Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse na poshterojen femrat shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10685)

Postuar nga caio datë 13 Shkurt 2006 - 02:45:

Talking

dilni per nji kafe se u zgjat shume ky myhabet!
Pastaj na thoni pershtypjet

Postuar nga gjirokastriti_ob.imi datë 13 Shkurt 2006 - 15:05:

ciao ke te drejte se u larguam nga tema

le te vazhdojem pra te japim mendimin per kete teme

Postuar nga gjirokastriti_ob.imi datë 13 Shkurt 2006 - 16:23:

<NJE GABIM >

ME FALNI SE KETE FOTO E KISHA TAS DERGOJA TEK TEMA TAEKWON-DO PER FEDERATEN SHQIPTARE NJE SPORT I RI PER FEDERATEN TONE

Postuar nga ida19ath datë 13 Shkurt 2006 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha caio
dilni per nji kafe se u zgjat shume ky myhabet!

po te pelqeu, dil ti per kafe dhe na thuaj pershtypjet. (shaka)
gjirokastriti s'po na kthen pergjigje.

Postuar nga cupka datë 13 Shkurt 2006 - 23:30:

Zonjushka Ida & Zt. Gjiro.

po c'beni ore? xhigi xhigi xhigi neper forum!!! :p
Ne vend qe te dilni te kafenoseni e te muhabetoseni si te rinj qe ini, tere jete, tere pasion e tere spontaniten rrini ketu e grini sallate!!! Turp te kini!

Hajt mos kini drojtje se si tenxherja me kapakun dukeni bashke ju, si dy pellumbe, pellumbe ju thom.

Postuar nga ida19ath datë 13 Shkurt 2006 - 23:50:

Re: Zonjushka Ida & Zt. Gjiro.

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
po c'beni ore? xhigi xhigi xhigi neper forum!!! :p
Ne vend qe te dilni te kafenoseni e te muhabetoseni si te rinj qe ini, tere jete, tere pasion e tere spontaniten rrini ketu e grini sallate!!! Turp te kini!

Hajt mos kini drojtje se si tenxherja me kapakun dukeni bashke ju, si dy pellumbe, pellumbe ju thom.

moj shejtanke, je nje shejtan ti
kam vene ndonje lajmerim une qe kerkoj te gjej kapakun apo tenxheren?(si i thone muhabetit se nuk e di)

Postuar nga cupka datë 14 Shkurt 2006 - 00:19:

Re: Re: Zonjushka Ida & Zt. Gjiro.

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath

moj shejtanke, je nje shejtan ti
kam vene ndonje lajmerim une qe kerkoj te gjej kapakun apo tenxheren?(si i thone muhabetit se nuk e di)

une tani me kerkime lajmerimesh nuk merrem :p megjithate se te thashe nuk te rashe.
Sipas popullit, ti, mua nuk duhet te me degjosh p*rdhet (fasullaqe kam kohe pa ngrene) por ama fjalet dhe keshillat time ti kesh te varur veth ne vesh.
Hajt tashti, leri denglat e dil me Gjiron.

Postuar nga gjirokastriti_ob.imi datë 14 Shkurt 2006 - 11:50:

caio dilni per nji kafe se u zgjat shume ky myhabet!
PER KETE KE TE DREJTE ciao po po ne te rrinim me shprese te vajzave shqiptare qe jetojen ketu ne greqi po mase te madhe ne djemte do ishim martuar me njeri tjetrin si ne angli sae jemi dhe te nxehte nga ana sex nga fisi qe kemi si meshkuj shqiptare [keto per nje kafe duhet te kerkosh njeher leje gjithe fisit po te jeshe shqiptare se te thashe me grekese kane problem dalen le te jete me i ligu ai qe i shoqeron
po s'ka problem se ka zoti dhe per ne te huaja qe s'kane problem te pine 100 kafe {se shejtonia nje kafe tha dhe ida kujtoi se i tha martohuni bashke hahhahahahhah jo ida19 s'te marr me zorr moj goce se rrofshin vajzat qe jetojen ne shqiperi dhe ja dine vleren marteses dhe kafes
kjo qe pergjigja ime se mase ida19 e vrete larte si pelqejem ne tenxheret a kapaket

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.