Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Kengetari apo grupi me i famshem i ketij shekulli? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10039)

Postuar nga sheki datë 03 Mars 2006 - 20:25:

po stonsat

poe dhe stonsat i perkasin asaj periudhe

Postuar nga cupka datë 03 Mars 2006 - 21:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Prespa
ORE, BEATLES PER KOHEN E TYRE KANE QENE TE SUKSESSHEM POR HOLLE HOLLE PO TI DEGJOSH ME VEMENDJE KENGET NUK KANE NDONJE TEKST PALE SE CFARE DHE JANE TE SHKURTER. U2 NUK KRAHASOHEN ME ASNJE.
www.plus2radio.com.al

ec atyyy ta lumsha!!!

Bitellsat kan mesazhe teper utopike te tipit nirvanor!
Imagine no religion, no heaven, no God - nje mesazh qe mbase ne nje moment dobesie dhe e pranon por nuk ngjit per shume, nuk eshte jetgjate, nuk i reziston kohes.
Mer U2, jane me njerezor, perpiqen te kene nje lidhje shpirterore me publikun, japin kurajo - after the flood all the colors come out / its a bjutifull day! Kendojne per faljen, per miresine... Shembuj ka sa te duash, cdo kenge e tyre eshte optimiste, sjell energji pozitive.
Kur Bono thot
See the world in green and blue
See China right in front of you
See the canyons broken by cloud
See the tuna fleets clearing the sea out
See the bedouin fires at night
See the oil fields at first light
See the bird with a leaf in her mouth
After the flood all the colours came out
It was a beautiful day
A beautiful day
Don’t let it get away

une vertet perhumbem ne kete pershkrim dhe mendoj "but of course there is a God" dhe ky eshte nje pohim shume overwhelming gje qe kenget e Bitellsave mua kurre nuk me kane dhene kete ndjesi.

Nejse nuk ka kuptim te zgjatem shume sepse cdo kush ka preferencat e tij dhe menyren e tij te perjetuarit te kengeve, muzikes dhe tekstit, megjithate sic me flet U2 nuk me flasin Bitellsat!!!

ju pershendes te tereve me kengen Grace

What once was hurt
What once was friction
What left a mark
No longer stings
Because Grace makes beauty
Out of ugly things

Grace makes beauty out of ugly things

Postuar nga Prespa datë 03 Mars 2006 - 21:29:

U2 ishin te famshem ne shekullin qe lame pas dhe vazhdojne te jene dhe ne shekullin 21. Nuk e di po kenget e tyre jane te papershkrueshme. Nejse secili ka mendimin e vet dhe une nuk dua t'ju mbush mendjen qe U2 jane me te miret. Thjesh per mua jane te medhenj.
www.plus2radio.com.al

Postuar nga skunkanansie datë 03 Mars 2006 - 22:04:

Mua me pelqejn Guns'es Rosses me cmendin me kengen:Knockin On Heavers Door,pastaj Sweet Child Of Mine.wma etj.........Une do i konsideroja si me te famshit Guns'es Rosses ky eshte mendimi im.

Postuar nga Prespa datë 03 Mars 2006 - 22:54:

Knocking on the heavens door nuk e kane kenduar ne fillim Guns N Rosses, por nje grup tjeter qe nuk ia mbaj mend emrin.www.plus2radio.com.al

Postuar nga astras datë 03 Mars 2006 - 23:05:

Citim:
Po citoj ato që tha skunkanansie
Mua me pelqejn Guns'es Rosses me cmendin me kengen:Knockin On Heavers Door,pastaj Sweet Child Of Mine.wma etj.........Une do i konsideroja si me te famshit Guns'es Rosses ky eshte mendimi im.

Knockin On Heavers Door nuk eshte kenge e Guns'n Roses por e Bob Dylan.
Nejse ata si grup jetuan shume pak per te qen vertete ata qe don te thuash ti. Meqe studion per muzike dhe e njeh veleren e krijimtarise duht te dishe qe shimica e kengeve dhe lirikave te Guns'n Roses jane te blera nga te tjrete.
Gjithsesi ata qene vertete te sukseshme de lane goxha gjurme ne muzike.

Postuar nga peshtimi datë 03 Mars 2006 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa

ec atyyy ta lumsha!!!

Bitellsat kan mesazhe teper utopike te tipit nirvanor!
Imagine no religion, no heaven, no God - nje mesazh qe mbase ne nje moment dobesie dhe e pranon por nuk ngjit per shume, nuk eshte jetgjate, nuk i reziston kohes.

Grace makes beauty out of ugly things

Shejtone mos ja fut kot!!!

Imagine nuk eshte kenge e Bitellsave dhe nuk eshte simbol i tyre.Eshte kenge e Xhonit vite me vone pasi ata ishin ndare.

Madheshtia e Bitellsave qendron ne faktin qe mbeten ne Top te muzikes per gati 50 vjet...Dhe mendo qe ishin bashkekohore me Preslin,Frenk Sinatren,Rolling Stones,Tom Xhons dhe dhjetra yje te tjere te viteve '50,'60 dhe '70.

Per nje gje ke te drejte.Ne "qiellin" e muzikes ndricojne plot yje.Gjithkush ka per zemer(dhe ka te drejte)dike!
Pak a shume,te gjithe rrotullohen rreth mesazhit:

"ALL YOU NEED IS LOVE"

Postuar nga astras datë 03 Mars 2006 - 23:08:

Une u mendova shume dhe megjithse u ndala gjate te Pink Floyd perseri i kalova (edhe pse do merzitet pak lost_soul dhe me te drejte) per tia lene vendin
Led Zeppelin.

The best

Postuar nga lost_soul datë 04 Mars 2006 - 06:55:

hahaha .. nuk merzitem jo....
ka shume.. por do te vecoja.. Pink Floyd, AC/DC, Dire Straits, Bob Dylan... ky i fundit (sic thote edhe vete) eshte me pare poet pastaj kengetar...
kjo ishte lista ime...

me te famshmit ndoshta jane The Beatles, megjithese une nuk mund t'i degjoj dot.....

Postuar nga lost_soul datë 04 Mars 2006 - 07:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
Queen...........qe ju i keni harruar

hahahahaha..... se si me tingellon ne vesh....
per ata qe ndoshta s'e dine.. queen ne anglishten slang (informale) do te thote gay........ hahaha I like the queen.... go for it animal...

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.