Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Enderra e vdekur! datë 01 Mars 2004 - 01:56:

O Hirushe, me qe jeni shum farfer nese doni munt ta porosisim nje fasule per ty .

Postuar nga macekeqe datë 01 Mars 2004 - 18:53:

enderra e vdekur mos thuaj gjera pa llogjike!
hirushka me duket se do perfundojme te shkojme ne kinema ne te dyja se keta te bukurit na bene te hidhnim tv me premtimin qe bene per cmimim.

Postuar nga Bledumi datë 01 Mars 2004 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha macekeqe

hirushka me duket se do perfundojme te shkojme ne kinema ne te dyja se keta te bukurit na bene te hidhnim tv me premtimin qe bene per cmimim.

Macke,po vij edhe une ne kinema,u pa puna..:p...
Megjithate,dicka nga cmimet mund ta perfitosh.....

Postuar nga macekeqe datë 02 Mars 2004 - 02:59:

bledumi

lol

po ne kinema une me hirushken do shikojme film dashurie nga ata qe te bejne te derdhesh 2 pika lot! s'e besoj te pelqejne keta lloj filmash, apo gaboj?

Postuar nga Bledumi datë 02 Mars 2004 - 03:04:

Citim:
lol

po ne kinema une me hirushken do shikojme film dashurie nga ata qe te bejne te derdhesh 2 pika lot! s'e besoj te pelqejne keta lloj filmash, apo gaboj?

Cne keshtu....Ne disa raste me pelqejne,gjithesesi ma beni ftesen..:p..Te shof si do me kapi dita..

Postuar nga hirushja datë 02 Mars 2004 - 18:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Enderra e vdekur!
O Hirushe, me qe jeni shum farfer nese doni munt ta porosisim nje fasule per ty .

Tema jote kjo Fasule?? Nuk po shkruaj tek tema jote.....keshtu qe me lere rehat. Vetem ty te kisha pare te shash vajzat neper forume. Nuk ke gje tjeter te besh??

Macekeqe kur do e lem takimin qe ta shikojm ate filmin qe te kam thene. Romantik....Ta marim edhe bledumin se na ben kompani.

Postuar nga macekeqe datë 03 Mars 2004 - 00:01:

Hirushka shkojme sot se jam cik malinkonike dhe kam nevoje te derdh lot
P.S. merr nja 10 pako me shami se une i harxhova te gjitha sot (bej shaka)
po po morrem dhe Bledumin besoj se do na ngrihet morali

Postuar nga Shenjtori datë 03 Mars 2004 - 00:09:

Angry

Mire bledumin, po mua ku me late?????

Kaq shpejt me haruat???????

Postuar nga macekeqe datë 03 Mars 2004 - 00:39:

Unhappy

uuuups, si harruam shenjon??!!!!?????? na ka ikur mendja fare
gati gati ndrova mendje, hajde ti me ne shenjo meqe je dhe pijanec, leme Bledumin ne shtepi

Postuar nga Bledumi datë 03 Mars 2004 - 01:02:

Citim:

gati gati ndrova mendje, hajde ti me ne shenjo meqe je dhe pijanec, leme Bledumin ne shtepi

Ok me mire,me duhet te bej nje sy gjume,edhe pse sapo u zgjova dhe po vdes prape...
Gjithesesi do beheni pishman qe sme moret...Sidomos ti macka..:p

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.