Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Llogaria Bankare ne martese! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13548)
Cili tu duk mendim i ceket ty Elbasanso...fakti qe une mendoj te siguroj jeten time edhe pa nevojen e mashkullit????????????
Epo c'te bej. Une kam shkruajtur dhe me pare ne kete teme, dhe po te lexosh ne faqet mbrapa kam shpjeguar dhe motive te tjera.
Une nuk thashe qe s'dua te ndaj pasurine me Burrin tim te ardhshem (pra llogari e perbashket)...por do te kem gjithmone edhe nje llogari personale ku mund te kem nje bazament per c'do fatkeqesire qe ndodh ne jete.
Jetes nuk i dihet..sepse jemi dhe ne emigracion...dhe mund te qelloje edhe te ngelesh ne mes 4 rrugesh nga nje lidhje martesore qe nuk shkon mire.
Ti quaje sa te duash te ceket kete mendim, por ky eshte realiteti i sotem i dashur Une jam....
Nuk eshte per t'i besuar askujt sot...dhe duhet te jesh gjithmone i kujdesshem ne c'do hap te jetes.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Cili tu duk mendim i ceket ty Elbasanso...fakti qe une mendoj te siguroj jeten time edhe pa nevojen e mashkullit????????????
Epo c'te bej. Une kam shkruajtur dhe me pare ne kete teme, dhe po te lexosh ne faqet mbrapa kam shpjeguar dhe motive te tjera.
Une nuk thashe qe s'dua te ndaj pasurine me Burrin tim te ardhshem (pra llogari e perbashket)...por do te kem gjithmone edhe nje llogari personale ku mund te kem nje bazament per c'do fatkeqesire qe ndodh ne jete.
Jetes nuk i dihet..sepse jemi dhe ne emigracion...dhe mund te qelloje edhe te ngelesh ne mes 4 rrugesh nga nje lidhje martesore qe nuk shkon mire.
Ti quaje sa te duash te ceket kete mendim, por ky eshte realiteti i sotem i dashur Une jam....
Nuk eshte per t'i besuar askujt sot...dhe duhet te jesh gjithmone i kujdesshem ne c'do hap te jetes.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Amoro po gjirokastrite jam unedhe jam krenare qe jam e tille, se ajo edukata gjirokastrite nuk me ka lene kurre ne balte.
Me dy qofte mbush sinine une![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahahahahahahahahaha. Po qeshi me lot. Te betohem qe se dija qe ishe nga Gjirokastra. Njihen per kursimtare ama femrat i kane dhe nikoqire te medha(mesa kam degjuar).
...Lela_Dr, e citova qe: Askush ska pse ngel me "gisht ne goje" kur, te pakten ne Boten ku jetoj, ka MERREVSHJE te cilat kryhen para Avokatit dhe Notarizohen! Ato MARREVESHJE, njihen ligjerisht! Per cdo gje te vene-blere gjate kohes se LIDHJES si dhe Kursime po ashtu dhe Borxhet a Kredite Bankare te perbashketa, ndahet ne menyre te barabarte !
Por, mua te theniet e tua por, dhe te ndonje tjetrit ketu, me bie ne sy, gje qe eshte per mua e rendesishme, ANA PSIKOLLOGJIKE, EFEKTI I SAJ, NE NDARJEN E "QESES"...!!!
Shume bukur e ka thene-shkruajtur Vlonjati, sigurisht me Ironi qe, te ndahet dhe berja e Kalamojve, pse vetem "Qesja"...!!!
.....
Te pershendes perzemersisht!
Po pse ti kujton se nga rrogat qe marrim ne ne muaj thua te teproje gje per kursim??????????
Sidomos kur vijne dhe femije ne familje...eshte akoma me e veshire te arrish ne fund te muajit e jo me te mendosh per nje teprice lekesh. :p:p
E nejse se mendime hedhim ketu....
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Pse s'thua kurrnace!!![]()
Une mendoj qe... ne nje familje, si nje organizem shume i rendesishem i shoqerise... duhet te kete nje administrator!
Duke qene se... per ligjin e "xhungles" mashkulli eshte ai qe ka me teper "atribute" , me nje marreveshje te heshtur... eshte ai qe ben (duhet te beje) administrimin ekonomik te familjes!
Lela ti duhet ta dish mire dy here kete pune...
e para si administratore qe je (ne forum) dhe e dyta per fakultetin qe ndjek :p
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Une mendoj qe... ne nje familje, si nje organizem shume i rendesishem i shoqerise... duhet te kete nje administrator!
Duke qene se... per ligjin e "xhungles" mashkulli eshte ai qe ka me teper "atribute" , me nje marreveshje te heshtur... eshte ai qe ben (duhet te beje) administrimin ekonomik te familjes!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.