Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga AngelDevil datë 28 Gusht 2009 - 14:58:

kete ma ka kushtuar dashuria e jetes sime mua dhe pse sja thoshte shume me poezite pasi ka pas tjeter drejtim ne jete ne krah te kundert ne ekstrem fare me letersine . Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur

Shpejt u njohem ne te dy
Vetem njehere u pame sy me sy.

Me ty une u ndjeva I dashuruar
sepse ti me fale shpirtin mua.

Ishe e bukur dhe vazhdon te jesh
kur jam prane teje shpirti me qesh.

Sa here ndjehem i merzitur
ngushellimi yt me vjen papritur

Se ku e gjen kete miresi
pa ty une s'mund te rri

Te dua me gjithe zemer
per mua s'ka tjeter femer.

Ne te mire e te keq bashke jemi
S'u ankove njehere per kete jete qe kemi

E re e gjalle si dikur
syte nuk tu vyshken kurre

Te jetoj me ty e kam pasion
prane teje zemra me gufon

E tille eshte vetem nje dashuri e vertete
ne te dy bashke do jemi perjete.

Postuar nga AngelDevil datë 28 Gusht 2009 - 15:02:

edhe kjo nga jeta ime ....

Nese nje dite do jemi prane
Dije se do te puth si zane

Mbase nje dite do te te perqafoj
Ta dish sa shume ate moment e deshiroj

Ku i dihet mund te jemi edhe shume ngjitur
Ne veshin tend fjale te embla kam per te pershperitur

Do te te puth e ledhatoj si nje femije
Do te te shtrengoj fort ne gji....

Atehere do e kuptosh sa shume me ke munguar
Nuk e dija qe me ty aq shume isha dashuruar.........

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 17:17:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
edhe kjo nga jeta ime ....

Nese nje dite do jemi prane
Dije se do te puth si zane

Mbase nje dite do te te perqafoj
Ta dish sa shume ate moment e deshiroj

Ku i dihet mund te jemi edhe shume ngjitur
Ne veshin tend fjale te embla kam per te pershperitur

Do te te puth e ledhatoj si nje femije
Do te te shtrengoj fort ne gji....

Atehere do e kuptosh sa shume me ke munguar
Nuk e dija qe me ty aq shume isha dashuruar.........

Nuk kam fjale Angel

Pak u theva. rret kesaj desha te judergoj diqka nepremjet mesazhit por e kishe kutine plote.

Me ke lene pa fjale,e paperballueshme,...sidomos shprehja dikur, ecekur pak me larte,,,

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 18:05:

[QUOTE]Po citoj ato që tha AngelDevil
[B]kete ma ka kushtuar dashuria e jetes sime mua dhe pse sja thoshte shume me poezite pasi ka pas tjeter drejtim ne jete ne krah te kundert ne ekstrem fare me letersine . Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur

Angel, e nderuar, nuk e di si mu soll verdall,kur pas atyre shkrime qe lansova u fshehen disa fjale qe me vrane, me lenduan, me thyen thelle ne zemer. Me fal nuk dua te perzihem aspak ne jeten tuaj, ajo te takon, eshte e jotja, por çfare jane keto fjale :" Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur"..

si domos EDHE UNE KAMQENE ME FAT DIKUR...

Angel me theve me beso. Kete nuk desha diskutoja ne forum, per arsye se qe nga mbrem te ndej njeri te afert, me beso, me nuk fsheh asgje nga ju.

Bile kur isha ne xhami ( rit qe e bejme te Premteve ne Muslimanet), mendoja per ty se sa shume kontribut dhate per disponimin tim..

E nderuar, nuk di ti qasem komunikimit me ju, gjithmon ne rrespekt te ndersjell dhe shoke te sinqert, nuk ta kam friken ty per dyftyresi, se e pash sa e kuptoni te mbrendshmen...

Une kam filluar te ndjehem qik fajtor qe e shpalosa jeten time private, por ashtu jam i hapur.

E tera qe kerkoj nga juve eshte qe te me llogaritesh njerin nga njerezit e tu afert qe dua te te shohin mire e me mire....

Angel te kerkoj falje nese diku isha i tepert me ju....

