Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Syte me te bukur te antareve te forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12670)

Postuar nga cupka datë 30 Nëntor 2006 - 02:32:

...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!

p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p

Postuar nga Niqua datë 30 Nëntor 2006 - 03:15:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!

p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p

thanks zemra
cupka ke gusto ti ke, meqe ra fjala per makjash nese don MAC ti merr me 40% off

Gia flm per komentin e bukur

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Nëntor 2006 - 06:24:

ja dhe nje pale tjeter

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Nëntor 2006 - 07:32:

Lela, te kam thene una me te bukur se Demi Moore i ke syte.

Postuar nga elsaaa datë 30 Nëntor 2006 - 07:52:

sexy kjo fotoja e fundit duket me mire se te tjerat......

po nje sugjerim kam ato eyeshodows si pa shkelqim duken.....

p.s:dreqe MAC maniak duket qe ke perdor mac te fotoja jote ...kith kith.....une kam ra ne amore me sphefora te gjithe storin e du lol....

Postuar nga SEXI datë 30 Nëntor 2006 - 16:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Sexy ke sy te embel e do te jap dy keshilla kozmetike, ti dac pranoi dac leri.
Lapsin mos e co deri thelle ne sy se te duket sikur te kane krijuar syte sklepje. Dhe e dyta viza e zeze nga brenda syve nuk eshte me ne mode, perpiqu ta vesh vizen tek rrenjet e qerpikeve se keshtu ke cleaner-chiker-better-look. Provoje njehere.

Cupka flm per keshillat e tua...E kam provuar ta bej vizen e zeze tek rrenja e qerpikut por nuk me shkon fare...Edhe per raste qe me kane rregulluar parukiere e kane pare qe nuk me shkon dhe perseri ma kane lyer brenda syrit...Flm per gjithcka me the...

Elsaaa flm dhe ti por sa per ato eyeshodows pa shkelqim une i perdor vete se nuk me pelqen te me duket shume tualeti qe bej...pervec rasteve te vecanta...Aty kam dale ne nje dite te zakoncme...

Postuar nga tomi&xherri datë 01 Dhjetor 2006 - 13:52:

syte me te bukur

per sexi-in pa dyshim

Postuar nga SEXI datë 01 Dhjetor 2006 - 15:30:

Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
per sexi-in pa dyshim

Flm shume tomi&xherri....

Postuar nga tomi&xherri datë 01 Dhjetor 2006 - 16:23:

syte me te bukur

dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.

Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.

Postuar nga SEXI datë 01 Dhjetor 2006 - 16:28:

Re: syte me te bukur

Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.

Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.

Shume flm per fjalet e tua tomi&xherri...Ka plot vajza te mira ne forum une nuk jam e vetmja.Mua me pelqen te jem aktive dhe e dashur me te gjithe...
More embelsia e forumit jam une por kripa jo...

Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.