Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- denimi me vdekje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16684)

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Nuk kam pse t'i buzeqesh budallenjve.

Nuk ben gje tjeter me keto qe thua, vecse perforcon ato qe kam thene une me siper. Sic duket ti qenke pjese e grupit te pazhvilluar te Ballkanasve dhe nuk ke faj aspak.
Arroganca dhe zhargoni i rruges qe perdorin "te fortet" eshte nje fazade e paaftesise se tyre.

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 19:27:

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008

Edhe une qe kujtova se po bej debat me nje te sakte. je nje "hero" i/e vrtete.

Nuk te shaj dot per deduksionin " e sakte", vetem dua te te them qe njeanshmeria e zhbirimeve te tua eshte jo ne dobi te te teres.

Postuar nga kotka datë 23 Dhjetor 2008 - 19:35:

kondra denimit me vdekje

e moret veeeeesh, une jam KONDRA DIENIMIT ME VDEKJE.

Perjashtoj rastet kur te moshuarit perdhunojne femijet dhe foshnjat e vogla.
Kur ne ligjet e natyres behen perjashtime, perse te mos behen perjashtime edhe ne ligjet e shoqerise.
keta te fundit jo vetem te vdesin, por te varen me ceremoni sic thote kurti, se kjo i shreben me shume shoqerise ne te ardhmen.

Postuar nga akrepi2008 datë 23 Dhjetor 2008 - 19:53:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Nuk te shaj dot per deduksionin " e sakte", vetem dua te te them qe njeanshmeria e zhbirimeve te tua eshte jo ne dobi te te teres.

cedrusi, nuk ka bere kush zhbrilime ketu..por nuk eshte aq e veshtire. Tani qe nuk thua sagje por vetem perdredh fjalet eshte e dukshme. Do te lutesha mos te na beje sokratin ketu me kete "dobine e te teres".

Une te siguroj se do isha me ty nese se paku do argumentoje e jo te hidheshe sa ne nje dege ne nje dege tjeter alla amorr alucius (te kerkoj ndjese per krahasimin )

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 20:10:

Citim:

cedrusi, nuk ka bere kush zhbrilime ketu..por nuk eshte aq e veshtire. [/i]
[B]

[/i][B]
Tani qe nuk thua sagje por vetem perdredh fjalet eshte e dukshme. Do te lutesha mos te na beje sokratin ketu me kete "dobine e te teres".[/i][B]

Jo ore ku po i perdredh. Sokrati pastaj ka qene nje burre i mencur, une nuk i afrohem dot

[/i][B]
Une te siguroj se do isha me ty nese se paku do argumentoje e jo te hidheshe sa ne nje dege ne nje dege tjeter alla amorr alucius (te kerkoj ndjese per krahasimin ) [/i]

Une vetem po perpiqem qe te argumentoj dhe meqe besoj ne rofesionistet iu referohem atyre. Krahasimi me amorin mu eshte i keq se do kisha edhe une fartij e saj (shih tmen tjeter de) nejse

Denimi me vdekje vertet ndeshkon nje kriminel, i cili ndoshta e meriton qe te eliminohet.
Puna eshte se ligji ka edhe karakter edukativ. Sa efekt ben ky denim tek te tjeret eshte me e rendesishme se sa eliminimi i nje personi, te cilin mund ta futesh edhe ne nje burg, nga ata qe e di ti vete, ku ta bejne ...opinge ate te shkrete. Sorry per my french.

Kete dua une te them.
Burgu eshte nganjehere ndeshkim me i rende. Kam pare nje emision dikur: nje burg ne USA. Disa te ndara me hekura ku rrinin qindra sy te burgosurish, te etur...dikush qe defekonte ne sy te tyre ne koridor. Atje ishte e vetmja banje.

Postuar nga akrepi2008 datë 23 Dhjetor 2008 - 20:19:

desha te dal pak nga tema...meqe po flisnim per amorrin tha...

e ke degjuar ate kengen cobani qethi deshte u be nje mal i leshte....?? e ka fjalen per sqetullat e saje qe nuk i depilon kurre

Postuar nga lost_soul datë 23 Dhjetor 2008 - 20:58:

Citim:

Nuk ben gje tjeter me keto qe thua, vecse perforcon ato qe kam thene une me siper. Sic duket ti qenke pjese e grupit te pazhvilluar te Ballkanasve dhe nuk ke faj aspak.
Arroganca dhe zhargoni i rruges qe perdorin "te fortet" eshte nje fazade e paaftesise se tyre.

Tipik eshte fakti qe njerezit qe kane deshtime personale, ia vene fajin botes apo Ballkanit ne rastin tend.
Get laid! Ky do te jete fillimi i permiresimit tend.

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 21:22:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Tipik eshte fakti qe njerezit qe kane deshtime personale, ia vene fajin botes apo Ballkanit ne rastin tend.
Get laid! Ky do te jete fillimi i permiresimit tend.

deshtime personale

Kam faj une qe te jam rrefyer ty dhe m'i nxjerr ketu ne forum.

S'qenke burre. Cupka thote "burre pe lecke"

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 21:23:

Citim:
desha te dal pak nga tema...meqe po flisnim per amorrin tha...

e ke degjuar ate kengen cobani qethi deshte u be nje mal i leshte....?? e ka fjalen per sqetullat e saje qe nuk i depilon kurre

Une di ate per leshte e Bakiut, nuk ka lidhje me asnjeren kjo.

Postuar nga shelgu datë 23 Dhjetor 2008 - 21:24:

Citim:
deshtime personale

Kam faj une qe te jam rrefyer ty dhe m'i nxjerr ketu ne forum.

S'qenke burre. Cupka thote "burre pe lecke"

Mire thone " pac fa(r)tin e ....

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.