Nuk njoh njeri te me ket lene pershtypje te mira ende kurr pa njohur ne jeten time....

Angel, ta thash ne forme komplimenti se PELLUMBI IM ME THA SE JENI SHUME E SINQERTE, MBASE E KENI DHE SEMUNDJE..

E SHOF SE JU ME GENJESHTREN JENI LARG SI LINDJA ME PERENDIMIN>

Angel ke virtyte shume shoqerore, nuk te njoh ne jeten e perditshme, por sinqeritetin dhe deliresin tuaj e verejta dje dhe sot...

Nuk dua te degjoj asnje lajm te keq per...

ME SHUME RRESPEK, SHUUUUUUUUUUUMMMMME DASHAMIRESI,
NJE MIKE I RASTESISHEM POR I VERTETE
PRISHTINE

NESE KE PASUR ATE QE MA TREGOVA ZOTI TA DHASHTE NJE JETE ROMANTIKE EDHE ME TE MIRE

Ne teme:

GJITHÇKA DO TE JEPJA VETEMTE MOS LENDOJA

Postuar nga BIONDIA datë 28 Gusht 2009 - 19:59:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
te them te dua eshte pak te te fal zemren e ke hak me mir te them te verteten ...te dua per gjith jeten

Me ka mare malli
Buzët e tua ti shijoj.
Më ka mar malli
Njëherë të të përqafoj.
Më ka mar malli
Shum o shpirt
Pa ty nata s’bëhet dit
Sa të dua as vet se di!
Po vuaj në vetmi
ç’do here me lot në sy.
A do të takoemi edhe një here ne të dy?

po angjel besoj se po nje dite te gjithe dashurite do takohen dhe ateher kur te takohen do jene bashke e sdo kete asnje force dhe asnje qe ti ndaje ...vetem ne ate vend qe jene ajo familja qe kan dashur te bejne ato te dy dhe femijet e tyre ...vetem kur humbim dicka mendojme sa me fat kemi qene qe e paskemi pas por kjo sdo te thote qe kemi humb sepse kemi brenda shpirtit tone dhe sa here per to na merr malli kemi keto kujtime nje foto ,disa vargje ,nje ditar, nje frut te dashurise kemi keto kujtime qe na mbajne gjalle ...nje njeri qe te le kujtime do jete gjithmon me ty ne cdo cast ...
asnje kompliment sdo me bente te lumtur ndoshta vetem pak kujdes dhe pak perkushtim asgje me shume ..

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po angjel besoj se po nje dite te gjithe dashurite do takohen dhe ateher kur te takohen do jene bashke e sdo kete asnje force dhe asnje qe ti ndaje ...vetem ne ate vend qe jene ajo familja qe kan dashur te bejne ato te dy dhe femijet e tyre ...vetem kur humbim dicka mendojme sa me fat kemi qene qe e paskemi pas por kjo sdo te thote qe kemi humb sepse kemi brenda shpirtit tone dhe sa here per to na merr malli kemi keto kujtime nje foto ,disa vargje ,nje ditar, nje frut te dashurise kemi keto kujtime qe na mbajne gjalle ...nje njeri qe te le kujtime do jete gjithmon me ty ne cdo cast ...
SHUME NOSTALGJIKE POR E VERTETE DHE SHPRESEDHENESE

Me kete te fundit:

asnje kompliment sdo me bente te lumtur ndoshta vetem pak kujdes dhe pak perkushtim asgje me shume ..

Ia keni bere sikur ajo thenia : "pune pune nate e dite qe te shohim pakes drite"..

Qenke e lire, s'po harxhoke shume haha,

Ashtu mendoj ne nje aspejt, por edhe juve u jane do çaste qe edhe ne jeni te uritura dhe te etura per vdekje, nje fjale e embel e qelluar, me vend, do te ju gjalleroj..

Mendimi im per komplimentet eshte se ato ipen ne vend, kohe, rrethane, dhe çast te caktuar..

