Forumi Horizont Gjithsej 616 faqe: « E parë ... « 475 476 477 478 479 480 481 482 483 [484] 485 486 487 488 489 490 491 492 493 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 18:05:

[QUOTE]Po citoj ato që tha AngelDevil
[B]kete ma ka kushtuar dashuria e jetes sime mua dhe pse sja thoshte shume me poezite pasi ka pas tjeter drejtim ne jete ne krah te kundert ne ekstrem fare me letersine . Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur

Angel, e nderuar, nuk e di si mu soll verdall,kur pas atyre shkrime qe lansova u fshehen disa fjale qe me vrane, me lenduan, me thyen thelle ne zemer. Me fal nuk dua te perzihem aspak ne jeten tuaj, ajo te takon, eshte e jotja, por çfare jane keto fjale :" Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur"..

si domos EDHE UNE KAMQENE ME FAT DIKUR...

Angel me theve me beso. Kete nuk desha diskutoja ne forum, per arsye se qe nga mbrem te ndej njeri te afert, me beso, me nuk fsheh asgje nga ju.

Bile kur isha ne xhami ( rit qe e bejme te Premteve ne Muslimanet), mendoja per ty se sa shume kontribut dhate per disponimin tim..

E nderuar, nuk di ti qasem komunikimit me ju, gjithmon ne rrespekt te ndersjell dhe shoke te sinqert, nuk ta kam friken ty per dyftyresi, se e pash sa e kuptoni te mbrendshmen...

Une kam filluar te ndjehem qik fajtor qe e shpalosa jeten time private, por ashtu jam i hapur.

E tera qe kerkoj nga juve eshte qe te me llogaritesh njerin nga njerezit e tu afert qe dua te te shohin mire e me mire....

Angel te kerkoj falje nese diku isha i tepert me ju....

Nuk njoh njeri te me ket lene pershtypje te mira ende kurr pa njohur ne jeten time....

Angel, ta thash ne forme komplimenti se PELLUMBI IM ME THA SE JENI SHUME E SINQERTE, MBASE E KENI DHE SEMUNDJE..

E SHOF SE JU ME GENJESHTREN JENI LARG SI LINDJA ME PERENDIMIN>

Angel ke virtyte shume shoqerore, nuk te njoh ne jeten e perditshme, por sinqeritetin dhe deliresin tuaj e verejta dje dhe sot...

Nuk dua te degjoj asnje lajm te keq per...

ME SHUME RRESPEK, SHUUUUUUUUUUUMMMMME DASHAMIRESI,
NJE MIKE I RASTESISHEM POR I VERTETE
PRISHTINE

NESE KE PASUR ATE QE MA TREGOVA ZOTI TA DHASHTE NJE JETE ROMANTIKE EDHE ME TE MIRE

Ne teme:

GJITHÇKA DO TE JEPJA VETEMTE MOS LENDOJA

Gjithsej 616 faqe: « E parë ... « 475 476 477 478 479 480 481 482 483 [484] 485 486 487 488 489 490 491 492 493 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.