 06 Tetor 2009 - 20:44:

Citim:
lejlek do na vendosesh noj resme te te shof cik e te iki e kenaqme ne palester une loool

E kenaqme se me ke pare, apo e kenaqur se nuk po humbet kushedi çfare duke ik ne palester?

Postuar nga Deb* datë 06 Tetor 2009 - 20:45:

Angel cfare e ke ate ne avatar se s'po arrij ta kuptoj, lol?

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:47:

ku te barku ajo jeshilja ? .... nje gjethe palme moj eshte ... efektet ansore te pijes perqafo pemet ne mes te rruges loool

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:49:

Citim:

E kenaqme se me ke pare, apo e kenaqur se nuk po humbet kushedi çfare duke ik ne palester?

te dyja kuptimet cojne te kuptimi i trete lejlek .... sqep kallam mbetesh :p

ika nashti se me pret profesori e diskutojme ne dark ket muhabetin

gjithsesi kenaqu me foton time ....

Postuar nga Fajtori datë 06 Tetor 2009 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Angel cfare e ke ate ne avatar se s'po arrij ta kuptoj, lol?

Konkurrence me Talen e ka.

E mori vesh qe ajo e Tales na terheq syte dhe vuri te veten. Veçse e ka me xhinse...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Tetor 2009 - 20:50:

Citim:

E mori vesh qe ajo e Tales na terheq syte dhe vuri te veten. Veçse e ka me xhinse...

po deshe te nxjerr dhe takat

ik ore se me bete vone haahaaa

Postuar nga Fajtori datë 06 Tetor 2009 - 20:52:

Kaq kollaj behesh vone ti?

Hajt, jepi palestres e mos u qull shume ne djerse. C'te tha xhaxhi, me mend ne koke.

Postuar nga Deb* datë 06 Tetor 2009 - 20:56:

Citim:

<div>Po ate te Tales e kuptoj, por te kjo e Angel  nuk  dalloj dot  asgje, e jo me Angel tuj perqafu palmen.. </div><div>Tale e ka me te bukur.:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 06 Tetor 2009 - 21:45:

Citim:

................... .

Postuar nga Petter datë 06 Tetor 2009 - 22:03:

Un thosha me vete, cne spo me leshon lemza

Postuar nga AngelDevil datë 07 Tetor 2009 - 01:46:

Citim:
Kaq kollaj behesh vone ti?

Hajt, jepi palestres e mos u qull shume ne djerse. C'te tha xhaxhi, me mend ne koke.

ca po thoje lejlek lool

Postuar nga Petter datë 07 Tetor 2009 - 06:08:

Citim:

Ka plot moj e dashur ka dhe as nuk diskutohet.. po petter se mban veten fare per te bukur .. lets say e mbaj veten per handsome

Postuar nga BIONDIA datë 07 Tetor 2009 - 16:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Ka plot moj e dashur ka dhe as nuk diskutohet.. po petter se mban veten fare per te bukur .. lets say e mbaj veten per handsome

une thashe nje mendim personal dhe nuk thashe qe e mban veten ...thjesht preferoj nje bukuri tjeter e di vete ai per cilin po flas spo permben emra hahahah lum ajo nuse qe do te marre do kesh mundesi ti tregosh handsomen ...

Postuar nga Petter datë 07 Tetor 2009 - 19:18:

Po moj xhan po

Postuar nga BIONDIA datë 07 Tetor 2009 - 22:58:

Citim:
Po moj xhan po

Peter line Xhanin ne hallin e vet se na e nxorri Partizanin nga liga po vin naj resme te shikoje dynjaja ...shume i zanen ke qene kohet e fundit ...bere merak forumin ..

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2009 - 06:26:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahahahahahahahahahhaha!!!!! O qe mbarova, ne lot jam.

Ore, mos na e citoni fare ate mashkullin e mbarum per dashuri(Cedrusin), keshtu s'detyrohemi ta lexojme. Ai e di me kohe qe eshte i injoruar keshtu qe llap kot poshte-e-lart.

Hahahahahahahahahahaahahaha! Plasa!

raporti/marrdhenia mes cedrusit dhe amor eshte comedy at its best
hahah, zoti ju rujt te dyve

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2009 - 06:34:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tani,ose postoni ndonje foto tjeter ose mblidhni veten se do e hani!

once upon a time for a moment, we all use to get along ej?!:p

Postuar nga Niqua datë 09 Nëntor 2009 - 01:18:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po shikoja keto fotot e antareve dhe se di po pse ne shqiptaret (flas me teper per meshkujt) bime ne sy 1 klm larg qe jemi albanez...si rob te sajum mor jahu...o floket s'jane qeth me model, o veshja eshte e palidhur ose kur kane dash te vishen me rrobat me te mira te dollapit:p kane ndejt gjithe siklet te shkretet.
Moslirshmeria e rehatise ne veshje percjell nje imazh jo tendin personal,rrine pastaj si ne gjemba .Sa me shume thjeshtesi te kemi aq me afer vetvetes jemi...Mjafton te dime te konbinojme ato pak qe kemi.
Mos me ofendoni ju lutem per kritikat.

Do theksoja qe personi qe s'mu duk alla shqiptarce ishte ollinter.

Pastaj eshte nje tjeter qe me çmend por s'po e permend me mire...

cte keqe ka te dukesh albanez???

Postuar nga dylan datë 09 Nëntor 2009 - 02:24:

Talking

Po citoj ato që tha cecilia

Po shikoja keto fotot e antareve dhe se di po pse ne shqiptaret (flas me teper per meshkujt) bime ne sy 1 klm larg qe jemi albanez...si rob te sajum mor jahu...o floket s'jane qeth me model, o veshja eshte e palidhur ose kur kane dash te vishen me rrobat me te mira te dollapit kane ndejt gjithe siklet te shkretet.
Moslirshmeria e rehatise ne veshje percjell nje imazh jo tendin personal,rrine pastaj si ne gjemba .Sa me shume thjeshtesi te kemi aq me afer vetvetes jemi...Mjafton te dime te konbinojme ato pak qe kemi.
Mos me ofendoni ju lutem per kritikat.

Do theksoja qe personi qe s'mu duk alla shqiptarce ishte ollinter.

Pastaj eshte nje tjeter qe me çmend por s'po e permend me mire...

me vjen keq po do nderhyj
per syrin tim une sdi te bej nje dallim mes shqiptareve dhe tjere raca te botes pervec personave me ngjyre kjo ehste tjeter

per mu jane ne numer1 me te miret jeni mos cani kryt ju

Postuar nga dylan datë 09 Nëntor 2009 - 02:27:

Angry

ku jane fotot atehre lexova 10 faqe asnje foto

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Nëntor 2009 - 03:23:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ku jane fotot atehre lexova 10 faqe asnje foto

Te ta kthej une pergjigjen ......................... apo lene po le Eriousin ma mire ..............

Postuar nga dylan datë 09 Nëntor 2009 - 03:38:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Te ta kthej une pergjigjen ......................... apo lene po le Eriousin ma mire ..............

pres une

Postuar nga Petter datë 09 Nëntor 2009 - 04:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

.

Ku ka me mire thuaj se te jesh alla shqiptar :p

Postuar nga dylan datë 09 Nëntor 2009 - 04:16:

Citim:
.

Ku ka me mire thuaj se te jesh alla shqiptar :p

ate po mendoja

Postuar nga cecilia datë 10 Nëntor 2009 - 12:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

Nuk po i pergjigjem pyetjes tuaj per arsye se petter i paska dhene nje pergjigje...

Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.