Me kete punen time detyrohem shpesh te jem larg shtepis per nje jave. Me besoni permallohem sikur i eturi per uje. Dhe ç do ti them te dashures sime, mire kalove si je ti... JO Do tia them te verteten JAM PERMALLUAR PER TY SI I ETURI PER UJE,
Mezi pres te vije e Diela tia mbath, e sidomos tani qe kam kryer "Akademin e komplimenteve"

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 21:42:

Nje ngjarje nga jeta : Kur princesha ishte ne spital per lindje te djalit te dyte, ne megjes gjendja e saj ishte fenomenale,. Une shkova ti marr picat e saj te preferuara, por sakaq drejtori i repartit me derkoj ne drejtori te spitalit dhe me thane se gruaja ime eshte shume keq duhet ta operojme te shpetojme beben, dhe , eh, dhe nena do iken nga kjo bote, por duhet bere operimi se sben dryshe. Koha per te nenshkruar ishte vetem dhjete minuta, salla e operimit ishte bere gati,sa te medhenje sa te veshtire, çte beja vetem Zoti ishte ne dijeni per ate qe ppo ndodhte.
Mendoja se edhe nje puthja tia dhuroja, se paku me fal ti them , por, por, koha po kalonte, jeta e femijut varej nga lapsi im, mu pren damaret, e dhashe nenshkrimin ne kaucion 25 mije euro per te gjitha pagesat i dhashe ne transakcion... operacioni kishte filluar, une me i mpire vetem prisja lajmin BEHU I FORTE, TE GJITHE NE ATE RRUGE JEMI, sa me mungonte, sa u permallova, sa me tronditi, e lusja Zotin vetem edhe nje here tia degjoj zerin, vetem edhe here vetem...e veshtire ajo gjendje, pas 3 oreve operacion, me sollen djalin, une i mpire fare, mjeket e femiut nuk dini çfare kam, me kote me flisnin, isha keq, thare, i shkaterruar,vetem lutje beja, aty e kisa shpresen e fundit...kur papritur...papritur,, ma sjellin ate , ne qarqafe te bardhe, bente drite, ishte e molisur, e therrisja me sa fuqi kish po isha jashte, ajo sa per inat vetem pak hali syt , dhe i mbylli, une dheva rregullat hyra mbrenda prane saj, mjeku kryesor me tha LARGOHU NESE E DO SEPSE KEMI OPERIMIN E DYTE TASH PER JETEN E SAJ...

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 21:50:

Dhe pritja zgjati tere diten, mjeket vendor dhe te huaj dolen dhe me thanejalo e dashke forte, shpresojme se edhe Zoti te do ty se te kemi verejtur se vetem luteshe,,, Eh Sot kur jam prane saj e kujtoj ato qaste dhe i hidhe ne perqafim,,,vertete e kam perjetuar rende por e kam, dhe kur degjoj keso ngjarjesh me rrenqethet trupi, njerez jemi, ndjenja kemi,,

Dhe bionde si te rri para sasj une pa i thene komplimente, por edhe nese nuk dua, ato vete me dalin nga goja. Bionde ti nuk e ke iden se çdo here me befason per te mire, eshte gjeloze pakez, por e dua me shume kur xhelozon,,
Ne teme
NUK FLASE UNE POR GJYMTYRET E MIA, KUR JAM PRAN TEJE GJITHÇKA NE TY ME GJALLEROHET, ME MUNGON TEJ MASE

Ndoshta edhe asja i duken te teperta, por nuk kam faj, pse eshte e bukur , e embel e mire, e kendshme,po nuk kam faj se e dua..

Postuar nga AngelDevil datë 28 Gusht 2009 - 22:27:

eh kosovar te kuptoj sesi ndihesh kur te japin ate formularin e tmershem per te nenshkruar

Zoti ti paska degjuar lutjet mbase une duhet te isha lutur me shume ...

brenda temes

Shkruaj e thuaj c'te duash ti
Shpirtin e ke si stuhi

Gjithmone e qeshur je ti
Nuk te pash asnjehere zi

Me pelqen kur ti flet
Fjalet i ke per lezet

Ti me te gjithe kur flet i lumturon
Zemra jote nga gezimi fluturon

Keshtu qofsh ne jete ngahera
Je vertete njeri me vlera

Postuar nga Deb* datë 28 Gusht 2009 - 22:33:

Une du nga nje kompliment te ndryshem cdo dite, se me behet monoton pastaj.

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.