Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Sofra Sarandiote (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14950)
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
[QUOTE]Po citoj ato që tha sarandaebukur
[B]Ku ta dija.. sivjet isha te kisha ftuar ne Sarande ne nje restorant te kushurinjeve te mi.. buze detit ..vellezerit Gjoni.. te haje koca deti te freketa dhe mish qengji.. me e preferuara ne gjithe bregun e detit ishin brinjet e qengjit qe i thoshnin Paidhaqja.. dhe me e bukura ishte ..nje shoqja ime nga Tirana u cudit .kujt i thone Paidhaqja..kane mare huqet e grekut o Vlore.. dhe muzika greke ne cdo lokal e degjoje..Po mua me pelqeu shume rruga qe nga Saranda e deri ne Vlore .. kisha vite pa vajtur nga ajo rruge.. e bukur.. dhe e shtruar me asfalt.. Porto Palermon ti e di .. te shikoje shtepite e oficerave te Enverit.. kishin mbetur te shkret.. EH Shqiperia jone eshte e bukur.. Une kam nostalgji.. Dolem pak nga tema ..po shyqyr ka ca dite qe ska ankesa per Forumin.. Paqe..
Mirupjekshim ne behar..Saranda.. ose Janulla
Janulla
Duke urryer greket dhe Gejxhin aty ne Amerike nuk do te preferoja te ushqehesha me paidhaqe.Duke i urryer ata, as muziken e tyre nuk kam qef ta degjoje.Ti do besh si te them une;Blije shelegun dhe shkojme dhe e pjekim ne Borsh ose ne Llogora ku brinjeve u thuhet me emrin e tyre ne shqip.(Po t'ju thoshin ribs,nuk e kisha problem por paidhaqe e kam shume te veshtire ta duroj).
O flori o cuni nones..Ari.. zere se e pim veren.. vetem fjala e mire me gezon pa mase
Te puth nena ne ball ..sukes e shendet pac..
O vlora dreq je .. po pseo ta mbillnin kripen buze lumit gje qe sben vaki .. ka deti sa te duash..Sa per paidhaqjat ke te drejte dhe ajo shoqja ime nga Vlora nuk e thoshte dot po germen e dyte a e shptonte i dhe vdiqem duke qeshur
sivje do shkoje dhe nuk do te haroj tu beje ftese
Gezuar te gjitheve festen e Thanks Giving megjithese keto gjelat e detit nuk e kane shijen si te Shqiperise...
Per ato qe nuk pine veren, une po sjell raki te bome vet
Keshtu e terheq klientelen tek lokali me raki...se keni idene se si behen shqiptaret kur i permend rakine
Komplimentat e mia per perzjedhjen e emrit te sofres...!
shume flm. Merita i shkon Iqvlores.
Une kam ne dore gjellen, s'mund t'i ndahem se me digjet, s'kam kohe te pastroj temen :p:p:p:p
bjeri me shkurt dhe ti... thjesht s'postoje andej nga lagjja e lokaleve! :p
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
shume flm. Merita i shkon Iqvlores.
Une kam ne dore gjellen, s'mund t'i ndahem se me digjet, s'kam kohe te pastroj temen :p:p:p:p
Ore nuk jemi tek forumi guzhines ne ketu qe me jeni shtruar kembkryq ne sofer me raki e mishqingji,femrat le te hane muskaka.
Lela hajt se po vi dhe une,tave dheu me melçia kam qejf ,ndersa per mengjes nji pjate paçe dhe siç thoshte Jaho labi nji gote raki dhe nji koqe hudher me paçen dhe s'te dhemb koka tere jeten.
Misteriozo nuk e ke keq se hudhrat bejne shume mire .. kur ke tensionin e larte dhe per kolesterolin.. shto dhe limonin.
Citim:Miresetevish Iqvlora dhe ne te presim me kenaqesi. Raki e vere Shqiprie do gjesh perher ketu tek une. Sa per Qemalin te them se eshte shok i ngushte i babes tim.
Po citoj ato që tha IQVLORA
Lela i hipa aeroplanit dhe erdha ne Itali per te pire dy dopjo raki rrushi te bere vete.Me duket sikur po ja ndjej eren qe ketu ku jam.E di sa kushton bileta per Itali 1p ose 1,45 cent dhe £30 taksa.Pra e shikon sa lire,prandaj ki kujdes se u sosa dhe ne labet e pijme rakine me opinge.Po erdha do te vij me dy miq te tjere,me ari77labi dhe mikun tim malesor puntori.Cfare gjelle po gatuan sonte se une u sosa.Per muzike duam nje diske me kenget e Q Kertushes.Vdes per kengen''Te falem i bukuri Durres''.Po ke edhe ndonje kasete me kenget e Zia Saracit,sidomos pelqej kengen ''Portreti'' ose ..gjithmone per detin kam qene femij kureshtar etj.Jo per gje,por Ziai ka kenduar bukur dhe pavaresisht se banon ne Durres eshte djale Laberie.Te lutem gjellen mos e digj dhe ruaja te ngrohte sa te vijme ne....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.