Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Ndjej............ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10397)

Postuar nga Katilesha datë 11 Tetor 2006 - 17:53:

ndjej se gjerat jane duke ndryshuar mes ne te dyve.......per mire apo per keq nuk e di.......por jane duke ndryshuar.......ndonjehere kjo me frikeson ...ndonjehere me jep force et ec perpara.......

Postuar nga Simona datë 11 Tetor 2006 - 18:30:

ndjej keqardhje per ty edhe pse ti turfullon e shan si dikur se je po ajo qe  ke qene dhe une e kthej ne humor ate turfullimin  retorik tendin ,e di pse sepse e di se cfare te mungon ty,une sdesha te te takoj kurre por ja qe forumi e beri nje gje te tille dhe beri mire se i qartesoi shume gjera tek une qe ishin paksa enigem ,prap se prap tek te shof ne nje gjendje te tille uroj mire per ty dhe ti e di psene shume mire dhe mos me kerko sa ndej kendej, me ty po flas sikur te me kishe pare ne enderr duke te ta dhen doren per te mire.

Sa per pjesen tjeter te monedhes me ate as ferri sme kishte kenaq,se di ndoshta zoti e di ku ia ka caktu venin por e di  se ai vend do te jete qartesues dhe per ate dhe zot ruaje pastaj.

gjithe kjo mesele erdhi se bota rrotullohet dhe cdo gje merr formen e vet.

Mos me kerko me , te kam lene te qete,vetem desha te te beja te ditur se gjithcka merr forme.

Postuar nga Amstel datë 11 Tetor 2006 - 19:18:

ndjej...madh per ty kur je larg.

Postuar nga Enya datë 29 Dhjetor 2006 - 20:08:

Ndjej nje qetesi te thelle dhe shume te embel kete mengjes.

Postuar nga Amstel datë 01 Janar 2007 - 18:52:

ndjej ate qe ti nuk mund ta imagjinosh kurre e dashur .

Postuar nga Enya datë 29 Korrik 2009 - 07:23:

Re: Ndjej...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
...zemren time tek kercen tangon e harrimit.Ndjej eshtrat e kujtimeve te mia tek shperthehen me force prej kujteses se castit,e une mbeshtillem me fort pas tingujve te muzikes se fshehte shpirterore...

Postuar nga Petter datë 29 Korrik 2009 - 09:14:

..se partneren time te jetes do e kem nga veriu, ndoshta nga Shkodra

Thjesht e ndjej

Postuar nga Eria datë 29 Korrik 2009 - 14:15:

Ndjej se asnjehere gjerat nuk ecin sic duam...por jam mesuar me kete dhe sme ben me asgje pershtypje..asgje

Postuar nga Amstel datë 17 Gusht 2009 - 13:57:

ndjej.......por as un nuk e di cfare ndjej!a jam ne toke a ne qiell.......

Postuar nga Katilesha datë 17 Gusht 2009 - 19:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
..se partneren time te jetes do e kem nga veriu, ndoshta nga Shkodra

Thjesht e ndjej

....

Sa shum na dojn mar Zot.

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.